ben mi yanlış düşünüyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ama bunu yapma kendine saygın olsun inan ki değmez. Hiç çabalamadan seni elde edebileceğini bilen biri sana değer vermez. Önce sen kendine değer ver ve onu çıkar hayatından.

Ama bunu yapma kendine saygın olsun inan ki değmez. Hiç çabalamadan seni elde edebileceğini bilen biri sana değer vermez. Önce sen kendine değer ver ve onu çıkar hayatından.
Bana diyor ki kıskanmandan çevrenden sıkmandan çok severken tükendim sen kötüyken yanında oldum hep benim enerjim kalmadı diyor mutlu musun bensiz dedin hem evet hem hayır diyor seven insan hemen vazgeçmez dini ne kızlar var kötü ama sevenler sevdiği için herşeyi yapıyor bundan hemen vazgeçilir mi sevgi biter mi

Önceki konunu hatırlıyorum açık konuşacağım hiç kimse etrafında sürekli mutsuz olan, negatif enerji yayan, kendine yetemeyen birini istemez. Bir kere "o benim her şeyim" düşüncesinden vazgeç ve toparlan kendini iyileştirebilmeyi öğren, kendini mutlu etmeyi öğren. O zaman bu durumun etrafa da yansıyacak. Kimseye ihtiyacın olmadığında etrafinda bir sürü insan toplanmaya başlayacak. Belki o zaman o da geri döner sana. Böyle ağlak bir şekilde kimseyi kazanamazsın.

Bugün sınavdan sonra gördüm biraz konuştuk ama öyle sınavdan sonra otobüse bindirdi beni vedalaşırken elimi sımsıkı tuttu madem istemiyor neden konuştu of çok kötü oldum

Bugün sınavdan sonra gördüm biraz konuştuk ama öyle sınavdan sonra otobüse bindirdi beni vedalaşırken elimi sımsıkı tuttu madem istemiyor neden konuştu of çok kötü oldum
İkiniz de ne yaptığınızı bilmiyorsunuz aslında çok uyumlu bir çiftmişsiniz umarım barışırsınız

Ben sevmediğim insana umut verici davranışlarda bulunmazdım ama herkes aynı değil buna ancak kendisi cevap verebilir
Bana umutlanma olur mu diyor hep ama madem öyle neden böyle davranıyorsun

Acik acik "su an baska birisi var, eger onunla olmazsa yalniz kalmamak icin, seni sevmedigim halde, seni cebimde bildigim icin seninle bir ihtimal tekrar deneyebiliriz" demis.
Bu kadar kör olmayin lütfen. Kendinize sayginiz olsun! Böyle biriyle neden hala birlikte olmayi cabaliyorsunuz? Baska birisini de seversiniz hic merak etmeyin.

Adam hislerinden emin değil emin olana kadarda hiç bir şey yazma uzak dur seviyorsa zaten gelir.

Adam hislerinden emin değil emin olana kadarda hiç bir şey yazma uzak dur seviyorsa zaten gelir.
Şuan sevmiyorum sana haksızlık edemem diyor ama yazıyor dün de sınavdan sonra beni otobüse falan bıraktı ben o kadar şaşırdım ki olacak mıyız dediğim de ileride nolur bilemeyiz kader kısmet diyor hep

Şuan sevmiyorum sana haksızlık edemem diyor ama yazıyor dün de sınavdan sonra beni otobüse falan bıraktı ben o kadar şaşırdım ki olacak mıyız dediğim de ileride nolur bilemeyiz kader kısmet diyor hep

Ne istediği bilmiyor bu adam canım gel git yaşıyor kendi içinde bak tavsiyem çok fazla üstüne gitme zaman verin birbirinize fazla bunaltma daha çok uzaklaşır ki oda aynı şeyi söylüyor eğer gerçekten seni seviyorsa gelir.

Bende öyle düşünüyorum ama şuan sevmiyorum diyor umudum gidiyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…