ben mi yanlış konuşmuşum sizce ?

hhlllya

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
28
26
8
33
Hepinize iyi akşamlar kızlar
Şimdi direkt konuya gireyim çok uzun yazıp sizi sıkmam umuyorum ki
Ben bundan 1 ay önce birisi ile tanıştım arkadaşımın vesilesi ile,o da ben de bir evlilik yapmış çocuğu olmayan insanlarız.Boşanma sebebi de eşi ile hiçbir sorunu yokmuş iyilermis eşinin annesinin özel hayatı sorunluymus kayinpederi ile kız da annesinin yanına gidip gelmemiş bir daha ve boşanmışlar sanırım anlaşmalı.Kendisi Silivri'de oturan namazın da,normal yaşamı olan birisi yani 1 haftalık mesajlaşma ve konuşmada bunu anladım gayet kibar işi gücü yerin de ilgili birisi ve mesajlar da da gayet Okey,olumlu,istediğimiz sürece olacağını varsayan konuşmalar yapan birisi neyse 1 haftalık süreçte gelmek istedi ben de kabul ettim bu arada yaşı 35 ben de 33 yaşındayım.Neyse 1 hafta sonra geldi oturduk konuşuyoruz herşey güzel gidiyor konu eve geldi kendisi tek erkek çocuk bir de ablası var ve aile binasinda evi var onun dışında da yeni bir ev almış yine evine yakın.Ben de aile binasına sıcak bakmayan bir insanım bunu ona izah ettim şu şekilde "Aile binasında oturmanın sınırları korumayacağina mesafenin asilacagina benim her an inip çıkmaya sıcak bakmadığımi ama tabii ki gidip gelecegimize onun dışında sınır ihlali olabileceğini ve bunun da sorun olabileceğini arada da senin kalacağını benim de bunu istemeyeceğim"şeklinde bir konuşma yaptım bir kendi ailem geldiğin de tabii ki de hoş geldin vs olur ama onun dışında aileni her zaman oturalım diye cagiramayacagimi ama amcacimin sorun çıkarmak olmadığını sadece kendi çekirdek ailemin sınırlarını korumak olduğunu vs anlattım (ne demek istedigimi anladınız siz)başka bir yerde oturunca daha güzel iletişim olacağını anlattım.Eski eşi ile de o evde oturmuş ve evlenince de orada mi oturacaksin dediğim de evet dedi ve asla bana başka bir evinin daha olduğunu söylemedi.Neyse ben kalkalım vs dedim kalktık arabada da ev konusunda esneklik yok mu diye sordu ben de maalesef dedim ve hala başka bir evi olduğunu söylemiyor.Beni bıraktı işte mesaj attı her konuda anlaştık bir konuda anlaşamadık bu da benim için önemli vs dedi ben de yine açıklama yaptım amacimin problem çıkarmak olmadığını sadece sınırları olan birisi olduğumu ve anlattım o da sonuç helalleşmek mi dedi ve ben de kararının değişmeyeceğine göre öyle gibi gözüküyor dedim orada bitirdik.Araciya demiş ki sonrasın da tam başka bir evim olduğunu söyleyecektim ama bu konu da çok net konuştu ve esneklik yok dedi diye söyleyemedim demiş ve bu bana çok saçma geldi sanki bütün suçu bana atıp gitti gibi.
Ben de istihareye yattım hayırlı mıydı acaba diye ve şöyle bir rüya gördüm bir gelin Arabası var ben de beyaz gelinlikli bir bebek o arabanin önüne koyuyorum ve araba kaza yapiyor sonrasın da bir hastanenin için de yaşlı böbrek hastaları erkekler görüyorum üst üste yığılmış ve üzerlerin de koyu yeşil örtü var özel bölgeleri kapatılmış ve doktor da bu hastalar ileri seviye hasta diyor öyle uyandım.
Size de anlatmak istedim siz ne düşünüyorsunuz ben mi yanlış konuşmuşum sizce ? Gerçi istihare herşeyi anlatıyor

Adamin eski eşi ile boşanma sebebinden emin misiniz? Aynı şeyi size de yapmış ama siz hala istihare diyorsunuz.

İstihare yapmak önemli bu konu ayrı ben kalbim mutmain olsun istedim kendi adıma.Ama diğer konuya gelirsek tabii ki de bilemem eski eşi ile ailesi ile birlikte yemek yiyorlarmis sonra vakitleri uymadığı için ayirmislar vs o konu muamma tabii ki de

Başlamadan bitmesi hayırlı olmuş.Rüya da bunun bir nişanesi

Şu rüya işlerini geçin. Sizinle başka bir evde yaşamayı kabul ediyorsa ve birbirinize uygun olduğunuzu düşünüyorsanız olabilir. Birde neden boşandığı önemli.

Eee bir aile binasından boşanıp diğerine gideceksin, gitme. Adam dangalak mı ayrıca, aile binası yüzünden boşandım demişsin ilke aile binasında yaşa demiş
Ben aile binasin da oturmadim o eski eşi ile o evde oturmuş ve evlenirse de eğer aynı evde oturma kafasında

Normalde daha bir aylık ilişkide bunların konuşulmasını tuhaf bulurum ama bence iyi olmuş erkenden konuşulması fazlaca aileci olduğunu fark etmiş oldun

Şu rüya işlerini geçin. Sizinle başka bir evde yaşamayı kabul ediyorsa ve birbirinize uygun olduğunuzu düşünüyorsanız olabilir.
Ahahahah neden istihare dinimiz de vardır.Baska bir evi olduğu halde öyle bir teklifte bulunmadi aynı evde oturacağım demişti sorduğum da

Araciya demiş ki sonrasın da tam başka bir evim olduğunu söyleyecektim
Hikaye geç seni manipüle edip bir ihtimale bağlayıp iş resmiyete dökülünce yine o evde oturtacaktı sende her zaman bir ihtimal başka evi var diye içinde o eve geçme umuduyla sabredecektin tehlikeli bir tip insan deli gibi aşık olsa bile aynı binaya iç içeolmaya katlanamıyor %60-70 i mantıkken hiç kantlanamaz gitsin başkasının başını yaksın

Yahu mesele istihare yapmanız degil. İstediğiniz kadar istihare yapın ama olay gayet netken siz hala çok iyi niyetlisiniz. Adam gayet net siz de net olun. Aynı apartman diye diretiyorsa kesip atın mesela aynı karşı tarafın yaptığı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…