ben nasıl bir anneyim

konu sahibi arkadas bence konunu kapattir bazi yorumlar psikolojini cok fena etkilicek gibi
sanirim bazi arkadaslar daha hamilelik psikolojisini bilmiyolar
zira sonunda sizi cildirtip o anlattiklari kavgaci,cocugunun sacini basini yolan birine cevirecekler

hamilelik psikolojisini tek konu sahibi mi yaşıyor? ben de yaşadım hiç de saldırgan yapmıyor hamilelik insanı tam tersi,ellerin çocuğuna bile için titriyor. hatta malum tek çocuğum var anlayamam belki :27:iyi bari annem, kardeşim doğacağında beni şöyllleee bir sarsıp "fena" halde dövmemiş.

eğer öfkenizi bu denli kontrol edemiyorsanız bir yardım alın,eğer yardım alamıyorsanız bu konuda size yardımcı olacak kitaplara baş vurun..3 yaşındaki bir çocuğa arka arkaya vurmak normal değildir..sinirle bir kez poposuna vurdunuz diyelim ama gözünüz dönmüş devamı gelmiş..ve tekrarlamışsınız bunu..şimdi 2.çocuğunuz da doğacak o zaman daha da zorlanacaksınız..öfkenizi ve sabrınızı kontrol etmeyi bir an önce öğrenin.

özelden yazan arkadaşlar mesaj yazamadığım için şunu söylüyorum, samimi olarak söylüyorum ben yüzünde hafifkızarıklık olacak şekilde bile vurmadım. sadece aynı hareketi yani tokat olayını üstüste tekraladım. zaten benim yaptığımda normal değil diyorum "ben nasıl bir anneyim" derken kastım fevri davranmam kızmam bağırmam ve son olarak vurmamdı. beni ne hale sokturlar soktayım

aldatmayı normalleştiren kadınlar vardı,şimdi de dayağı normal olabilir,arada ben de dövüyorum diyerek normalleştirenler var. ahh doğuyu bilmeyen anlamaz, ah ah gebe olmayan anlamz,anne olmayan anlamaz!hepsini de biliyorum da inananın yine de anlamıyorum. şu durumu belki anne olmayan anlar, olabilir der de anne olan biri çocuk karşısında kendini kaybeden birini nasıl anlar,ona nasıl hak verir?babasının görev yerinin hıncı da çocuktan çıkmış,annesinin gebelik stresi de!hem de ne için,lokmayı tuttu diye.normal mi bu?psikoljik destek...çocuk gelişimi kitapları...internet siteleri...

yok walla ben anladığını düşünmüyorum ısrarla sen başka konu seç onlarla ilgilen olur mu war bir sorun kesinlikle war! bu kadar ısrarcı olunmaz ki ama!
size dayağı sawunmamış, gel beni destekle bir daha wurayım dememiş bas bas aynı lafı söylüyorsunuz.Ebru72 demiş koldan popdan başlamış da efendim tekme tokat girişmiş!!! :) pesss walla pess acil destek lazım hatta ben burdan imdat diyorum !
ısrarcı olan ve hala dayağı savunan sizsiniz ,kocanız bir tokat atsa dünyayı yıkarsınız başına boşanmaya varır durum değilmi.bence destek alması gereken sizsiniz ben çocuklarımla terapi yapıyorum yeterince
sen bana hiç inandırıcı gelmedin ! öyle olan biri konu sahibine yaklaşımı kurguyla olmaz.
ayrıca yazdıklarımda kurgu göremedim ,kk da 7000 küsür mesajım var ve bu mesajlardan ve beni tanıyan bilen bilir ,nasıl biri olduğumu ,sizin inanmanız çok mühim değil yani..
ya sen sorunlu musun arkadaşım :) gel beraber dövelim olur mu mutlu oldun yandaş arıyorum toplanalım ne olurr bunu istiyordum tek hayalim buydu! senin bence acil tedavi falan olman lazım durumun ciddi.

sorunlu olan ,tedavi olması gereken sizsiniz,zira davranış bozukluğu sizde..

hamilelik psikolojisini tek konu sahibi mi yaşıyor? ben de yaşadım hiç de saldırgan yapmıyor hamilelik insanı tam tersi,ellerin çocuğuna bile için titriyor. hatta malum tek çocuğum var anlayamam belki :27:iyi bari annem, kardeşim doğacağında beni şöyllleee bir sarsıp "fena" halde dövmemiş.

laflari cimbizla aliyosunuz demisiniz ama siz de benim tonlarca yazdigim seyden bunu cikarmisiniz demek
hamilelerin hepsinin psikolojisi ayni olacak diye bi sey yok
siz oyle bi ortamda yasasaydiniz acaba psikolojiniz nasil olurdu merak ediyorum

Son düzenleme:
özelden yazan arkadaşlar mesaj yazamadığım için şunu söylüyorum, samimi olarak söylüyorum ben yüzünde hafifkızarıklık olacak şekilde bile vurmadım. sadece aynı hareketi yani tokat olayını üstüste tekraladım. zaten benim yaptığımda normal değil diyorum "ben nasıl bir anneyim" derken kastım fevri davranmam kızmam bağırmam ve son olarak vurmamdı. beni ne hale sokturlar soktayım

Sen kendini biliyorsun gerisini boşver.. ben söylediklerinde samimi buluyorum seni, ne kadar pişman olduğunda ortada..bazı arkadaşlar anaç(tamamen show) duygularla olayı fazla abarttılar, senin konunu kullanarak bir gösteriş halindeler sanırım.. tamam anladık çok duyarlılarmışmış..

hatanı anlamışsın, dikkatte ediyorsun önemli olan bu..

ısrarcı olan ve hala dayağı savunan sizsiniz ,kocanız bir tokat atsa dünyayı yıkarsınız başına boşanmaya varır durum değilmi.bence destek alması gereken sizsiniz ben çocuklarımla terapi yapıyorum yeterince

dayağı mı sawunmuşum ben sen war ya gerçekten tahafsın! çocukluğuna inmek lazım senin :) örtbas ettiğin birşeyler war ben bunda emin oldum!

şu başlığı bir bakıcı açsaydı, baktığı çocuğa bunları,sadece konu sahibinin yaptığı şekilde ne az ne çok,yapsaydı...ne olur objektif olun,o bakıcıyı savunur muydunuz?

şu başlığı bir bakıcı açsaydı, baktığı çocuğa bunları,sadece konu sahibinin yaptığı şekilde ne az ne çok,yapsaydı...ne olur objektif olun,o bakıcıyı savunur muydunuz?

bakicinin isi o cocuga bakmak bunun icin milletden tonlarca para aliyo
bunlar ayni sey degil bi anne bakiciyla mukaise edilemez

tekrar anlatıyorum anlamsı anormal insanlara!

ben kızıma dün tokatla bir sağa bir sola olacak şekilde kendimce FENA YAPMAMAM gereken bir şekilde dövdüm. kendimi kaybetmemden kastım budur bana göre! bakış açıcı bu sizin yaşadıklarınızdan mana çıkardığınızı düşünüyorum ben.
evet eşimi çağırdım çünkü ben BİR SAĞA bir SOLA nasıl tokat attım kendimi kaybettim diye yakındım. benim şiddet anlayışım bu. ama siz fazlasını görmüşsünüz kafanızda güzel canladırıyorsunuz bunları!
ve son olarak pişmanım demiştim yine söylüyorum ben dayağı savunmadım! sadece sakin olmam gerekiyor bağırmamam gerekiyor o kadar! şimdi bağırdım diyorum ya :) AVAZ AVAZ bağırıp kendini yırtmış demeyin aman haaa!!!!!

Son düzenleme:
YAŞAMAYAN ANLAMAZ...Sadece bunu diyebiliyorum size.Ben çocuğuma tokat falan atmadım zaten bunu savunmuyorum.Ama sinir anında göz birşey görmüyor diyorum...Yok ne dersem değişmeyecek ama yine diyorum.Herkesin şartları farklı...Yaşamayan anlamaz....

Yaa BIRAK ALLAH AŞKINA yaşamayan anlamaz nedir arkdasım ? ne yasadın madem bu kadar
dayanıksızsın , daha anneliğe hazır deılsın ardı ardına çocuk dogurmucaksın ozaman o kucuk çocugun sucu ne ? ona mı sordunuz çocuk yaparken hee eger yaptıysan bunu ondan çıkaramazsın o cocuga vurmanın bı açıklaması olamaz . siz bu zıhnıyette devam edın.

bakın bakalım ılerde çocugunuz size nasıl davranıcak ozaman hatırlarsınız bugunleri :).. Doğurduysan onun sorumlulugu alıcaksın yorgunlugunu , pskolıjık bunalımını onu bunu sunu o çocuktan çıkarmıcaksın.

Eger bunu bı bakıcı yapsaydı hepınız kadını öldürmekten beter ederdiniz demi fark ne şimdi ?

dayağı mı sawunmuşum ben sen war ya gerçekten tahafsın! çocukluğuna inmek lazım senin :) örtbas ettiğin birşeyler war ben bunda emin oldum!

sanırım hamilesiniz ,takviminizden öyle algıladım ,umarım çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alır,şevkatle öper koklarsınız,sizin için edebileceğim başka bir dua yok,
annelik gerçekten çok kutsal dedim ya 14 tane çocuğum var ,biri candan bağlı bana diğerleri kalpten..herşeyim açık çocukluğuma dönecek birşeyim ,örtbas edeceğim bir durumum yok çok şükür ..

laflari cimbizla aliyosunuz demisiniz ama siz de benim tonlarca yazdigim seyden bunu cikarmisiniz demek
hamilelerin hepsinin psikolojisi ayni olacak diye bi sey yok
siz oyle bi ortamda yasasaydiniz acaba psikolojiniz nasil olurdu merak ediyorum

öyle ortamı da gördüm, başka türlüsünü de.benim için aslolan çocuğumun psikolojisidir benden önce. doğurmayı bilinçli bir şekilde seçiyorsam en güzel şekilde de bakımından sorumluyum.olay kabullenmekten geçiyor. cenneti de cehennemi de biz yaratıyoruz.doğuda yaşayan herkes mi şiddete başvuruyor çocuğu üzerinde?tonlarca memur ve asker var orada,hepsi mi atandığı yerin hırsını çocuğundan çıkarıyor?
taaa en başta da yazdım,konu sahibi elbette o çocuğu seviyor,canının parçası...ama yanlış yapıyor.ben şiddeti anlamıyorum.12 yıllık öğretmenim, tonlarca öğrencim oldu,birine bile sesim yükselmedi değil el kaldırmak.dayak konusunda sizler kadar anlayışlı olamıyorum.neden bilmem,bazılarına da şov yapmak gibi gelmiş...çocuğuma karşı sükunetimi korumam şovsa, evet şov yapıyorum.

ayrıca yazdıklarımda kurgu göremedim ,kk da 7000 küsür mesajım var ve bu mesajlardan ve beni tanıyan bilen bilir ,nasıl biri olduğumu ,sizin inanmanız çok mühim değil yani..

yazmayım yazmayım diyorum ama
tutamadım kendimi..

diyorsunuz ki kkda 7bin küsür mesajım var beni tanıyan tanır..
öyleyse bu yazdıklarınızı size hiç mi hiç yakıştıramadım..

sevgili vaveyla'yı az çok tanıyan biri olarak değil dayak yanlısı, tam tersi çok sevecen olduğunu söylemeliyim size.
davranış bozukluğu yaşayan biri de değil ayrıca.
düşüncelerinizi aydınlatmak adına söylüyorum

şimdi tutup da 'sanane sen avukatı mısın' demeyin sakın ha.

sizi tanıyan tanır da, başkalarını da tanıyan var elbet..

insan söyleyeceklerini ölçüp tartarak söylemeli.
kalp kırmanın lüzumu yok

konu sahibi sizden fikir istiyor
sizin tartışmanızı değil.

sevgili konu sahibine gelince;
eşin söylüyor zaten, o küçük senin anladığını anlamaz.

ilk önce çocuğunuzu zorlamamaya çalışın.
yemiyorsa yemesin.

çok rahatsız olduysanız o küçük kızla da görüştürmeyin.
herkes bir değil elbet.
sizin çocuğunuz çok hassas yapılı belli ki.

görüştürmeyin olsun bitsin.
ne siz sinirlenin, ne de küçük yavrunuz üzülsün.

ha yni hemfikiriz,bence de anne dediğinin elin kadınından bir farkı olmalı!anne dediğin, bir bakıcıdan üstün olmalı,değil mi?

Yaa BIRAK ALLAH AŞKINA yaşamayan anlamaz nedir arkdasım ? ne yasadın madem bu kadar
dayanıksızsın , daha anneliğe hazır deılsın ardı ardına çocuk dogurmucaksın ozaman o kucuk çocugun sucu ne ? ona mı sordunuz çocuk yaparken hee eger yaptıysan bunu ondan çıkaramazsın o cocuga vurmanın bı açıklaması olamaz . siz bu zıhnıyette devam edın.

bakın bakalım ılerde çocugunuz size nasıl davranıcak ozaman hatırlarsınız bugunleri :).. Doğurduysan onun sorumlulugu alıcaksın yorgunlugunu , pskolıjık bunalımını onu bunu sunu o çocuktan çıkarmıcaksın.

Eger bunu bı bakıcı yapsaydı hepınız kadını öldürmekten beter ederdiniz demi fark ne şimdi ?

:46::46::46::46::46:

ha yni hemfikiriz,bence de anne dediğinin elin kadınından bir farkı olmalı!anne dediğin, bir bakıcıdan üstün olmalı,değil mi?

:46::46::46::46::46:

Back
X