Ben miyim hatalı

yüzde bi milyon katılıyorum

Sizi anlıyorum,yapmasaniz vicdan denen illet susmuyor,yapsaniz nefsiniz fisekliyor görümce oturuyor sen niye yapiyon diye.Ayni dertten muzdaribim de benimkiler köyde değil yediğimiz yemek çay bulaşıklarıni falan ben hallediyorum gorumce,elti otururken ben yapmasam biz gittikten sonra kavinvalide yapacak ah şu vicdan olmasa

bu kadar uzun kaldiginiza göre ikiniZ de ogretmensiniz sanırım
okurken ben bunaldim ya kalabalik zordur kendi evinize gidin bu ne boyle
tatile cikin gezin dolasin daha 24 yasindasiniz ya

Otur ozaman , sen yapıyorsun diye bütün gelinler yapmak zorunda değil, ki evin kızı bile yapmak istemezken sizin bu iş yapma gayretiniz ilginç

bu kadar uzun kaldiginiza göre ikiniZ de ogretmensiniz sanırım
okurken ben bunaldim ya kalabalik zordur kendi evinize gidin bu ne boyle
tatile cikin gezin dolasin daha 24 yasindasiniz ya

Ah herkesin bi yaşadıkları vardir , onların bana yaşattıkları artik tamamen pskolojimi bozdu bi bardagi kaldırmıyım normalde güleryüz gosterir arkamdan aglar esime şikayet eder esimde kavga esnasında bana sayar . Bu yüzden bu kadar hirpaliyorum kendimi.

Birşey soracam, oraya eşinizlr gitmek zorundamısınız, eşiniz sizi zorlamı götürüyor

hic anlamadiniz mi nişanlıyken fln ?
işiniz zor konunuzu okudum da.

Birşey soracam, oraya eşinizlr gitmek zorundamısınız, eşiniz sizi zorlamı götürüyor

hic anlamadiniz mi nişanlıyken fln ?
işiniz zor konunuzu okudum da.

Zorla götürüyo gitmek istemedim bi kere geldim gordum cok ustume geldiler gelmezsen ayrilmak zorundayiz benim hayatim bu her kosulda yanimda olmak zorundasın dedi.
Anlamadim bu kadar kati olduklarini hic anlamadim. Malesef yarandigimi düşünmüyorum

Valla ben 18 yaşındaki kızı kafama takacağıma baştan gitmem böyle bir yere. Ev işi yapmaktan nefret ederim, kimse de yaptıramaz bana hele 18 yaşında gezip tozardık biz, ona da yazık.
Bence siz o yerden kurtulmanın çaresini bulun. Ve bir daha da gitmeyin bu kadar basit.

Yaranamazsın , sor şurdaki gelinlere bakalım yıllarca hizmet edip te yaranan varmı ? 10 kişiden 1 i belki . Seni iş yaptığın için sevecek insan hiç sevmesin daha iyi. Ama bir kere gözünü karart gitme napacak bakalım , ama beni boşasın ben yinede gitmem, bana değer vermeyen insanın yanında işim ne kocan da dahil, bunu yapamıyorsan enazından kendini ezdirmemeyi öğren görümcene enazından

Neden o boşanma konusunda tehdit ederken hiç çekinmiyor da siz çekiniyorsunuz korkuyorsunuz? Eğer ben de gidersem boşanırım, benim hayatım deyin bakalım. Çıkın annenize gidin. Köle bulmuşlar kendilerine, bir de tehdit ediyorlar yuh ya nasıl bu kadar yüz veriyorsunuz ben anlamıyorum ki!
Cidden buradaki çoğu konuya aklım ermiyor! Adam kolayca seni boşarım diyor daha ne olsun?

Bende rest çektim bosanalim ben gelmiyorum dedim . Sonra yalvarmalar aglamalar , bidaha koti davranmayacaklar sana sen yeterki yanimda ol tek istedigim bu falan dedi daha 1 1 bucuk aylik evliydim bi sans daha vermek istedim geçmiş hatirina

Yardım isye yapsın terbiyesiz ne denek sana mı sorcam. Ben şu işi yapıyorum hadi sende kalk şunu yap de. Çalışsın hasbam

Yardım isye yapsın terbiyesiz ne denek sana mı sorcam. Ben şu işi yapıyorum hadi sende kalk şunu yap de. Çalışsın hasbam
Yaptırcam smdi tarla isleri bitti evde yapmamak icin saga sola kaytariyo cunku onu abisi öyle boş görürse kizacak biliyo

Yardim isteme.
İş bölümü yap ve yapacagi işi söyle herkesin içinde. Yapmazsa da dokunma o işe.
Ergenlik degil onun ki.

Senin konularında en suçlu kişi kocan. Bu konuda da orda olmanın sebebi o mesela..
Bu konuda cok haklısın çünkü beni buraya getirmeye zorlamasa hiçbir sıkıntı olmayacak.
Yardim isteme.
İş bölümü yap ve yapacagi işi söyle herkesin içinde. Yapmazsa da dokunma o işe.
Ergenlik degil onun ki.
Şımarıklık sadece şımarık.
Is bölümü evet öyle yapmaliyim . Peki yapmazsa ne yapacagim?

Saygısız velet tabi ki yardım isteyeceksin eşin abisiyse sen de bi yerde ablasısın.

İş buyrulmaya buyrulmaya şımarıyorlar. Çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…