Ben mutlu olma şansımı sonsuza kadar kaybettim

ben de inanamadım.
doğruysa bile ne alaka eski sevgilin buna yazmış ki.
unutamıyorsa bıraksın, deli divane ne dolaşıyormuş

öfff bu kadar takıyosa ayrılsın
hem başkası olmasın istiyor hem de kendi evlenmeden senle birlikte oluyor
ee senle ayrılsa kendisi de artık bakir değil

Bu sefer de ayrılıp ben artık bakir değilim.
Evleneceğim kadın bakireyse ona ne verebilirim diye psikologlardan çıkamazmış

Mutlu olma şansını sonsuza kadar kaybetmek istemiyorsan asıl, o ezikten ayrıl.

Senin yaşantına hayatına saygı duymayı bile beceremeyecek bi güçsüz karakter. Ona de ki, şu An seni çok seviyor ve beraber olmak istiyorsam, o zamanda sevdim ve yaşadım. Bu ne senin,ne benim değerimi azaltmaz.

Drama bak ya, sanki katili, hırsızı aklıyo içinde..

Her iki konuyu da okudum sevgilinin açtığı konudan özellikle tiksindim.
ayrıl bu adamdan, bu takıntıyla bu adam seni bir gece sevişme esnasında öldürür de haberin olsun öyle bir manyaklık gördüm çünkü.

Hayır onu çok sevdiğim için tahammül ediyorum. İsterse evlenmesin gittiği yere kadar yanındayım.
Bilinç altını yazmış orda. Hiçbir moral filtreden geçirmeden psikiatriste anlatır gibi. İnsanın bilinç altı kontrolünde değildir daha sonra mantık filtresinden geçer diyor. Hatta bak ben o soruya "o zaman sen iflas edersen seni terketmem lazım" cevabını veriyorum kendime diyor.

ben de inanamadım.
doğruysa bile ne alaka eski sevgilin buna yazmış ki.
unutamıyorsa bıraksın, deli divane ne dolaşıyormuş

Salağı terkettim ya bizim birlikte resimleri görünce kaldıramamış. Hani "Allah mesud etsin" tarzında mesaj atmış ordan gerisini getirmiş.

Kız seks yapmış. Otekide kafayi siyirip sokaklarda deli olmus aglamis anti depresan kullanmis depresyona girmis hipnotize olacakmis.Sevişme filmi izleyemiyorsa seninle nasil sevisti ???
Aklina gelmiyormuymuş hikayen cok dandik ayrica.

senin sevgili bildiğin rahatsız.. okumuş etmiş çalışmış didinmiş ama 31 yaşına kadar bir kadının namusunun iki bacağı arasında olmadığını öğrenememiş..

kk ya konu açıp psikologlara gidecek kadar takıntılı bir adam ...

seni bu kadar aşağılayan bir adamı neden ikna etmeye çalıştığını da anlamadım...

sevgilinin katlanılcak bir kafa yapısı yok maalesef kendine neden eziyet ediyorsun bu adamla..

konusu nerde bi link atın mrk ettm

ozaman sevgiline sunu ilet..(konunun gercek oldugunu varsayiyorum)
bak bakir arkadas..
sevismek iki insanin birbirine sevgisini dokunusla ifade etmesi demek..ne hirsizlik gibi adi bi suc,ne de adam oldurmek gibi canice bisey..
sunu deneyimlemek ister miydin kardes?
bakire bi kiz al ama edebi ari olmasin,sirf bakire olmak icin bakire olsun..sonra seninle beline kirmizi kurdale baglayip evlensin,bi guzel senin ilkin olsun(!)..ama ardindan seni rengeyigine cevirsin?ama senin bunu ruhun duymayacak cunku sen onun ilki oldu ya,ona guvenin tam(!)
boyle manik depresif hallerin seni de su kizi da yorar.ya adam gibi yola gel,ya da cik kizin hayatindan yoluna baksin..ne bu be,hayatinizi dizi filme cevirmisiniz..

İşin gerçeği adam ayrılmak istemiş zaten bu takıntısından vazgeçemeyeceğinin farkında.

Sen yalvardın, intihar etmek istedin diye dayanamamış.
Güç bela, ite kaka devama zorluyor kendisini.

Kendi konusunda da onun tüm hayatı benim, bensiz yapamaz yazmış.

Yani aşkından değil merhametinden sürdürür gibi bir hali var daha çok.

Sana düşen bağrına taş basıp onu özgür bırakmak.

İçi rahat bir şekilde gitmesine izin verirsen eziyet son bulur.

sevişme sahneli film izleyemiyormuşta aklına eski sevgilinle sevişmen geliyormuş.. senin sevgilinin aklı pipisinden başka bişeye çalışmıyor mu da bu kadar takıntılı..

okudum da adam kafayı sıyırmış hayır gelmez valla ne diyim..yazık edersin bi ömür bunla geçer mi yahu?

işi gücü bırakıp sokaklarda deli divane mi geziyor hmmmm

Bence sevgilinizin pskolojik sorunları var ciddi anlamda.bu konuda bi erkek nettir.ya kabul eder önemsemez devam ederler yada öğrenir ogrenmez sogurlar kabul etmezler terk ederler.Cocuk madem okadar dünya görüşü olan biri , bukadar abartılı tepki vermesi çelişkili..Bence evlenmeden tekrar düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…