ben mi yanlış konuşmuşum sizce ?

Kesinlikle öyle

Rüyaya gerek mi vardı? Adam eski karısının çıktığı eve yeni karısını sokmak istiyor. Bundan âlâ reddetme sebebi mi var? Canı istese söylerdi başka evim de var diye. Boşuna boşamıyoruz işte böyle diye boşanmıştır karısı da.

Ahahahah neden istihare dinimiz de vardır.Baska bir evi olduğu halde öyle bir teklifte bulunmadi aynı evde oturacağım demişti sorduğum da

Aile apartmanında yaşamaya ikna etmek için gizlemiş olabilir yada sizi ikna edemeyince de aile apartmanında yaşama fikrinden vazgeçmişte olabilir bilemem. Bence bunlardan önce neden boşandığı çok önemli.

Eski karısı bunu anası yüzünden boşamadıysa ben bir şey bilmiyorum

Bir diğer konu bunları konuşmanın 1 haftası 1 ayı 1 senesi yok ben sizi baştan evlilik niyeti ile gidip sınır ve isteklerinizi söylemenizi tebrik ederim

Aynı düşüncedeyim sizinle , hatta benzer bir durum yaşadım bende çocuksuz boşandım

Erkekler maalesef, kendinden emin kadın görünce ödleri patlıyor

Madem öyleyse çok istekliyse baştan sen bunları söylediğinde benim başka evimde var orda yaşabiliriz demek varken
Ağzını açmamış
Özet illada aile apartmanı diyen adam anasının memesinden kopamamış kazık kadar herif
Bundan olmaz aşkım nextle

Hiç takışmayın en başından olmuş olacağı. En güzeli en hayrlısı tez zamanda çıksın karşınıza. Ne istediğinizi biliyorsunuz

Başka evi varsa insanca söylesin. Sizden en başta bile birşeyleri saklama peşinde zaten burdan bile belli art niyeti. Sizden gerçekten etkilense orta yolunu bulmaya çalışır, kendi istediğini diretme peşinde..Üstelik başka evi varken ben neden eski eşiyle oturduğu evde yaşayayım ne münasebet! Eski evliliğinde de vardır bir sorun..2 günlük adamlara güvenmeyin

Düşüncelerine katılıyorum ve teşekkür ediyorum

Kesinlikle öyle

Boşanma sebebi de eşi ile hiçbir sorunu yokmuş iyilermis eşinin annesinin özel hayatı sorunluymus kayinpederi ile kız da annesinin yanına gidip gelmemiş bir daha ve boşanmışlar sanırım anlaşmalı

Aile binasındaki herkes her şeye burnunu soktu diyememiş tabi.

Yaa yürüsün gitsin salatalığa bak sen aile binasına köle arıyor. Başka evi varmış mışta söyleyememişte, niyee işine gelmedi çünkü.

Eski eşi ailesinin yanına kaçmış resmen bir daha da dönmemiş. Kimbilir neler yaptılar kıza.

Aracıya da kendini aklamak için öyle konuşmuştur. Yeni kurbanlar arayacak salatalık.
Verilmiş sadakan varmış takma kafanı.

Sanmıyorum ertesi gün heryerden çıkarmış beni ki yazmasın da zaten lütfen

ya bir de ne garip insanlar, eski evliliğini aynen sürdürmeye devam edecek düzenindeki tek piyonu eksik o da kadın, Ayşe olmuş Fatma olmuş farketmiyor. Eksik dişliyi oraya koyup çarkı döndürecek. İn mi cin mi iyi mi kötü mü hiç önemi yok tek kriter o evde oturup oturmaması. Ha bir de kadın olması.

Ahahaha bence de salatalık

Eş ailesiyle aynı apartmanda yaşamak büyük problem. İstihareye yatmadan önce her şey netmiş aslında. Tekrar buluşmak isterse uzak durun , hayatınızı mahvetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…