• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben napıcam bunlarla ya off :(((

Buseymen

Eymen'in Annesi..
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
945
6.956
88
Hanımlar 2 ay önce doğum yaptım ve vücudum çatır çatır çatladı kendimden tiksiniyorum ben eşimle daha bir kere beraber olduk oda adam artık durmadı yani şu kankalığı bi bitirsek diye oda haklı 6 ay falan tık yoktu yani şimdi inanın istemiyorum bile utanıyorum şimdi bana bi akıl verin
O bana ben seni her halinle seviyorum böyle birşeyden insan hiç soğurmu falan diyor ama ben bile kendimden soğudum yahu :((

çatlak kremleri kullanın ve kafaya takmayın bunu

çoğu kadın bunu yaşıyor ve eşiniz ne güzel size moral vermiş.kolay değil o vücudunuzdan bir bebek çıktı.

kremler işe yarasa hamileliğimde çok kullandım ama nafile 20 kilo aldım ben ama baya verdim şuan 53 kiloyom 5 kilom kaldı vermeme ama kilomu ne kadar toplasamda vücudumu toparlayamadım :(

Eşin seni öyle begeniyosa boşver kapat ışığı keyfine bak :KK14:

Böyle çok güzelsiniz
Gerçekten çok güzelsiniz

Seni her halinle seviyorum diyen bir kocanız var, ne kadar güzel.

Victoria's Secret mankenlerinin bile aldatıldığı, terkedildiği bir dünyada farketmemiz gereken şey: Güzellik içimizde. Önemli olan saygı, sevgi, merhamet, hoşgörü, özveri, dürüstlük vs. Beden güzelliği değil :KK36:

tek derdiniz bu olsun

erkekler çok da umursamaz

şöyle düşünün ilişkinin odağı karnınızdaki çatlaklar değil

serdar ortaç klibi vardı göbeğinden zeytin yediği öyle bir hayatınız yoksa eşiniz çatlağa vs bakmaz; siz göstermezseniz görmez bile

doğurdum 5 yıl oldu bikinimi de giydim; her ışıkta eşim çatlakları da gördü

takmayın; üzülmeyin bunun içinkendinizi eşinizi soğutmayın

Hanımlar 2 ay önce doğum yaptım ve vücudum çatır çatır çatladı kendimden tiksiniyorum ben eşimle daha bir kere beraber olduk oda adam artık durmadı yani şu kankalığı bi bitirsek diye oda haklı 6 ay falan tık yoktu yani şimdi inanın istemiyorum bile utanıyorum şimdi bana bi akıl verin
O bana ben seni her halinle seviyorum böyle birşeyden insan hiç soğurmu falan diyor ama ben bile kendimden soğudum yahu :KK43:(
hahah aynı şeyi dün ben düşündüm çatlaklarımı falan nasıl seviyor çocuk çıkınca tiksinirsin onlardan diyorum ben lohusa depresyonunun kapısını doğurmadan çaldım zannımca:D

Böyle çok güzelsiniz
Gerçekten çok güzelsiniz

Seni her halinle seviyorum diyen bir kocanız var, ne kadar güzel.

Victoria's Secret mankenlerinin bile aldatıldığı, terkedildiği bir dünyada farketmemiz gereken şey: Güzellik içimizde. Önemli olan saygı, sevgi, merhamet, hoşgörü, özveri, dürüstlük vs. Beden güzelliği değil :KK36:

orası öyle tabiki ama o olmasa bile ben kendimden utanıyorum vücüdum çirkinleşti tamam kilom yok ama fazlasıyla çatlağım var ( verdiğiniz moral için ayrıca teşekkürler) :110:

tek derdiniz bu olsun

erkekler çok da umursamaz

şöyle düşünün ilişkinin odağı karnınızdaki çatlaklar değil

serdar ortaç klibi vardı göbeğinden zeytin yediği öyle bir hayatınız yoksa eşiniz çatlağa vs bakmaz; siz göstermezseniz görmez bile

doğurdum 5 yıl oldu bikinimi de giydim; her ışıkta eşim çatlakları da gördü

takmayın; üzülmeyin bunun içinkendinizi eşinizi soğutmayın

yok tabi ama ben çekindikçe eşim merak ediyo bi bakıyım nolcak falan diyor benden mi çekiniyorsun ben senin hayat arkadaşın değilmiyim vs.

kremler işe yarasa hamileliğimde çok kullandım ama nafile 20 kilo aldım ben ama baya verdim şuan 53 kiloyom 5 kilom kaldı vermeme ama kilomu ne kadar toplasamda vücudumu toparlayamadım :KK43:

şu lohasalık halini atlat evde pc den spor videolarını aç yapmaya çalış:KK49:.kremler fayda etmediyse bitkisel ürünler dene iyice sorun ediceksen.:KK66:

ayrıca eşinin yanında devamlıdır dır etme sonunda onunda aklını bulandırma:KK20: negüzel adam bundan hoşnut sen yapmadın ya o çatlakları bunda eşinin de emeği var...:KK8:

ha bide benim yengem ikiz doğum yaptı karnı harita gibiydi.:KK30: ona rağmen mayosunu da giydi denizine gitti kafana takma diye diyorum:KK39:

Back
X