- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumlarınız için teşekkür ederim iyi geliyor gerçekten beni rahatlatıyor :)Malesef catlaklar fazla kilo alip verme durumlarinda olusuyor.
Vucudunuzun catlsyan yerlerini nemli tutmaya calisin daha fazla catlamamasi icin.
Vazelin bayagi etkili hergun 1 kez vucudunuza surebilirsiniz.
Ancak catlaklara tamamen bir cozum malesef bulunabilmis degil, cogunlukla genetik yatkinlikta oluyor.
Siz bir evlat dogurdunuz, esinizde bunun farkinda ve mutesekkirdir.
Dolayisiyla ondan kacmaniz ancak iliskiye sogukluk katar.
Vucudunuzu sevin, esinize eskisinden de yakin davranin.
Orası öyle tabi aklıma getirmemeye çalışıyorummSiz çok özel ve eminim çok güzel bir annesiniz, lütfen bunu kendinize yapmayın. İnanın mankenlerde bile kilo değişiminden kaynaklı çatlaklar var kendinizi üzmeyin bu kadar. Bir bebek dünyaya getirmek ne kadar zor kimse bilmez,vücudunuz da elbet toparlanacak. Badem yağı ve diğer bakım kürleri bir nebze işinize yarar ama yaramazsa da bu kadar dert etmeyin, eşinize de yazık![]()
4 5 aylıkken falandı 20. Haftamda başladı bayaKacinci haftada catlaklarin basladi ?
Soyleye soyleye adami sogutmadabak ne guzel seni tatmin edecek seyler soyluyor. Spor yap zamanla ozguvenin yerine gelir inan ki. Soguk da durma cilveyle tum catlaklar kaybolabilir
![]()
Düzenli spor yap, bir salona yazıl sıkılaştır vücudunu, zayıfla, bence o zaman özgüvenin artar daha rahat hareket edersin eşine karşı.
Onu alıp almamakta bende kararsızım işe yarıyor mu acabaEvet sevgili k,k kulübü bayanları acaba catlaklara çözüm bulan arkadaslarimiz varmi aranizda bende catlaklara çözüm bulmaya calsiyorum bu bio oil yagi kullanan varmi catlaklara iyi geldiği soleniyor cok araştırdım acaba kullanip memnun kalan arkadaslar varmi
Amaan yapma be kuzu değer mi kendini eşini bunun için uzmeye bi sen mi oylesin ki hepimiz aynı durumdayız evlatlarimizin canı sağolsunHanımlar 2 ay önce doğum yaptım ve vücudum çatır çatır çatladı kendimden tiksiniyorum ben eşimle daha bir kere beraber olduk oda adam artık durmadı yani şu kankalığı bi bitirsek diye oda haklı 6 ay falan tık yoktu yani şimdi inanın istemiyorum bile utanıyorum şimdi bana bi akıl verin
O bana ben seni her halinle seviyorum böyle birşeyden insan hiç soğurmu falan diyor ama ben bile kendimden soğudum yahu(
Ben kendimle barışık bir insanım zaten bi ara fena takiyordum şimdi o kadar değil ama hâlâ gördükçe sinirleniyorum o ayrı mesele zamana bıraktım bakalım biraz uğraşları bakalım geçicek miBende göbeğimdeki çatlakları gösterip bunlar kuzucuğumun hediyesi diye seviyorum deli miyim neyim. Az buz da değil baya çatladı hatta çatlakta değil yırtık resmen. Ama yapcak bişey yok. Eşimde kuzumuzun hediyesi diyo şimdi. Yapcak bişey yok barışık olun kendinizle. 2 ayda toparlanmaz vücut zaten
Bebiş büyüsün şöyle bi ele avuca gelsin rahat rahat sevip öpebil aklına bile gelmez belki:)Ben kendimle barışık bir insanım zaten bi ara fena takiyordum şimdi o kadar değil ama hâlâ gördükçe sinirleniyorum o ayrı mesele zamana bıraktım bakalım biraz uğraşları bakalım geçicek mi
Denemekte fayda var o zamanBu arada lierach ve mustelanın çatlak kremini kullandım hamileyken yinede çatladım. 30 kilo almıştım karnım normalden daha büyüktü. İkiz sanıyolarsı. Kalça bacak bölgesine bişey olmadı ama.
Doğumdan sonrada bio oil kullandım hala sürüyorum ama benim çatlaklar baya kötü surumda olduğu için bi etkisini göremedim. Arkadaşımda silikleşme oldu. Çok pahalı bi ürün değil kullanmaktan zarar gelmez
4buçuk aylık oldu zaten yiyorum yiyorum ben onuuuBebiş büyüsün şöyle bi ele avuca gelsin rahat rahat sevip öpebil aklına bile gelmez belki:)