BEN NASIL BOSANDIM

Neyse ki çok iyi ve namazında niyazında biriymiş,
ya bide olmayaydı?

İnsanların iyi olup olmadıgını inançları ile ölçtükce, bu zihniyetin sonu gelmez ve düzelme olamaz toplumda.

Cok teşekkür ediyorum yaptım..namaz abdest bunlar önemli şeyler ama insanları kırarak yaptıgı helede eşini kırarak yaptıgı hiçbişey benm gözümde değerli degil ama ailemin tepkisi ilk bu yönde olucak sanırım

Allah yardımcın olsun,kararın her ne olursa

Konumla ilgili yazarken buraya düştü pardon .

E doğru burası benim sayfam:)

Son düzenleme:
Nereye kadar çocuklardan saklancak kı. Belki amaç o değil ama çocuklar küçüklükten ayrı olma durumunuza alışırsa ilerde yadırgamazlar.

Zaten benimle ugrasamayacagi için pes etti kocamda .

Bence bu hem karnim doysun hem pastam dursun hesabi olmus.Hakkinizda hayirlisi:)

Limoncu çok sevdigim bi üye .Şahsına münhasır bi kişiliği var .Benim için her farklı görüşün zaten bi önemi var ki .

ayrıcaa benden baska kimseye bu cevabı veremedin hayırdır garezin mi var bana 10 sayfada herkez sordu anca banamı yorum yazabildin

Seni sevdigim ayrıca sevdigim için takildim limoncu kırmışsam kus bakma ama ben kırılmadım sana.

Yukarıda bi iki yorumda da neden gittiğimi yazmıştım .

Bence bu hem karnim doysun hem pastam dursun hesabi olmus.Hakkinizda hayirlisi:)

Orta da pasta olan kocam mi:)Geçmiş konularımı bilseydiniz ortada varlığı ile yokluğu arasında hiç bi fark olmayan biri için başka bi nitelendirme bulurdunuz.

Yok pasta aranizdaki resmiyeti sonlandirmanin verdigi rahatlik yani hem evliliginiz devam eder gibi hem de bekarligin verdigi daha az sorumluluk hosunuza gitmis sanirim :)

Küçük çocuklara sahip bi kadın için bekarligin verdigi bi rahatlık soz konusu olamaz; omuza yüklenen sorumluluk çarpı 2 .

arada cok problem olur saygısızlık hadsizlik aldatma yalan dolan anlarım
ama onun dısında ayrılmak cözüm degil
bakın bayagıda vakit gecirebiliyorsunz sebep neydi sormamda sakınca yoksa bosanmanızda

Bi tane değil ki sorun.Evlilik yoktu ortada desem daha uygun olur sanirim .

Küçük çocuklara sahip bi kadın için bekarligin verdigi bi rahatlık soz konusu olamaz; omuza yüklenen sorumluluk çarpı 2 .
Eski esiniz aliyormus ya yuku nasil bosanmak bu diye kendinize soran sizsiniz :) Neyse hakkinizda hayirlisi

Son düzenleme:
Her hafta görüşmek çocuklarda barışacaklar düşüncesine sebep olabilir, durumun en sakıncalı yani bu, daha spesifik günlerde ebeveyn olarak bir araya gelmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…