Ben miyim hatalı

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Bu ara yine yoğun konu açmaya başladım buraya. Sağlıklı düşünemiyorum.
Eşimin ailesinin memleketine geldik , tarla işleri var 1 aydır hep birlikte kalıyoruz daha 2 hafta daha burdayız.
Neyse esim ,kv, kp, bide 18 yasinda görümce var tarlaya gidiyolar bende sabah 7 den akşam a kadar ev işi yapıyorum , evleri çok büyük 8 kişinin yemeği bulaşığı, yatağı yorganı çamaşırı herşey bende . Ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir çünkü köyde hiç iş bitmiyor.
3 -4 kere eve geliyolar süreklibiseyler yiyip içiyorlar falan.
Neyse bu küçük görümce 2 gündür regl olduğu için yatıyo zaten hicbirseye elini sürdürmüyodum tarlada çalışıyor diye ama bende çok yoruldum . 2 gündür odasından çıkmıyor yenge birsey lazim mi demiyor.
Ellerim şişti benimde artik, ama ses çıkarmıyorum. Bulaşık yikiyodum annesi kızdı yardim et diye geldi 2 bardak çalkaladi oturdu.
Bilmiyorum ergen olabilir . Dinlendi 2 gündür onada tamam. Biraz bugün uzanmistim annesi kahve istedi bi tavirlar bi tripler bardaklari yere vurmalar. Benbu evin geliniysem oda kız degil mi? Herşeyi zaten ben yapıyorum bu tavırlar ayip değil mi sizce?
Esim geldi anneainin babasinin yeri ama yerine eleman buldu is icin simdi gidince cebimizden adama para vercez esim tarlada irgatlik yapıyo ben evde hizmetcilik yapıyorum. Tamam Allah rızası için yapıyorum diyorum kendimi sakinleştiriyorum ama zoruma gidiyo tek kurus faydasi yok bize zararı var hem bedenen yorulduk .hemde gördüğüm tavra bak . Kv bana yoyecek biseyler almıştı yersin diye , kızına da almıştı neyse o kendinin kini yedi ben birazini yedim öğleden sonra yine yerum dedim bi gittim yerinde yeller esiyo ne var ne yok silip süpürmüş bu 2 kere oldu bugün de x dedim gulerej niye yedin kiz canim cok cekiyodu isten frsat bulup yiyemedim dedim . Oda canimm cekto sana mi sorcam dedi ben kaldim cok ağırıma gitti. Biz sığınti değiliz sonuçta bu evde onun babasiysa eşimin de babası.
Tarla işleri tamamen bitecek 2 gunsonra ve bu kiz artik zaten gitmeyecek buna karşı tututmum nasil olmali ? Nasil davranmalıyım? Is yaparken onada hadi kalk bana yardim et sunu yap bunu yap demeli miyim? Büyük görümce giderken sen yengesisin ona is yaparken bana yardim et dedi. Ben mi kötü düşünüyorum sizce de her isi ben ni yapmak zorundayim hic bi isin ucundan tutmasi gerekmiyo mu? Bi aydinlatirmisiniz beni?

Sen kaç yasindasin
Şahsen 29 yaşındayım 18 yaşında bir görümcem var ve bence çocuk tarlada çalışsa bile çok üzülürüm şu an onların okul cağı gezme cağı dinlenme cağı diye düşünüyorum gerekirse herşey dört dörtlük olmasın sende bu kadar yorma kendini ama oda hastayken dinlensin yeri gelsin annesine of desin naz yapsın

Cani çekmiş yesin onun söylediğine takılma çocuk de geç bizde çocuk olduk
Bence çok muhatap olma isini yap azıcık sohbet et geç sabret az kalmış biraz zaman geçince bunlar komik gelecek sana çok bunalmışsın ondan bu sitemin bence

Ve 18 yaşındaki biri ile eşinin sorumluluğu bir olmamalı o ev için

24 yaşındayım bende

Siz kendinizi hizmetçi gibi hissederseniz, öyle olursunuz. Ayrıca siz hizmetçi değil oğulları ile evli bir kadınsınız.
Mesela benim kuzenlerimde aynı annelerine köye yardıma giderler ve de annesigil onları bütün kış yiyecekleri ile yollarlar.Böyledir yani.

Bence ablası gibi davran ona. Nasıl annesi istiyosa sen de öyle iste söylenirse de hiç kafaya takma. Kendi kardeşinden nasıl istiyosan öyle yap yani

Ben ona hep ablasi gibi davranirim esime karşı korurum aikesine karsi onu savururum ama sinirimi bozmaya basladi bu durum

Hic ergendir falan diyemicem. Ayni yasta gorumcem var. Bizde 1 ay memlekette birlikte kaldik. Yaptigim cogu ise elini surer ki gercekten yorgunluga dayanamiyor olmasina ragmen. Oda 18 yasinda gorumcenizde. Yardim isteyin. Ozellikle baskasinin yaninda. Tekkende terslerse 1 uyarin 2 uyarin sonra kayinvalidenize anlatin. Evde kimse yatmiyorsa kucuk hanimda yatmayiversin.

Size saygısızlık etmiş görümceniz ve regl olmayı bahane etmiş ben de regl dönemini çok çok ağır atlatan biriyim ama hiç bir zaman köşeye çekilmedim alırım bir ağrı kesici işime de giderim, evdeki işlerimi de yaparım eğer siz orda olmasanız görümceniz de aynen benim gibi işe güce koşturacaktı. Ezdirmeyin kendinizi, bu arada benim görümcem yok ve ben bir görümceyim ama kendimi görümce gibi değil gelinimizin kızkardeşi gibi hissederim hep.

Burada kimse 18 olmadı mı?! ergenlikten gençkızlığa geçişte bu tip davranışları çoğumuz yaptık..onun yaştları tatil fotoları paylaşırken,akşamları diskoda dans ederken o tarlada çalışıyor..agresifliği bundan artık sosyal medya sayesinde herkesin hayatı ortada olduğundan özeniyor olabilir bu yaşta normal şeyler bunlar..yengesi olarak sizin iş buyurmanız ona ters gelir..birşey yapılması gerekiyorsa annesi söylesin, siz değil..siz kötü olmayın..ayrıca ağrısı vardır dinlenmek istemiştir ailesi birşey demiyorsa, sizin kalk şunu yap demeniz batar elbet..ayrıca madem bu denli şikayetçisiniz gitmeyin sizde oraya..eşimin hatrı için vs diyeceksiniz ama bu denli söylenip,görümceyle atışacaksanız hiç gitmeyin yardımda etmeyin daha iyi..kısacası yapmak zorunda değilsiniz..uygun dille eşinize bu işlerin ağır geldiğini söyleyin..gerçi bu tip durumlarda ben geline kızıyorum..mesela bana desen 10 kişinin sabahtan akşama kadar işini yap, yapamam da yapmam da..hem yapmak gibi bir mecburiyetim yok hemde yaparsam "üstesinden geliyor deyip alışırlar,bir kere gitmesem laf ederler" diye düşünürüm..kısacası istemiyorsanız gelecek yaz gitmeyin.Sevgiler.

Bende görümceyim gelinimiz bize gelir mutfaga sokmam dogru düzgün tuhaf geliyo herseyi benden beklemesi.

hastalığını iş yapmamasını anlarım ama öyle saygısız konuşmasını anlamam alır ağzının payını terbiyesiz,evet herkes 18 olmuştur ,eğer bu karakterdeyse ileride de çirkefin teki olur ,siz de abartmışsınız hem birlikte yaşamıyorsunuz hem bi gelir yok bir iki olur da görev edinmişsiniz ,bi zahmet görümce tarlaya gitmesin otursun evde yemek yapsın temizlik yapsın,onunla bitmiyordur heralde tarlanın işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…