ben miyim bu boşanan

Konu sahibi yeni bir konu bulana kadar konuşulursun belki . Ama sadece yeni bir konuya kadar . Belki senin için hayırlısı budur .

Ahh. Keske acinizi dindirebilseydim. Ne diyim ki. Rabbim yardimciniz olsun insallah. Sizin icin dua edebilirim ancak.
Çok saolun hamilesiniz allah bebeğinizi size bağışlasın çok şanslısınız yerinizde olmak isterdim eşinizede bebeğinizede doyasıya sarılın benim hiç biri yok çünkü çok çaresizim

valla acıkcası ben bosansam ben de bıda evlenmem bazen heves etmıor degılım kaynana görumce derdınden kurtulmusum bıda gırer mıydım bılmem sımdı sonrasını dusunme bence kendıne odaklan
İstemiyorum ki kimseyi zaten ben sevdim de ne oldu evlendim de ne oldu

Konu sahibi yeni bir konu bulana kadar konuşulursun belki . Ama sadece yeni bir konuya kadar . Belki senin için hayırlısı budur .
Öyle evet hepsinin üstüne birde eşimi özlemek bide gurursuzca kucağında uyumak istemek biliyorum buna bile hakkım yok şimdi

Çok korkuyorum onlar dediğin eşim tarafımı özenir yoksa arkadaşlarım mı bu genç yaşta dul kaldım daha bir bebeğim olmadan
herkes ozenır paran var kaynana görumce derdın yok adam derdın yok herkes özenır o 3. sahıslar zaten hep yuvaları yıkmıo mu senın bıezıgın kolunda dık dur ve kımseye ıhtıyacın olmadıgını göster

Çok saolun hamilesiniz allah bebeğinizi size bağışlasın çok şanslısınız yerinizde olmak isterdim eşinizede bebeğinizede doyasıya sarılın benim hiç biri yok çünkü çok çaresizim
Allah razi olsun. Bebegim 5 gun once erken dogum oldu ve dogdu. Allah yar ve yardimciniz olsun..

Herkes dul diye kötü kadın gözüyle bakar kötü kaderli diye acıyıp durur eşleriyle gittikleri tatilleri anlatırlar yanımda insanlar çok acımasız hayat çok acımasız

Bak ben o evden ciktiktan sonra bile arayip barisalim dedim o kadar seviyorum ki onu halada seviyorum.. ama yok beni pacavra gibi istemiyorum sevmiyorum seni diye atan adama ne kadar zorlayabilirsin. Bak ailen arkanda dahada gururunu ezdirme hakkinda hayırlısı olsun

Evlilikte hersey olur ne demek daha neler kv ye bu lafı etti hala yüz yüze bakıyorlar yani
Bugünlerde herkesin bana söyledigi bir cümle (!) Evlilikte hersey olur. Biz neler cektik bla bla... sen hemen pes ettin (!)
Yoksa kendi adima is bu kadar pislesmeden rest çekmiş birisiyim.

Gittiğim yerde boşandığımı söylemiyim mi kimseye iki gün önce evimde mutsuzda olsam tv izliyodum yemek yapıyordum şimdi hayatım allt üst oldu
sana kalmıs nasıl rahat edersen artık cıddı cıddı evlenemkısteyen bırı olmadıgı surece nıye soylucen kı kıme ne

Biz çok aşıktık öldüm bittim napıcam derken şu paragrafını oku
Evde tek korkman da umrunda olmamış sofra kurup beklemen de, adam sana değer vermemiş ki şimdi böyle şok oluyosun

Lütfen daha fazla duygusala bağlama, tek taraflı yürüyemez evlilikler
Ay nefesini özleyecem çarşafları değişmiştim bal dök yala yaptım diye evi evlilik yürümez, sevgi saygı olmalı en başta

yaaa kız dogurdun mu sennn adı neee kaç gram doıgdu fazla da erken dogmadı sankı kuvoze falan koydular mı
Canim evet dogurdum. Gecen pazar gunu cok siddetli olmayan sancilqrim oldu hemen hastaneye gittik. 3 cm acilmam olmustu nst de sanci cikti. Dogum odasina alindim. Suni sanci verildi, tabi cektiklerimi bir ben bir Allah bilir. Neyse pazar günü gece 11.30 da oglumu aldim elime. 36+3 de dogdu. 2780 gr olarak dogdu. 2 saat kuvozde kaldi ama cok sukur su an bir sorun yok. Geceleri hic uyumuyo o zorluyo biraz. Adını Muhammed Eymen koyduk :)) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Mukemmel bisey bu. Darisi basina inşallah saglicakla kucagina alman dilegiyle tatlı m :))

aminnn cnmcımm cok sagol ınsallah bız de vaktınde alırız kucagımıza cok var bıze daha :)

Sen blöf yapmayı abartmışsın
Blöf yapayım derken gerçeğe dönmüş durum
Kanlı bıçaklı da olsa eşinle barışacaksan kimseye anlatmamalısın, sen bi de eşinin ailesine sms le bildirmişsin
Ne bekliyosun ki kim ayranım ekşi der

sen kendine değer vermesen kimse sana değer vermez bugün barışıp gitseniz bile yine aynı şeyler olacaktır biraz güçlü olun hakkınizda ne hayirliysa öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…