Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kavgalıydık zaten onun hataları sebebi ile, adım attı, bende hatasını anlamıştır diye konuşmaya başladım, geçen konuşurken el kızısın, bende benim eşimin tarafına öyleyim dedi, bende lafının yanlış olduğunu söyledim, bana alıngansın dedi, şaşırdımbozulurum tabi![]()
Dedi zaten, ama gıcıklık vermeye çalışmak değil miSende gelin olacağın yerin el kızısı olacaksın derdim![]()
hiç oralı olmayın bence :))Kavgalıydık zaten onun hataları sebebi ile, adım attı, bende hatasını anlamıştır diye konuşmaya başladım, geçen konuşurken el kızısın, bende benim eşimin tarafına öyleyim dedi, bende lafının yanlış olduğunu söyledim, bana alıngansın dedi, şaşırdım
Şimdi ben bunla konuşmamak istesem haksız mı olurumAmaaan takmayın
yav he he deyin geçin.
Şi
Şimdi ben bunla konuşmamak istesem haksız mı olurum
E kadın ben de öyleyim demiş. Doğru da söylemiş. El kızı değil misiniz? Sonuçta hiçbirimiz gelin gideceğimiz evin kızı değiliz. Öyle olsak eşimizin eşi değil kardeşi olurduk.Kavgalıydık zaten onun hataları sebebi ile, adım attı, bende hatasını anlamıştır diye konuşmaya başladım, geçen konuşurken el kızısın, bende benim eşimin tarafına öyleyim dedi, bende lafının yanlış olduğunu söyledim, bana alıngansın dedi, şaşırdım
Eski konuları açtı, hep ben hatalıydım tabi sen haklısın gibi laflar etti, bende söyle hata mı dedim, bi laf edemedi, bu olay üzerine konuşmamazlık etsemHaksız olmazsınız ama abartmış olursunuz. Tamamen ilişkileri kesmek için yeterli bir sebep değil.
El kızıyız zaten yalan da değil.
Bende bozulurdum ama ağzının ayarını verirdim. Konuşmamazlık etmezdim.
Kendisi çok alıngan biri, benim meselem el kızının doğru veya yanlış olması değil, insanın suratına denmesi, ayıplığındayım lafınE kadın ben de öyleyim demiş. Doğru da söylemiş. El kızı değil misiniz? Sonuçta hiçbirimiz gelin gideceğimiz evin kızı değiliz. Öyle olsak eşimizin eşi değil kardeşi olurduk.
Yooo şaşırmam. El kızıyız sonuçta. Yalan yok. Nasıl kullandığına bağlı bir de...İyi akşamlar, görümceniz el kızısın de se; şaşırıp bozulmaz mısınız?
sende gideceğin yerin el kızısın deseysedin yaİyi akşamlar, görümceniz el kızısın de se; şaşırıp bozulmaz mısınız?
canın küsmek mi istiyo novell anlamadım kiEski konuları açtı, hep ben hatalıydım tabi sen haklısın gibi laflar etti, bende söyle hata mı dedim, bi laf edemedi, bu olay üzerine konuşmamazlık etsem