ben nasıl bir anneyim

Ayrica kimsenin sizi anlamasini beklemeyin kendi kosullariniz icinde olabileceginiz en iyi anneyi olun. Kimsenin onayina ihtiyaciniz yok. Burada cocugun sizden alinmasindan falan da bahsedilmis bunlarin tamami sacmalik yaptiginizi telafi edeceginize ve cocugunuzun en saglikli olacagi yerin de annesinin yani olacagina inaniyorum

Size moral vermek istemiyorum ben. Sadece bir lokmayı yutmadı diye kendini kaybedecek kadar çocuğa vuran bir annenin yaptıkları için teselli edemem.
Üç yaşında sizin seçtiğiniz ve biraraya getirdiğniz, kendi tercihi etmediği insanlardan birinin onaylamadığınız davranışlarını örnek aldığı için çığırından çıkan bir anneyi.
Üstelik poposundan kollarından başlayıp yüzüne arda arda vuran ve kaybeden anneye.
Size sadece yapmayın bi daha yapmamaya çalışın, öfkenizi kontrol etmeye çalışın.
O sadece 3 yaşındaki bir çocuk demekten başka ne yazılabilir ki?
Niye moral verilebilir ki?
Keşke yazsaydınız konu açarken pişmanlığınızı yazdıktan sonra.
Bana moral verin, eleştirilere kapalıyım diye.
Siz gerçekten öfkenizi kontrol edemiyorsunuz.
Bu kadar acıklayıcı ıste konu sahıbesı daha neyı tartısıyorsun ha bır kere vurdun ha 10 kere cocugun canı yanmadı mı evet yandı olay bu kadar basıt

konu sahibi açıklıyor okumadan geçiyorsunuz sanırım.. onun için yanağına tokat atmak berbat bir his yaratmış o yüzden abartarak yazmışş...zaten kendiside söylüyor "poposuna, yanağına hafifçe vurdum" tekme tokat saçlarını yolarak dövmemiş ki..biraz önce de dedim ben de çok dayak yedim dudağım patlayana kadar..evet bu kadar olsa derin yaralar açar bende de açtı..ama annem beni popama vurarak, terlik fırlatarak dövseydi şuan gülümseyerek hatırlardım o günleri

bi sey daha arkadas demis ya "Ben nasil anneyim?" sorunuzun cevabini bulamadim diye ben cok kolay buldum oysa
Siz yasadigi muhit ve hamileligi dolayisiyla psikolojisi al ust olmus ama buna bakmayarak cocugunu cok seven ona tokat atti diye bin kez pisman olmus bi annesiniz bu kadar basit
ve eminim ki yavas yavas ofkenizi kontrol etmegi ogreniceksiniz
ama baska bi arkadasin da dedigi gibi bu gibi kriziniz tutdugunda cocugunuzdan uzak durun

neye kızıyorum şu an biliyor musun yazdığım ve üstüne basarak söylediklerimin okunmayıp sadece ÇOCUK-ŞİDDET kavramını anlayıp berbat dövmüş saçından sürüklemiş tekme atmış çok kez yapmış gibi kurgular yapılmasına!!

Siz vicdan azabı falan çekmiyorsunuz.
Evladınızı kendinizi kaybedecek kadar dövmüş olmanız size gayet normal geliyor.
Gerçekten çok pişman olsaydınız eğed kesinlikle iki eleştiride bunları söylemezdiniz.
Söyleyemezdiniz.
Birazdan kaç tane anne yapmıyor ki bunu dersiniz siz..

merhaba,
Yaptığınız kötü olmuş ama zaten siz de farkındasınız
bu kadar pişman olduğunuz için de bir daha tekrarlamayacaksınız bence
İçinde bulunduğunuz durum, hamilelik insan bazen kendine engel olamıyabiliyor
Benim de bir kızım var henüz 2 yaşında böyle birşey hiç yaşamadık umuyorum ki yaşamayız
ben size kendi taktiğimi örnek vermek istiyorum
çok sinirlendiğinizde 10 akadar sayın ve dua edin
ordan uzaklaşın :)
çok faydası oluyor
ha bir de ben ev işi yapıyorum sinir falan kalmıyor

zaten siz beni takmayın ,ben kimseniz değilim sizin ,önemli değil yani beni takıp takmamanız ,banada sizede birşey kazandırmaz ..siz gidin çocuğunuzla ilgilenin,sinirlerinize hakim olmak için girişimlerde bulunun..hemde acil..

senin durumun we insan ilişkilerin oldukça tuhafıma gitti inan ki. anladığım kadarıyla sen de oldukça fewri sinirli bir insansın! okuduğunu anlamaya çalış tekrar ısrar ediyorum:)

Gerçekten çok pişman olsaydınız eğed kesinlikle iki eleştiride bunları söylemezdiniz.
Söyleyemezdiniz.

zaten konunun açılmasının amacı yandaş bulmak,vicdan değil,

üzülme bende arasıra döverim mesajı yazana güzel cevap ,yaptığın yalnış diyene kötü cevap ..kk klasiği ..

Söyleyemezdiniz.

hanımefendi, konu sahibi kendisini kaybetmemiş hafifce yanağını vurduğu için öyle tanımlamış..konu sahibi de ben de biraz önce açıkladım..yazılan yorumları okuyun lütfen hala aynı laf üzerinde diretiyorsunuz

Söyleyemezdiniz.

ya siz nasıl insanlarsınız anlayamadım ben normal falan mı gelmiş sawunmuş mu neyi sawunmuş hangi eleştiriden ben doğru yaptım demiş kurdunuz kurdunuz gerçekçi olmaya başladı hani :)

ya siz nasıl insanlarsınız anlayamadım ben normal falan mı gelmiş sawunmuş mu neyi sawunmuş hangi eleştiriden ben doğru yaptım demiş kurdunuz kurdunuz gerçekçi olmaya başladı hani :)

gerçekten ben bu tür tarışmalardan kaçınırım ama böyle birşeye ilk defa denk geliyorum..siz, ben, konu sahibi açıklamış hala aynı şeyde diretiyor..kafasına koymuş söylenenleri dinlemiyor.. konu sahibine kızıyor ama kendisinden de şüphe etmedim değil

üzülme bende arasıra döverim mesajı yazana güzel cevap ,yaptığın yalnış diyene kötü cevap ..kk klasiği ..

bence warya klasik olan sensin dediği gibi löpp löpp lafı söyle eğlence ara. mutlu oluyorsun be arkadaşım!
senden böyle bir destek istediğini söylemiş mi. okduduğunu anla ılımlı ol sonucunda sen mutlu olursun, hayattan tat al, senaryo şüpheciliktir. we ayrıca bunun için de yardım almak gerekir :)

bizim kadınlarımız bende dahil sürekli eleştirelim..soruna destek olmayalım..köstek olmak varken neden destek olunsun ki..
konu sahibi arkadasım..içinden dua oku o anda ne biliyim bi arkadasın dediği gibi çık balkona nefes al..bende çok sabırsız ve ani parlayan birisiyim..
sabır lazım okadar..içini rahatlat..bundan sonrada yapmamaya çalışırsın..dizginlemeye çalışırsın..

gerçekten ben bu tür tarışmalardan kaçınırım ama böyle birşeye ilk defa denk geliyorum..siz, ben, konu sahibi açıklamış hala aynı şeyde diretiyor..kafasına koymuş söylenenleri dinlemiyor.. konu sahibine kızıyor ama kendisinden de şüphe etmedim değil

bence war ya çocukluklarına inmek lazım örtbas edilen bişey war ben anladım bunu :))

senin durumun we insan ilişkilerin oldukça tuhafıma gitti inan ki. anladığım kadarıyla sen de oldukça fewri sinirli bir insansın! okuduğunu anlamaya çalış tekrar ısrar ediyorum:)

fevri bir insan olsaydım sosyal hizmetlerde gönüllü annelik yapmazdım ,şimdi anladınızmı bu tepkim niye ,ben annesiz babasız çocuklara annelik yapıyorum..bana sarıldıklarında annemm dediklerinde dünya duruyor..diğeri diyorki hayır benim annem ,öbürü diyorki yok yook benim annem ,eve gidiyorum kızım sarılıyor ,ve o an onun ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorum ..onu seven bir anne ve babaya sahip ama diğer çocuklarım birtane anneyi paylaşıyor ..
evet ben tuhafım ,fevriyim,anlayışsızım ,ne derseniz deyin kabulum..

konu sahibi arkadas bence konunu kapattir bazi yorumlar psikolojini cok fena etkilicek gibi
sanirim bazi arkadaslar daha hamilelik psikolojisini bilmiyolar
zira sonunda sizi cildirtip o anlattiklari kavgaci,cocugunun sacini basini yolan birine cevirecekler

sağol güzelim konuyu baştan beri takip ediyorum zaten ,geri dönüp okumama lüzum yok hafızam yeterince kuvvetlidir..

yok walla ben anladığını düşünmüyorum ısrarla sen başka konu seç onlarla ilgilen olur mu war bir sorun kesinlikle war! bu kadar ısrarcı olunmaz ki ama!
size dayağı sawunmamış, gel beni destekle bir daha wurayım dememiş bas bas aynı lafı söylüyorsunuz.Ebru72 demiş koldan popdan başlamış da efendim tekme tokat girişmiş!!! :) pesss walla pess acil destek lazım hatta ben burdan imdat diyorum !

fevri bir insan olsaydım sosyal hizmetlerde gönüllü annelik yapmazdım ,şimdi anladınızmı bu tepkim niye ,ben annesiz babasız çocuklara annelik yapıyorum..bana sarıldıklarında annemm dediklerinde dünya duruyor..diğeri diyorki hayır benim annem ,öbürü diyorki yok yook benim annem ,eve gidiyorum kızım sarılıyor ,ve o an onun ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorum ..onu seven bir anne ve babaya sahip ama diğer çocuklarım birtane anneyi paylaşıyor ..
evet ben tuhafım ,fevriyim,anlayışsızım ,ne derseniz deyin kabulum..

sen bana hiç inandırıcı gelmedin ! öyle olan biri konu sahibine yaklaşımı kurguyla olmaz.

ya sen sorunlu musun arkadaşım :) gel beraber dövelim olur mu mutlu oldun yandaş arıyorum toplanalım ne olurr bunu istiyordum tek hayalim buydu! senin bence acil tedavi falan olman lazım durumun ciddi.

ya bu kadarına pess atılan o tokatın tüm gücüyle atıldığını düşünmüyorum ben arkadaşım! fena kelimesini açmış anladınız mı acaba
olay tokadın şiddetinde değil, çocuğun dayak yiyişinde!tonlarca şey yazdım, yazdıklarımdan bunu mu anladınız?okuduğumu gayet net anladım. 3 yaşındaki bir çocuk karşısında acizleşip şiddete yönelen, hatta kendini kontrol edemeyeceğini düşündüğü için eşini çağıran bir anne var. bulunduğu coğrafyadan da gebe olmasından da o 3 yaşındaki bebek sorumlu değil.bu anneye tek önerim,ilk mesajımı okursanız görürsünüz, hala aynı.ben hiç şiddet görmedim,hiç uygulamadım.bu yüzden şiddetin benim için kanıksanabilir, olmuş artık üzülme denebilir bir yönü yok.kızımın teline zarar gelse içim acır benim.bu konuda bu kadar da net konuşuyorum.neden laflarımı cımbızla çekiyorsunuz?

Back
X