- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Bunun neyden kaynaklandığını bilmiyorum ama onun ilgisi çok hoşuma gidiyordu.O ilgiyi kaybetmek zoruma gitti.Hiç görmediğiniz , internetten sanal sevgilinize bu derece üzülmeniz bence normal değil.
Ha görmüş olsanız da normal değil.
Çok yalnızlıktan sanırım bu haldediniz.
Ben yerinizde olsam acilen bir iş edinirdim. Çünkü bu şekilde bence çok kötü görünüyorsunuz.
Ilgi acligi mi cekiyorsunuz?Bunun neyden kaynaklandığını bilmiyorum ama onun ilgisi çok hoşuma gidiyordu.O ilgiyi kaybetmek zoruma gitti.
Evet,bitirme şekli çok zoruma gitti.Ben değiştim ya değiştim,artık etrafımdakilere vakit ayırıyorum dedi.Sanaldan uzak duruyorum dedi,1 yıl konuştuk o zaman sanal değildim,ne zaman sevgili buldu o zaman sanal oldumMuhtemelen onun ilgisi vs değil de bitirme şekli sizde hırs yapmış. Bu da ancak zamanla geçer. Yapabiliyorsan içindekileri saydır ve bir daha iletişim kurma hiçbir şekilde.
Geçecek benimde bu halim nasılsa ama olabildiğince çabuk olmasını istiyorum bunun.Düştüğünüz falan yok kim terk edilmedi ki .. benimde bir yıl peşimde koşan ayrılmamam için ağlayan sevgilim vardı kıyamadığım, hiç beklemediğim bir anda o beni terk etti. Ama yaşadığım hırstı iki üç güne geçti . Sizinde geçmesi gerekir uzaktan birine aşık olamazsınız. Olmadı sayın biraz üzülün sinriniz geçince geçer
Hayatımda ilk kez birinin bu derece ilgisini hissettim,ondan bu kadar etkilenişim.Ilgi acligi mi cekiyorsunuz?
Sorun şu ki ben onu hiçbir zaman sanal olarak görmedim,hep yanımda gibiydi sanki.Ailemden daha çok onunla konuştum,onunla güldüm.Sanal sevgilinin sevgisi de sanal iste, adı ustunde. Bunun icin de aglamayip, hayati kendine zindan etmek ne kadar normal sizce?
Bugün konuştuk ama saydıramadım.Ara saydır sonra konuyu kapat yoksa rahatlayamazsın
Mantığında öyle diyor ama duygularım ağır basıyor.Ben bırakacaktım o bıraktıları bırakır Mısın lütfen
Neyine üzülüyorsun yol yakınken demişki ben buyum
Teşekkür edeceğin yerde üzülüyorsun
Midene yemek girsin Ağrı değil
Hayır görüşemedik maalesef.Yüz yüze görüşmüş muydunuz?
Alttan alarakmi konustu.mesajda saydirinBugün konuştuk ama saydıramadım.
Hayatımda ilk kez birinin bu derece ilgisini hissettim,ondan bu kadar etkilenişim.
Genelde baba sevgisini yeterince hissetmeyenler ilgi acligi cekermis. Sevgi kirintilariyla yetinmek, hic gormediginiz birinin sanal ilgisine kapilmak yerine gercrk hayata odaklanmak daha mantikli. Sanal ortamda cogi sey sahtedir. Buyuk bir hayal kirikligi yasayabilirsiniz. Daha fazla kapilmadan bu donguden cikmak en mantiklisi.Hayatımda ilk kez birinin bu derece ilgisini hissettim,ondan bu kadar etkilenişim.
Annesinin,yengesinin numarası bile ben de vardı.İnstagram hesabı falan hep vardı bende.Güvendim
21 yaşındayım.Fark ettiysen halen telefon numarası ve instagram hesap şifresinden felan bahsediyorsunSize online, offline ilişkilerinizde mutluluklar diliyorum ...
Bu arada yaşınızı da öğrenebilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?