Ben mutlu olma şansımı sonsuza kadar kaybettim

esranl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
18
0
1
34
İyi günler, kimseye anlatamadığım danışamadığım bir problemim var ve hayat deneyimi olan ablalarımdan tavsiye istiyorum.

Yurtdışında yaşıyorum, tüm hayatım öğrenciliğim arkadaş çevrem yabancılardan oluşuyordu. 17 yaşında yabancı bir çocuğa aşık oldum ve birlikte olduk. O zamanlar sorduğum türk erkekleri artık kimsenin bunu artık takmadığını söylüyorlardı.Bende erkeklerde yapıyor biz niye yapamıyoruz diye düşündüm o yaşta.
Daha sonra çocuk beni terketti ilerliyen yıllarda başka bir türk çocukla 2 yıl beraber oldum ama bu sefer ben onu istemedim ayrıldık. Şu an 23 yaşındayım ve hayatımda Türkiyeden gelmiş bir çocuk girdi. Kendisi gerçekten manken gibi bir erkek, en iyi okullardan mezun, inanılmaz iyilik sever kalbi çok temiz dürüst hayatında neredeyse hiç üzüntü yaşamamış ve ilişkiler konusunda biraz saf. Çocuk evleneceğim kadına ve aileme iyi bir hayat sunmalıyım diyerek kendini sadece işine vermiş ve kendi emeği ile oldukça varlık sahibi olmuş.
Yani elini şıklatsa istediği kızı elde eder ama 2 3 kız arkadaşı dışında ciddi bir ilişkisi olmamış ve kendisi bakir (di).

Sorunum şu; birbirimizi çok ama çok seviyoruz. Birlikte birçok ülkeyi gezdik hayatımda ilk kez gerçekten birine aşık oldum ilk kez gerçek anlamda mutlu oldum. Gençliğim hep yanlız ve yabancılar arasında dışlanarak geçmişti ve onuna kendimi ilk kez biyere ait hissettim hatta bambaşka bir insan oldum. İlk kez gülüyorum artık ilk kez gerçek "ben" i keşfettim onunla. Ancak ilişkimizin başında bana utanarak geçmişimi sordu. Bende yalan söyleyerek ömür boyu vicdan azabı çekmek istemedim ama sadece ilk sevgilimi söyledim. Dünyası yıkıldı suratı bembeyaz oldu bir kaç gün çok ağladı. Ben yalvardım , herşeye razıyım dedim oda şans verdi. 5 ay boyunca çok güzel günler geçirdik ama çocuk devamlı depresyonda, işi gücü bıraktı sokaklarda deli divane geziyor ben yanında yokken.(Karşılaştırılma korkusu yok, çok iyi o konuda) Tabi aylar sonra Türk sevgilim benden intikam almak için buna mesaj atmış aramızda olanları.

Bunu kaldıramam ayrılalım dedi, ayaklarına kapandım intahar etmek istedim. Yine affetti mücadele edicem dedi. Düzenli olarak psikiatristlere gitmeye ve anti depresan ilaçlara başladı. Bir kaç ay sonra bana inanılmaz güzel bir şekilde evlenme teklif etti. Yakında sözümüz var yıl dönümümüzde ama kendisi hala unutmadı geçmişimi. Sevişme sahnesi çıkar korkusu ile sadece 13+ filimler izliyor, eskiyi hatırlatıcak herşey onu bir anda yıkıyor ve bir kaç saat kendine gelemiyor bazen bana sarılıp lütfen acımı dindir bana yardım et diye ağlıyor . Ömür boyu bu acıyı çekmekten çok korkuyor asla ve asla aklından çıkmadığını her zaman arka planda benle kahkaha atarken bile aklına geldiğini söylüyor ama yeterki sen üzülme ben ömür boyu acı çekmeye razıyım diyor. Ben seni hak etmiyorum ayrılalım diyorum ama bir anlık hata bir genç kızın geleceğini karartmamalı sana bunu yapamam ben delikanlı adamım kaderim buymuş diyor. Kendisi çok eğitimli biri , aklından çıkarmak için bekaretin tarihçesi hakkında felsefi kitaplar bile aldı şimdi hipnoz denemek istiyor. Bana hiç kızmıyor tek kötü sözü yok ama bilinç altımı kontrol edemiyorum diyor.

Ablalarım lütfen bana tavsiye verin, onsuz yaşayamam ben ama o üzülürse hiç yaşayamam. Sizce zamanla unuturmu? Bu evlilik sizce hayırlımı? Hiç çevresinde bu kadar saplantısı olup bunu aşabilen birini tanıdınızmı? O herşeyi denemeye razı " Allahım ömrümden 10 yıl al yeterki unutıyım" diyor. Ne yapmam gerekir? Geleceğimi, mutlu olma şansımı kaybettiğimi düşünüyorum ( Ne olur bana tavsiye verin.
 
Karşınızdaki insan haklı ama haklı olduğu kadarda abartmış. Ömrümden 10 yıl al ama unutiyim çok büyük laflar bence bunlar..
Tabi bi erkek için kabullenilmesi en zor şeylerden biridir muhakkak.
Ama birinin sevgilinize kızlık zarı yerinde olup yapmadığı halt kalmayanları anlatmalı.
Herşey orda bitmiyor
 
sevısme sahnesı cıkar korkusuyla +13 ızlıyoruz dedıgınız an kusura bakmayında guldum
cok celıskılı
yapamam dıyorsa bıtmelı omur boyu bırlıkte bırbırınıze bu baskıyı yapmayın
bırlıkteysede gecmısı unutmalı
bırsey yapması gereken sen degılsın o
kararını gercekden versın ve sende ona baskı yapma
 

Eski sevgilim ile benim aramda olanlar geliyormuş aklına..
 
e bıtsın ozaman unutamıyorsa bu ılıskıyı zorlamak surundurmek neden

Çocuk bana deli divane aşık. Senin gibi birisini asla bulamam ben lanetlendim, seninle olursam ölünceye kadar geçmişin bana işkence edicek , senden ayrılırsam ölünceye kadar senin özleminle işkence çekicem diyor.
 
Çok seviyorsa bukadar, zaten unutur. Unutamiyorsa çok sevmiyor demekki.anlamadım yani bu abartı neden erkek arkadasinda.çok fazla birileriyle mi oldun?onumu kaldiramiyor ki?
 
bu olmeyı bayılmak sanıyor
ıkısındede ezıyet cekıyor ayrılsında zamanla kurtulur
kımse kımse ıcın ölmez merak etme
 
Senin sevgilin 10 gün kadar evvel geldi burada konu açtı.
Aradım ama bulamadım konuyu şimdi ama.
Ayrıntılar çok benzer. :)

Kafasına bu kadar takıyorsa eğer unutabileceğine inanmıyorum maalesef.
Ve evet bu durumda o evlilik musmutlu olmaz.
 
saka misin kizim sen? ya da sevgilin mi saka?
cok mu dizi izliyorsunuz siz?
adam oturup hungur hungur agliyor bakire olmadigin icin ve sen onunla omur mu gecirmek istiyorsun?
 
Anlattığınız kadar seviyorsa bu denli abartmamalı bence.Bakın evlendikten sonra çoğu erkek değişiyor bu onda daha büyük bir saplantı haline gelebilir.Bu saplantılı düşünceden kurtulmadan evlenmeyin derim tabi karar sizin yinede...
 
saka misin kizim sen? ya da sevgilin mi saka?
cok mu dizi izliyorsunuz siz?
Benim suçum diyor, yıllarca cinselliği yaşamayınca bazı tabulardan dolayı beynimde bazı şeylerin ayarı bozuldu herhalde bende farkındayım normal olmadığını diyor. Psikiatristi ilerde güler geçersin demiş buna ama kendisi emin değil bu konuda.
 

Zaten atlatıncaya kadar evlilik teklif etmiycem dedi, sonra atlatmadan evlilik teklif etti. Söz yapmıycam diyodu şimdi söz kesilicek. Şimdide atlatıncaya kadar düğün yapmayalım diyor ama onunda nereye gittiği belli.
 
Sevgiliniz cinsellik konusunda psikolojik destek almalı
Bir insan sevgilisi kendinden ince bir şeyler yaşadı diye anti depresyon alacak hale gelebilir anlayamıyorum
+13 film izlememesi o kadar saçma ki
Duyguları çok uclarda yaşıyor psikolojik destek şart
 
ilk üyelikler neden hep cinsellik ve roman gibi oluyor...Dizi film gibi resmen hele bakir bir erkek birde deli divane safkan aşık tuhaf
 
Bence ayrılın o bunu atlatana kadar zaten siz diye bir şey kalmayacak.....
 

Niye onun suçu ki?
Herkes evlenmeden, pek de seçici olmadan cinsellik yaşamak zorunda mı?

Kendi de dikkat etmiş buna ve haklı olarak bekarete önem veriyor diye
adamı suçlu, takıntılı ilan etmeye kimsenin hakkı yok bence.

İleride gülüp geçeceğini sanmıyorum.

Kendine uygun olmayan birine aşık olmuş, kopamıyor ama aslında tam anlamıyla kabullenemiyor da olay bu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…