- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
O kadar zor ki küçük bir ildeyim doğudayım ailemde burda onlar nasıl çıkıcak insan içine öğretmenim her yerde duyulacak okulda öğretmenler dısır fısır dedikodu yapacaklar tayin zamanınıda kaçırdım zaten
Çok saolun hamilesiniz allah bebeğinizi size bağışlasın çok şanslısınız yerinizde olmak isterdim eşinizede bebeğinizede doyasıya sarılın benim hiç biri yok çünkü çok çaresizimAhh. Keske acinizi dindirebilseydim. Ne diyim ki. Rabbim yardimciniz olsun insallah. Sizin icin dua edebilirim ancak.
İstemiyorum ki kimseyi zaten ben sevdim de ne oldu evlendim de ne olduvalla acıkcası ben bosansam ben de bıda evlenmem bazen heves etmıor degılım kaynana görumce derdınden kurtulmusum bıda gırer mıydım bılmem sımdı sonrasını dusunme bence kendıne odaklan
ama sımı gecmısı ya da gelecegı dusunme zaten endıselenme cok klasık olcak ama su akar yolunu bulur sen rahatla benceİstemiyorum ki kimseyi zaten ben sevdim de ne oldu evlendim de ne oldu
Öyle evet hepsinin üstüne birde eşimi özlemek bide gurursuzca kucağında uyumak istemek biliyorum buna bile hakkım yok şimdiKonu sahibi yeni bir konu bulana kadar konuşulursun belki . Ama sadece yeni bir konuya kadar . Belki senin için hayırlısı budur .
herkes ozenır paran var kaynana görumce derdın yok adam derdın yok herkes özenır o 3. sahıslar zaten hep yuvaları yıkmıo mu senın bıezıgın kolunda dık dur ve kımseye ıhtıyacın olmadıgını gösterÇok korkuyorum onlar dediğin eşim tarafımı özenir yoksa arkadaşlarım mı bu genç yaşta dul kaldım daha bir bebeğim olmadan
Allah razi olsun. Bebegim 5 gun once erken dogum oldu ve dogdu. Allah yar ve yardimciniz olsun..Çok saolun hamilesiniz allah bebeğinizi size bağışlasın çok şanslısınız yerinizde olmak isterdim eşinizede bebeğinizede doyasıya sarılın benim hiç biri yok çünkü çok çaresizim
yaaa kız dogurdun mu sennn adı neee kaç gram doıgdu fazla da erken dogmadı sankı kuvoze falan koydular mıAllah razi olsun. Bebegim 5 gun once erken dogum oldu ve dogdu. Allah yar ve yardimciniz olsun..
herkes ozenır paran var kaynana görumce derdın yok adam derdın yok herkes özenır o 3. sahıslar zaten hep yuvaları yıkmıo mu senın bıezıgın kolunda dık dur ve kımseye ıhtıyacın olmadıgını göster
o zaman tayın ıstıycen az sıkıcan dısınıHerkes dul diye kötü kadın gözüyle bakar kötü kaderli diye acıyıp durur eşleriyle gittikleri tatilleri anlatırlar yanımda insanlar çok acımasız hayat çok acımasız
Allah sağlıklı ömür versin inşallah acı dert keder vermesin.Allah razi olsun. Bebegim 5 gun once erken dogum oldu ve dogdu. Allah yar ve yardimciniz olsun..
Gittiğim yerde boşandığımı söylemiyim mi kimseye iki gün önce evimde mutsuzda olsam tv izliyodum yemek yapıyordum şimdi hayatım allt üst olduo zaman tayın ıstıycen az sıkıcan dısını
Bende eşimi çok sevdim hep değişti nişanlıyken ki sevgisi şefkati yoktu evlendik bende çalışıyorum sadece bir kere evi süpürdü düşün bir yılda bunu yaptı yardım olarak istediği gibi halı sahaya gitti ben akşamları evde korkarken. telefonda neredesin dedim diye sofraya oturup yemek yemedi ailesinin yanındada soğuk davrandı beni onlara karşı hiç kıymetli etmedi ben gerçekten sevdim diye vazgeçemedim o yalandan sevdiği için vazgeçti benden
Bugünlerde herkesin bana söyledigi bir cümle (!) Evlilikte hersey olur. Biz neler cektik bla bla... sen hemen pes ettin (!)Evlilikte hersey olur ne demek daha neler kv ye bu lafı etti hala yüz yüze bakıyorlar yani
sana kalmıs nasıl rahat edersen artık cıddı cıddı evlenemkısteyen bırı olmadıgı surece nıye soylucen kı kıme neGittiğim yerde boşandığımı söylemiyim mi kimseye iki gün önce evimde mutsuzda olsam tv izliyodum yemek yapıyordum şimdi hayatım allt üst oldu
Biz çok aşıktık öldüm bittim napıcam derken şu paragrafını okuBende eşimi çok sevdim hep değişti nişanlıyken ki sevgisi şefkati yoktu evlendik bende çalışıyorum sadece bir kere evi süpürdü düşün bir yılda bunu yaptı yardım olarak istediği gibi halı sahaya gitti ben akşamları evde korkarken. telefonda neredesin dedim diye sofraya oturup yemek yemedi ailesinin yanındada soğuk davrandı beni onlara karşı hiç kıymetli etmedi ben gerçekten sevdim diye vazgeçemedim o yalandan sevdiği için vazgeçti benden
Canim evet dogurdum. Gecen pazar gunu cok siddetli olmayan sancilqrim oldu hemen hastaneye gittik. 3 cm acilmam olmustu nst de sanci cikti. Dogum odasina alindim. Suni sanci verildi, tabi cektiklerimi bir ben bir Allah bilir. Neyse pazar günü gece 11.30 da oglumu aldim elime. 36+3 de dogdu. 2780 gr olarak dogdu. 2 saat kuvozde kaldi ama cok sukur su an bir sorun yok. Geceleri hic uyumuyo o zorluyo biraz. Adını Muhammed Eymen koyduk :)) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Mukemmel bisey bu. Darisi basina inşallah saglicakla kucagina alman dilegiyle tatlı m :))yaaa kız dogurdun mu sennn adı neee kaç gram doıgdu fazla da erken dogmadı sankı kuvoze falan koydular mı
aminnn cnmcımm cok sagol ınsallah bız de vaktınde alırız kucagımıza cok var bıze daha :)Canim evet dogurdum. Gecen pazar gunu cok siddetli olmayan sancilqrim oldu hemen hastaneye gittik. 3 cm acilmam olmustu nst de sanci cikti. Dogum odasina alindim. Suni sanci verildi, tabi cektiklerimi bir ben bir Allah bilir. Neyse pazar günü gece 11.30 da oglumu aldim elime. 36+3 de dogdu. 2780 gr olarak dogdu. 2 saat kuvozde kaldi ama cok sukur su an bir sorun yok. Geceleri hic uyumuyo o zorluyo biraz. Adını Muhammed Eymen koyduk :)) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Mukemmel bisey bu. Darisi basina inşallah saglicakla kucagina alman dilegiyle tatlı m :))
Sen blöf yapmayı abartmışsınÇocuğum yok ramazanın son günü kayınvalideme yemek götürdüm orda iftar ettik herşeyi hazırladım ev balık kokmasın diye orda yaptık sonra eşimle tartıştım dayanamadım babamın evine geldim iki üç hafta kaldım beni ne aradı ne sordu bende ablasına mesaj çektim boşanıyoruz diye hiç biri beni arayıp sormadı merak etmedi o halde ben mi kapılarına gidecektim ben mi hal hatır soracaktım başka zaman beni çok severmiş gibiler çok iyiumiş gibilerdi bişekilde iyi olup eve döndüm eşim dediki ailelerle görüşmeyelim ben senin aileni görmek istemiyorum diye o arada görüşemedik yine eşimin ailesiyle bir iyi bir kötüydük çünkü ben zaten beni hiç tınlamamalarına o kadar üzüldüm ki görümcem üstümde oturur bir gün kapımı çalmadı iyimisin diye sonra ben eşime böyle sarılmak istedim beni ittirdi eskisi gini sevmiyorum dedi bende dayanamadım babamın evine geldim böyle daha öncede sorunlarımı kaynanaya anlatmıştım oda oğlum düzelecek sabret diyordu ama içten içe hiçte öyle değillermiş meğerse beni suçlu görmüş hep oysa oğlu bana değer vermedi düşünmedi kocalık yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?