• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben moda ikonu olamadım dostlar olanlar yardım etsin xd

xoxzgrkz

CaDı
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
251
6
641
Sakarya
mrblar...yaa haftaya piknik var birde parti var ama okul partisi yani çok abartılı birşey olmayacak...haftasonu çarşıya çıkacağız ama ne alıcağım bilmiyorum...ımm yani uzun lafın kısası yardım ederseniz çok sevinirim:dance::dance:..neler önerirsiniz? :kahve:

beyaz ayakkabı
beyaz pantolon dar paçalı
üstüne de şöyle şıkır şıkır bi badi tammdır :D

renkli uzun etekler çok hoş duruyor bence, ustune düz renk bir body,ayağına babet, hafif de makyaj. işte sana parti kızı :)

ewet bu süper olabilir :d
teşekkür ederim de piniği napıcaz:sm_cool:

a.s.

bence piknik için rahat ve spor seyler giymek gerekir.kargo pantalon ve baskılı bir t-shirt super olur. varsa yandan askılı spor bir postacı çantası ve spor ayakkabılarla tamamlanabilir. nacizane fikrim böyle canım :)

bence piknik için rahat ve spor seyler giymek gerekir.kargo pantalon ve baskılı bir t-shirt super olur. varsa yandan askılı spor bir postacı çantası ve spor ayakkabılarla tamamlanabilir. nacizane fikrim böyle canım :)

kargo pantolon yerine kapri daha güzel olur sanki ama çoook tşk ederim çok saolkaydirigubbakcemile3a.s.:1hug:

Back
X