ben napıcam bılmıorm :((

öyle yapmaya karar verdim başka çarem yok kimsedende hayır yok bu konuda bana :) tesekkr ederım canım cok saol fikirlerin için güzel dileklerin için

Sıkma canını benim babam da hep üniversite mezunu belli bir mesleği olan birini isterdi
Ben sevgilimi babama anlattığımda lise mezunu bile değildi(25 yaşında ama)
Babam kötü bir tepki vermedi, onu tanıyınca daha da çok sevdi
Şimdi sevgilim hem çalışıyor hem üniversite okuyor :)

Dert ettiğin şeye bak. sevgilinin annesi beyaz eşya alacakmış, sevgilinin ailesi seni çok seviyomuş, 15 kişi istemeye geleceklermiş söz vermişler vs. vs. birincisi kayınvalide o eşyaları sana değil oğluna alıyor. ikincisi sana olan sevgileri tamamen koşullu sevgi. üçüncüsü de sevgi karın doyurmaz. o kadar emek verip okumuşsun dirsek çürütmüşssün gir kpssye kendini kurtar! aliden veliden kimseye hayır yok bu devirde, zaten olacağı varsa olur evlenirsin.

önce bi resmen isteme olsun çeyiz telaşı beyaz eşya telaşı o zaman başlasın bence şimdiden beyaz eşya almak çok riskli.. babandan 7 yıl nasıl sakladın hayret ettim biz 8. ayımızda yakalanmıştık dışarda artık da uygun bi dille ya sen söyle, ya da birini aracı sok ailenden. 7 yıl da az değilmiş maşallah babanın mesleğine takacağını pek zannetmiyorum

Son düzenleme:
bende 7 senelik ilşkimi saklamıştım, şimdi sözlüyüz eylülde nişanım var kısmetse. birincisi kimsede görmedim evlenmeden ev acan bir kayınvalide :) ikincisi sen öncelikle reşitsin, kararlarını kendin verebilmelisin ancak bu baskalarını memnun etmek adına degil yalnız kalıp saglıklı düşünmen gerek, 15 kişi istemeye gelmesinler ayrıca cekirdek aile olun ki 2 tarafta aile içi özel seylerini konuşabilsin, ilk gün için kalabalık iyi olmaz tatlım, genede sahsi görüşüm ama, babanı yatıstırabilirsin bence, ablan evlendigine göre=)

ne güzel önemlı olan insan olması senınde dediğin gibi ama bunu anlatamamktan korkuyorum

ölede düşünüyorum ama kendi düşüncemi bastıracak o kadar çok engel çıkıyoki karşıma kendi düşünüp isteyip yapmaya çalıştıklarımın hic bşrini gerçekleştiremiyorum

tsekkr ederm :) cok zor olmuyo saklamak ınankı babam meslek takıntılı işte yanı oda kendınce haklı kızım rahat etsin istıyo .s

ay ne güzel allah mutluluğunu daim etsin ablam destekc,m zaten :) ama o kadar çok kişinin gelme sebebi beni çok seviyolar onun akrabaları bende gelecem kesin falan dediler bide babası yok sözlümün bu yüzden baba yerine dayı amca vs gelicek

Memur olsun memur olsun... Hastalıklı bir saplantı. Gerçi hiçbir saplantı sağlıklı değildir ya.

Baban garanti diye tutturuyor ama bir düşünsün bakalım hayatta neyin garantisi var? İnsan " memur oldum sırtımı dayadım devlete" diye sevinirken hoooop memuriyetine engel bir durum çıkabilir . Nerde garanti hani? Sırf memur diye evlendiğin adamla 3 ay sonra boşandığında ne sana ne babana bu memuriyetin faydası olmayacak.

cok doğru söylüyosun ama bunu anlatamıyorum işi ne memur değil boşver evlenme diyolar bana memur oluncada ordan oraya şehir şehir kızlarını belki torunlarını görmemeye dayanabileceklermi bakalım dediğin gibi hiç bir işin garantisi yokki memıurluğun olsun ama takıntı işte

anladım canım diyorum ya sen mutluysan eger kararın kesinse ikna edersin babanı bir şekilde:) burdan ne sölesek içindeki kıpırtıları o heycanı degiştiremeyiz o yüzden yasının getirdigi güzellikleri düşünerek mantıklı bir şekilde kmseyi kırmadan yapın:) ablan büyük etkin ama unutma:)

olsun en azından fikir alıyorum yanımda olduğunuzu hissedebiliyorum teşekkür ederim .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…