Neyse ki çok iyi ve namazında niyazında biriymiş,Kızlar hepinize merhaba.. şuan yazacagım sey cok uzun olcak...
Ben 5 yıllık evliyim 18 yaşında lise biter bitmez evlendim. Eşimle cok büyük aşkla evlenmedim eşim cok iyi bir insandır merhametli herkes parmakla gösterir abdestli namazlı tertemiz düzenli tertipli. Ama gelin görün ki asla anlasamıyoruz.benim yaptıgım hiçbişeyi onaylamaz begenmez illa bir kulp bulur surası şöyle burası böyle sürekli beni aşağılar. Herseyime karısır mutfaga yemege kıyafete yüzüme elime herşeye. Ayak ayak üstüne atma bunu yapma sunu yapma. Hiç kibar degildir cok kabadır ama sadece bana karsı. Kavga ederiz asla kavga edilmez bagırır cagırır ve döver 1 yaşında kızım var. Paraya cok düşkündür asla 1lira bosa harcansın istemez eve poaça bile alamam yemek için boşa para gidiyo der.en sonkavgamız evlilik yıldonumumzdu 3yıldan sonra ilk defa yemege gittik.menudeki yemegi 30lira görünce yüzü düştü kazık yiyoruz bilmem ne vsbi sürü sey kolayı cok severim ben kola içmek istedim kola 4 lira oldugu için benimle kavga etti içmeyeyim diye. Durumumuzda iyi ev ödüyoruz aylık 3800 maaşı var. Ben artık cok bunaldım kesin kararım ayrılmak. Cocugum var. Sonradan diledigi özür vs artık bişeyi seğiştirmiyoe onunla yaptıgım hiçbişeyden keyif almıyorum...
Konu başlıklarının oldugu sayfa var ya,üst koşede"yeni konu aç "yazıyor,ona tıkla,yapabilirsin,ben hiç konu acmadım ama,kolay görünüyorAslında niyetim konu açmaktı beceremedim siteyi pek çözemedim
Bu sayfanın üstündeki 'bır derdim var yazısına tıkla,sayfa açılır,oradan yenı konu aç ı bulursun,deneAslında niyetim konu açmaktı beceremedim siteyi pek çözemedim
Allah yardımcın olsun,kararın her ne olursaCok teşekkür ediyorum yaptım..namaz abdest bunlar önemli şeyler ama insanları kırarak yaptıgı helede eşini kırarak yaptıgı hiçbişey benm gözümde değerli degil ama ailemin tepkisi ilk bu yönde olucak sanırım
hahahah bence kocana hem kendine baglama kafasındasın ilk yorumlarunda ne yazdın bana asker arkadası gibi davranıyodu dedin bence kendine ceki düzen var dalga gecicegine yada erkek arkadasına acıgıcana hem pastan dursun hem karnım doysun olmaz bu kafayla sen daha cokkk konu acarsın allah kocana akıl fıkır versin seninle ugrasılmaz kızımm
Bence bu hem karnim doysun hem pastam dursun hesabi olmus.Hakkinizda hayirlisi:)Kızlar ..Biz eski esimle boşandık ama hiç boşanmamışız gibi aynı hayatım devam ediyor sanki ..
Çocuklar aile ortamı tatsin diye her haftasonu kahvaltıya götürüyor aksamina yemeğe şimdi son haftalar barbekü açık hava yürüyüş felan felan çıkarttı bildiğiniz mutlu mesut aile ortamı ..Sadece haftaiçi akşamları bi iki defa ayrı alıyor büyük oglumu.
Çok saygınız birbirimize ..Ama böyle olması da çok üzüyor beni tamamen ayrı hayatlarımız var belki de birisi var hayatinda bilmiyorum.. Benim de var....Çok birşey hissetmiyorum ama bana kendimi iyi hissettiriyor .
Genel olarak mutluyum özüme döndüm ama ben Hülya Avşar değilim netice de yurdum insanı için saçma sapan bi hayat yaşıyorum gibi .
Ben şunu anlamıyorum.Limoncunun çoğu görüşlerine ben de katılmıyorum. Mesela,karşı ailenin yapacakları konusunda çok geleneksel bir tutum sergilemesine ragmen,kendinden beklenenlere karşı sonsuz özgürlükçü takılmasına;bizde böyle,şunlar yapılmalı, yoksa ayıplanır derken,kendine sıra gelince millete halt yemek düşer tavırlarına katılmıyorum.Benim için ya toptan kabul,yada toptan red esastır.
Buna rağmen bir insanın bir konudaki düşüncelerine,öncekileri baz almadan saygı duyulabilir.Katılınmasa bile...
ayrıcaa benden baska kimseye bu cevabı veremedin hayırdır garezin mi var bana 10 sayfada herkez sordu anca banamı yorum yazabildin
Bence bu hem karnim doysun hem pastam dursun hesabi olmus.Hakkinizda hayirlisi:)
Yok pasta aranizdaki resmiyeti sonlandirmanin verdigi rahatlikOrta da pasta olan kocam mi:)
Yok pasta aranizdaki resmiyeti sonlandirmanin verdigi rahatlikyani hem evliliginiz devam eder gibi hem de bekarligin verdigi daha az sorumluluk hosunuza gitmis sanirim :)
arada cok problem olur saygısızlık hadsizlik aldatma yalan dolan anlarım
ama onun dısında ayrılmak cözüm degil
bakın bayagıda vakit gecirebiliyorsunz sebep neydi sormamda sakınca yoksa bosanmanızda
Eski esiniz aliyormus ya yuku nasil bosanmak bu diye kendinize soran sizsiniz :) Neyse hakkinizda hayirlisiKüçük çocuklara sahip bi kadın için bekarligin verdigi bi rahatlık soz konusu olamaz; omuza yüklenen sorumluluk çarpı 2 .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?