Ben mi yanlışım o mu?

Paranoyak ve uyuz tarafim eşini hakli gosteriyor ama biyandan da ayipta olabilir diye dusunuyorum ama bilemedim simdi. Ama ben olsam ben de kabul etmezdim ya, hicbir sekilde tanimadik etmedik insanlarmiş sonuçta ama son dakika cikarilmaz ki bu onceden haberiniz yok muydu?
Yarım saat yola gideceklere bir bardak çay ikram etmek ne bileyim ben ailemden öyle gördüm bizde yapılırdı hemde misafirim adına teşekkür etmek gibi olurdu diye düşündüm.
Ama ev onun da evi arada kaldım sustum

Gelen kişi bir bayan sanırım ancak getiren kişiler nasıl bir aile mi yoksa erkek arkadaşları mı? Eşin bu yüzden bu tepkiyi vermiş olabilir mi?

Eğer yakın akrabanıza böyle bir iyilik yapıyorsa davet etmek hoş olurdu. Neticede arabası ile getiriyor ve yatılı kalmayacak. Güzelce rica edin istemiyorsa yapacak bişey yok.
Eşimin bu hoşgörüsüzlüğü onun misafirlerini de benim kabul etmememe sebep olurdu.
Bende o yüzden ısrar etmedim. Ama yakında ailesine yakın bi yere taşınacağız. O zaman bana onlardan gelen çok olacak diyorum sus ki elinde koz olsun yarın yüzüne vurayım. Bir yanımda arada kalmışlığın stresi içinde...

Bu ara youtube da muhteşem yüzyıl videoları hortladı onu izlerken aklıma geldi :))))
Yorumunuz için ise bende o yüzden ses etmedim ama bozuldum da

Suluman hakli dagilin:))) ben de tanimadigim insani evimde istemem hic bozulmayin derim.

Benim süleyman biraz adaletsiz ama mühür kimde ise süleyman odur hesabı onun tavrı sinir oluyorum.

Benim güvenliğim için kaygılanıyorsa o saatte evde olsun ne bileyim durum için yardımcı olsun. Böyle artistlikler yapmasın. Ben anne evimden biliyorum babamın böyle saçmalıkları çoktur. İstemiyorsa beni ikna etsin çözüm üretsin.

Tanımasa ne olur tanışırlar valla eşinizi tavrı bence çok tuhaf bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır ne ara böyle olduk
Sormayın insanlar çok tuhaf. Benim ailemde ben farklı gördüm davet edilir ne bileyim ya eşimin tarafı kimse eşiğimden içeri girmesin diyen insanlar

Bende hakkı da var diye üstelemedim bozuldum içimden o yüzden konu açtım arada kaldım ne yapmalıyım diye. Geç bi vakitte gelecekler dışarıda olması pek mümkün değil 😔

aslında bi yemek yiyip çay içip gitseler güzel olurdu. Tanrı misafiri gibi düşünürdüm ben. belki eşinizin ters bi zamanına denk gelmiştir.

ama eşinizle araniz bozulacagina bırakın diğerleri bozulsun napalim. benim esim normal karşılar böyle şeyleri ama reddediyosa o anki ruh halinden olur genelde. o yüzden ben kizardim. bi şekilde hallederdim. eşiniz hep insanlara mesafeliyse bisey demeyin

Benim güvenliğim için kaygılanıyorsa o saatte evde olsun ne bileyim durum için yardımcı olsun. Böyle artistlikler yapmasın. Ben anne evimden biliyorum babamın böyle saçmalıkları çoktur. İstemiyorsa beni ikna etsin çözüm üretsin.
Evde zaten ama hiç umurunda değil böyle şeylerde her konuda beni arada bırakır beni muhattap eder geçen eczacı kadına bile çıkıştı arkasından durumu toparlamak zorunda kalan ben oldum yani sürekli böyle ben idare ediyorum komşuluk ilişkileri de sıfır neredeyse bi tanesi ile benim zorum ile görüşüyor.

Sormayın insanlar çok tuhaf. Benim ailemde ben farklı gördüm davet edilir ne bileyim ya eşimin tarafı kimse eşiğimden içeri girmesin diyen insanlar
Aile olarak öyleyse ikna etmek zor olur ama bence siz doğru olanı yumuşak bir şekilde anlatın bir çay kahve vermekten zarar gelmez

Back
X