- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
Tanımasa ne olur tanışırlar valla eşinizi tavrı bence çok tuhaf bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır ne ara böyle olduk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden istemiyormuş sanki adamlar yatıya kalacak iki soluklanip bi çay içip kalkarlar. Hatta eğer kendi evlerine mesafe azsa gelmezler bileMisafirde sorun yok ona gelsin diyor getirenleri yukarı davet etmesin diyor
Yarım saat yola gideceklere bir bardak çay ikram etmek ne bileyim ben ailemden öyle gördüm bizde yapılırdı hemde misafirim adına teşekkür etmek gibi olurdu diye düşündüm.Paranoyak ve uyuz tarafim eşini hakli gosteriyor ama biyandan da ayipta olabilir diye dusunuyorum ama bilemedim simdi. Ama ben olsam ben de kabul etmezdim ya, hicbir sekilde tanimadik etmedik insanlarmiş sonuçta ama son dakika cikarilmaz ki bu onceden haberiniz yok muydu?
Benim süleyman biraz adaletsiz ama mühür kimde ise süleyman odur hesabı onun tavrı sinir oluyorum.Yakın akrabanıza da ters davranır sanki eşiniz. Sizin Süleyman biraz aksi sanırım ben kızardım eşime,gereksiz yere beni strese soktuğu için.
Bende o yüzden ısrar etmedim. Ama yakında ailesine yakın bi yere taşınacağız. O zaman bana onlardan gelen çok olacak diyorum sus ki elinde koz olsun yarın yüzüne vurayım. Bir yanımda arada kalmışlığın stresi içinde...Eğer yakın akrabanıza böyle bir iyilik yapıyorsa davet etmek hoş olurdu. Neticede arabası ile getiriyor ve yatılı kalmayacak. Güzelce rica edin istemiyorsa yapacak bişey yok.
Eşimin bu hoşgörüsüzlüğü onun misafirlerini de benim kabul etmememe sebep olurdu.
Bu ara youtube da muhteşem yüzyıl videoları hortladı onu izlerken aklıma geldi :))))
Yorumunuz için ise bende o yüzden ses etmedim ama bozuldum da
Benim süleyman biraz adaletsiz ama mühür kimde ise süleyman odur hesabı onun tavrı sinir oluyorum.
Sormayın insanlar çok tuhaf. Benim ailemde ben farklı gördüm davet edilir ne bileyim ya eşimin tarafı kimse eşiğimden içeri girmesin diyen insanlarTanımasa ne olur tanışırlar valla eşinizi tavrı bence çok tuhaf bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır ne ara böyle olduk
Bende hakkı da var diye üstelemedim bozuldum içimden o yüzden konu açtım arada kaldım ne yapmalıyım diye. Geç bi vakitte gelecekler dışarıda olması pek mümkün değil![]()
Aynen öyle 1saatlil mesafe bile yok gidecekleri yere oyalanmak istemeyebilirler ama nezaketen sorulurdu ben böyle gördümNeden istemiyormuş sanki adamlar yatıya kalacak iki soluklanip bi çay içip kalkarlar. Hatta eğer kendi evlerine mesafe azsa gelmezler bile
Yok gelen kişi bayan getirende evli bi çift erkek olsa zaten teklif ettiği anda hayır derdimGelen kişi bir bayan sanırım ancak getiren kişiler nasıl bir aile mi yoksa erkek arkadaşları mı? Eşin bu yüzden bu tepkiyi vermiş olabilir mi?
Evde zaten ama hiç umurunda değil böyle şeylerde her konuda beni arada bırakır beni muhattap eder geçen eczacı kadına bile çıkıştı arkasından durumu toparlamak zorunda kalan ben oldum yani sürekli böyle ben idare ediyorum komşuluk ilişkileri de sıfır neredeyse bi tanesi ile benim zorum ile görüşüyor.Benim güvenliğim için kaygılanıyorsa o saatte evde olsun ne bileyim durum için yardımcı olsun. Böyle artistlikler yapmasın. Ben anne evimden biliyorum babamın böyle saçmalıkları çoktur. İstemiyorsa beni ikna etsin çözüm üretsin.
Misafirde sorun yok ona gelsin diyor getirenleri yukarı davet etmesin diyor
Aile olarak öyleyse ikna etmek zor olur ama bence siz doğru olanı yumuşak bir şekilde anlatın bir çay kahve vermekten zarar gelmezSormayın insanlar çok tuhaf. Benim ailemde ben farklı gördüm davet edilir ne bileyim ya eşimin tarafı kimse eşiğimden içeri girmesin diyen insanlar