Ben Nasıl Bu Hallere Düştüm?

Babamdan ilgi görmediğim doğru.Pek konuşmayız bile.Belki bundan bilmiyorum.

İnşallah iyi olacağım ve karşıma da beni seven biri çıkacak ,çok teşekkür ederim temennileriniz için

Alttan alarakmi konustu.mesajda saydirin
Farklı şehirlerdeyken benimle ilgilenemeyeceğini,asla eskisi gibi olamayacağımızı,2 haftadan beri sevgilisinin olduğunu ,artık yanındakilere vakit ayırmak istediğini söyledi.Konuşmalarımıza asla dokunmayacağını falan söyledi.

Babamdan ilgi görmediğim doğru.Pek konuşmayız bile.Belki bundan bilmiyorum.
Buyuk olasilik ondan. Sevgi kirintilariyla yetinmek istemen de ondan. Bunu coznen lazim once. Yoksa karsina hep boyle tipkerin cikmasina izin verirsin. Bir psikologa git bence. Bilincaltindaki bu durumla ilgili muhtemelen.

Nedense sanal mecralardan tanışma olaylarına buz gibi soğuğum.
Karşımdakine pek güvenemem gibi geliyor; hele o tarz, belli bir arayış için kullanılan sitelerden, uygulamalardan tanışıldıysa.
Orada bulunanların hepsi arayış içinde olmuyor,kimi can sıkıntısından,kimi hayattan bunaldığından konuşma isteğiyle orada bulunuyor.

Buyuk olasilik ondan. Sevgi kirintilariyla yetinmek istemen de ondan. Bunu coznen lazim once. Yoksa karsina hep boyle tipkerin cikmasina izin verirsin. Bir psikologa git bence. Bilincaltindaki bu durumla ilgili muhtemelen.
Babamın davranışları,sözleri beni çok etkiledi.En küçük bir sevgi kırıntısına tutunmak istiyorum.Biri beni çok sevsin,sımsıkı sarılsın istiyorum.Hiç annemin de bana sımsıkı sarıldığını hatırlamıyorum.

Ciddi bir şeylere adım atmadan gerçek yüzünü görmeniz iyi olmuş. İnşallah çabuk unutur yolunuza bakarsınız...

Çok kötü görünüp görünmediğimi bilmiyorum ama onun varlığına alışmıştım ve hiç beni b Çok kötü görünüp görünmediğimi bilmiyorum,sadece ona çok alışmıştım ve beni bırakabileceğini hiç düşünmemiştim,ben bırakmaya çalıştığımda hep yalvardı,ağladı.Uzakta olsak yanındakileri benden daha mı çok seviyorsun dedi.

c2 ne ola ki :)

C 2 ne cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…