- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
15 yaşşından beri berabersin sanırım.
olur gider..
bi şekilde oluyor nasılsa..
korkmana gerek yok.
ama üstündeki baskı ve stresi atmaya çalış
yazıyı düzelttim artık ya hala okunmuyorsa sorun bende değildir
öncelikle babanı karşına alıp bi güzel konuş. sonuçta 7 senenizi ziyan etmeyin. ablanın evliliği güzel gidiyorsa bu senın ıcın bi avantaj cünkü ablanda senin gibiymiş sanırsam baban onu gözönünde bulundurarak düşünür. canını sıkma hayırlısıyla olur inşallah
birlikte büyüdükde denilebilir sıkntıyı bu sene bana benim ve onun ailesi aşıladı artık adı konsun diye sıkntıda bırtek babama karşı zaten etraftan yaşın geldi seni ne zamn evlendiriyoruz gibi tepkilerde sıktı artık
ööff bu yaşın geldi demiyorlar mı illet oluyorum valla ben de..
27 yaşındayım. 2 gün önce erkek arkadaşımı ailemle tanıştırdım..
ama bu yaşa kadar da demeseler de bi beklenti içinde olduklarını ima ediyorlardı..
son kararı sen vereceksin unutma
canım inşallah inşallah bu zorlu devreyi bende atlarımda buraya nişan kına ne bilim düğün fotoğraflarımı koyarım sevdiğimle
Bence ailen senin için sevinmeleri gerekiyor.
Eyer baban o ailenin bu kadar iyi niyetli olduğunu fark ederse, verir. Üzülme, iyi düşünki iyi olsun!
Gercekden, İyi bir aileyse, annen babanı ikna ede bilir
esyanın sebebi bu sene yüzük takacaz nasılsa diye düşünüyor bu yüzden alalım hazır olsun en azından onu çıkaralım aradan inşallah babamda olgunlukla karşılar bunu .s ben eminim kaderim yada sonum olmasa bile sevgimizden eminim
çevrem neyse sustururum yada kulaklarımı kapatırım ama en yakınım annem de çalış çeyizini kendin tamamla demesi bunun yanındada seni 25 yaşına kadar vermicem demesi beni dengesizleştiriyor benim kararım belli evlenmeyi istediğim düzgün bi insan düzgün bir aile ama son karar yine babama kalıyor sanırım
olur olur. bu iş kesin olur. bakma sen 25ine kadar vrmeyeceğim demelerine verir veriiiir. Sen babanı ikna etmeyeceksin annen konuşacak. Biraz çalış para biriktir. okul biter bitmez hemen evleneyim diye uğraşma biraz bekarlığın tadını çıkar. eninde sonunda zaten evleneceksin özgürlüğün tadını çıkar. takma kafana herşey olur. ailen de biliyorsa hiç sorun olmaz babalar ikna ediliiiiir :)
seni daha evlenecek kadar büyük görmüyordur baban.
ama olur gider akışına bırak...
oluyor bi şekilde...
Canım, daha babanın haberi yokken, sevgilinin annesi beyaz eşya almak istiyor.
Burak, önce babanın haberi olsun, aileyi araştırsın. Kız kaçırır gibi, adamın yüreğine indireceksiniz.
bu arada keşke bir yüzük takip okulunuzu bitirince evlenmeyi bekleye bilseniz. Yaşın sanırım 22 fallan olmalı. Küçücüksun daha, pişman olacak kararlar verme. 7 yıl beraberseniz, olabilir sizde küçücük yaşda beraber olmasaydınızBen sırf evlenmeden ehliyetimi almadım diye şimdi üzülüyorum Neyseki tekrar başladım
yarin öbür gün Allah korusun bir sorun çıksa, cebinde bir diploman bile olmayacak, ayaklarının uztunede zor duracaksın.
bu arada Türkiye'nin hangi bölgesinden katılıyorsun?
ablan dan ali$mi$tir baban
ona evet sana hayir demek olmaz $imdi :)) dupe duz çifte standarta girer
in$alalh baban o damatdan memnundur :)
tek sorun bu olsun, hallolur bi $ekilde uzulme canim sen
okulunda bitmi$ tur$unu kuracak hali yok ya babanin
e erkek tarafida hakli 7 yil az deil, artik zamani gelmi$ olmali bi$eylerin :)
her ne kadar 7.yıl da olsa daha babanın haberi yokken eşya alınması biraz aceleci bir davranış sanki, baban duysa çok kırılır o yüzden bir an önce babanla konuşmalısın bu durumu en azından bi tanışsınlar...bu arada bizimde 7.yılımız doldu ama biz iş düzenini oturtmadan evlenmeyi pek düşünmüyoruz zaten fazlasıyla memnunuz bekarlıktan da :))
aynen canım iş yok muu iş aaah ahh bizi sıkntoya sokan o amabunu kimseye anlatamıyorum işte babam gercekten üzülür kızarda sızınde hayrlı olsn Allah mutlulugunuzu daim etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?