- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
madde madde cvp vermekmi? arkadasm sevgilinin durumu artik takinti degil hstaluk boyutunda.bence o degi de sen evlenme konusunda dusun.yani bunu sana surekli soyleyip duran biriyle yasayabilecekmisn? unutmaz bunu hcbizamn belli.hayati kendine de sana da ki en cok sana zehir eder.Evet, bu yazıyı banada gönderdi ama kapatılmış. Bende her maddeye cevap yazarak kendine gönderdim. Dedim ya resmen birlikte çalışıyoruz çözüm için.
Ama o yazısında bunu kız arkadaşıma belli etmemeye çalışıyorum,onun yanında üzülmesin diye mutluymuşum gibi davranıyorum falan diyordu yanlış hatırlamıyorsam.Birbirinizi üzmek istemiyorsanız nasıl haberiniz oluyor şimdi birbirinizin yazdıklarından? İçinizde ki herşeyi dökmüşsünüz konuya çünkü.Evet, bu yazıyı banada gönderdi ama kapatılmış. Bende her maddeye cevap yazarak kendine gönderdim. Dedim ya resmen birlikte çalışıyoruz çözüm için.
Ama bir dk yaa tekrar okudum ben de bakir değildim ama ... demiş.
Kusura bakmasın da ona selam söyle.
Kendisi de bakir değildi madem öyle birini istemeye hakkı yok.
Hatta bu kadar konuştuğu için ciddi terkedilmeyi hakediyor.
Bencilliğe gel
İktidarsız yada eşcinsel değil, aramızda birşeyler oldu normal olarak. Hatta gayet iyi diyebilirim ki bakir olduğuna inanmamıştım
Hayır kendisi bakir. "Sen bakirdin bakire istemeye hakkın var ayrıl vb." demenizden korkmuş.
Hayır kendisi bakir. "Sen bakirdin bakire istemeye hakkın var ayrıl vb." demenizden korkmuş.
Bi psikopatlığı eleyemedin yani
Adam ya gerçekten ruh hastası ya da seninle oyun oynuyor
Koşarak uzaklaşırım yerinde olsam
Bu kadar hastalıklı bir takıntının tamamen yok olması mümkün değil
Öyle diyen olmuyor genelde :)
Ama ben bakir birinin bakire birini istemeye hakkı olduğunu düşünüyorum evet.
Her şey bir yana ama..
Haksızlık: Ben onun için daha onu tanımadan ona daha iyi bir gelecek sağlamak için deli gibi çalışarak gençliğimin en güzel yıllarını harcadım. O ise ben geceleri çalışırken o geceler başkasının koynundaydı. Daha beni tanımıyordu belki ama evleneceği erkeğin "orada biryerde" olduğunu elbet biliyordu (Birlikte olduğu erkekle evlenme planı yoktu sadece sevgili). Şimdi evlenince bir çok insanın hayal bile edemeyeceği bir hayat standartına ulaşacak. Bir devlet memurunun 30 yıllık maaşına eş bir arabaya binecek. Bunu haketmek için ne yaptı? Bana ne verebilir karşılığında diğer çocuğa karşılıksız vermediği? Ben salakmıyım gençliğimi çürüttüm? eğlenmesini bilmiyormuydum?
Şu düşüncelerinden haberdarken bile yine de onunla evlenmek istiyor musun?
Öyle diyen olmuyor genelde :)
Her şey bir yana ama..
Haksızlık: Ben onun için daha onu tanımadan ona daha iyi bir gelecek sağlamak için deli gibi çalışarak gençliğimin en güzel yıllarını harcadım. O ise ben geceleri çalışırken o geceler başkasının koynundaydı. Daha beni tanımıyordu belki ama evleneceği erkeğin "orada biryerde" olduğunu elbet biliyordu (Birlikte olduğu erkekle evlenme planı yoktu sadece sevgili). Şimdi evlenince bir çok insanın hayal bile edemeyeceği bir hayat standartına ulaşacak. Bir devlet memurunun 30 yıllık maaşına eş bir arabaya binecek. Bunu haketmek için ne yaptı? Bana ne verebilir karşılığında diğer çocuğa karşılıksız vermediği? Ben salakmıyım gençliğimi çürüttüm? eğlenmesini bilmiyormuydum?
Onu en çok üzen şey ilk sevgilimle sadece eğlencesine birlikte olmam. Hani evlenmeyi düşünsen üzülmezdim o kadar o yüzden 2. çocuğu aklıma çok takmıyorum diyor. Onu yaparken aklında evleneceğin erkeğin "benim" şu anda biryerlerde olduğumu biliyordun ve buna rağmen yaptın. Bunun aldatmaktan farkı ne? diyor.
sadece ılk sevgılımı bılıyordu yazmışsın ama burada aradakılerı de yazmışsın madem okuyor bu ne cesaret?
Onu en çok üzen şey ilk sevgilimle sadece eğlencesine birlikte olmam. Hani evlenmeyi düşünsen üzülmezdim o kadar o yüzden 2. çocuğu aklıma çok takmıyorum diyor. Onu yaparken aklında evleneceğin erkeğin "benim" şu anda biryerlerde olduğumu biliyordun ve buna rağmen yaptın. Bunun aldatmaktan farkı ne? diyor.
cdden madde madde yazmisti.bu seferde kiz arkadasinn agzindan yaziyo olabilrmi?Öyle diyen olmuyor genelde :)
Her şey bir yana ama..
bence kızın dünyadan haberi yok. onun agzından gelmiş açmış konuyu.
ne utanmaz bırı. bekareti arabaya şuna buna karşılık göruyor. psikolog falan fayda etmez buna. edepsiz
Sevgilim yazmamı istedi. Ben çözüm bulamıyorum tek başına sende yardımcı ol diyor. Alıntılar yapıp ona mail atıyorum. Çok komik bildiğiniz politika meselesi gibi oturup tartışıyoruz fikir üretiyoruz.
Benim esim de bakirdi, ben de bakire olsam da birseyler yasamistim ama esimin ilk aski ilk sevgilisi elini bile tuttugu ilk kizdim. Ben gercekten seviyordu ve yasadiklarimi hic önemsemedi cünkü hepsinden önemlisi ben vardim. Ondan önce de arkadasim olmustu. Onun icin de zor oldu. O kizlara degil tanismak, görmüyordu bile. Tabi o böyleyken ben ondan kat kat fazla suc islemistim buna suc denirse. Simdi evliyiz cok mutluyuz. Hala bensiz yapamayacagini söyle. Hala bana cok bagimli. En büyük korkusu onu birakip gitmem. Her gün sevdigini söylüyor. Kizli ortamlara girmiyor önünden kadin gecse görmüyor bile. Eger eslerimiz benziyorsa birbirine biz bunu basardik ama esim güclü bu konuda. Yani sizin arkadasiniz gibi tepkiler vermedi. Cünkü avrupada yetismis bir insan daha genis düsünebiliyor. Bekaret önemli bile olsa seviden cok ama cok önemsiz kaliyor.
Asilamayacak birsey degil. Sadece arkadasiniz artik nasil bir travma yasadiysa bu konuda cok takintili. Ama degismesi zor ise unutun birbirinizi derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?