- 11 Ocak 2016
- 865
- 898
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana kötü bir haberim var ceyceyiml.umarım konuyu güzelce anlatabilmişimdir hanımefendi.
Siz de zamanında sevgisiz büyütüldünüz sanırım ondan bu ağzınıza geleni saymalarınız.Ben ailesi hayatta olan bir çocuktan bahsediyoruz diye biliyorum ama yanlış mıyım? Sevgiye muhtaç bırakan anası babası.E sevgi göstersinler ölmedi ki bu adamlar siz neyin tribindesinizKadın burada kendi çocuğunun başında işte yeğeninin de ailesi tarafından sahiplenilip sevilmesini bekliyor belli ki.Zırvalıklarınıza gelince onları kendinize saklayın bizim adımıza karar vermeyin.
Son zamanlarda kk da bende bunu yapiyorum çünkü artık insan dayanamıyor bence ağzımiza daha kötuleri geliyorda bununla idare ediyorum kücücük sabinin çektiği nedir zaten yapayanlız kalmıs düşündükçe daha kotulerini söylemek istiyorumYani konu sahibinin savunuculuğunu yapmayacağım tabi ki de, en başından beri de yorumlarım da asla hak vermedim kendisine ama konu ne olursa olsun, hiç tanımadığınız birine nasıl pat diye hakaret edebiliyorsunuz..Ben buna çok şaşırıyorum![]()
apartmanımda babannenin baktığı ortaokul 3 öğrencisi bir çocuk var .3 yıldır bakıyor kadın.anne vefat etti zaten boşanmıştı vefattan çok önce.baba ilgisiz 5 para vermez başka şehirde yaşar.çocuk sorunlu ama ne babanne ne de bizler asla kendi çocuklarımızla onu kıyaslamayız.çocuğu kendi şartlarında değerlendiririz.kendi çocuğum yapsa kızacağım şeyleri ya da ders başarısını o çocuktan beklemeyiz.elimizden geldiğince destek oluyoruz kusurlarını kapatıp.babanne zor yürüyor ama bakıyor o çocuğa yahu.evine gelen diğer çocukları torunları isterse rahatsız olsunlar.o ev o çocuğun evi artık.kan bağım olmayan çocukla bile empati yapabiliyorum konu sahibi nasıl yapamıyor 6 yaşında minicik çocuğa asla anlayamayacağımsana kötü bir haberim var ceyceyim
anlattıkların karşındakinin anladığı kadar demişlermevlana demiş onun yalancısıyım
Ya annelik sana ne çok yakışırdı pipi. 1 kedi annesi ve bir bebek annesiSon zamanlarda kk da bende bunu yapiyorum çünkü artık insan dayanamıyor bence ağzımiza daha kötuleri geliyorda bununla idare ediyorum kücücük sabinin çektiği nedir zaten yapayanlız kalmıs düşündükçe daha kotulerini söylemek istiyorum
iki tarafında haklı olduğu konular çok açıldı bdv de.ama bu konuda konu sahibinin tek bir haklı yönü olamaz.annesini eleştirse gene anlardım da 6 yaşındaki çocuğu düşman görmesini kıskanmasını varlığından bile rahatsız olmasını asla anlayamam.burda haklılık payı sıfır konu sahibininBenki çocuk sevmem ama yapabileceği hiç birseyi olmayan bir bebek daha o, o kadar üzücü ki kendi ailesi tarafindan dıslanmak halası tarafindan hor gorülmek çok merhametliymiş çok bide yazmıyor mu utanmadan yazdikça sinirleniyorum bide gelmiş şunu savunuyorlar koca kadın karşısinda ki de 6 yaşinda cocuk neyse bunun için banlanmaya değmez bilmesek nasıl biri olduğunu yerdik belki
Psikoloji bozuk olunca bu hareketler normal geliyor heralde. Bir çocuğa bunu yaşatmaya hakkı yok iyi ki babanne çocuğu sahiplenmiş çok üzüldümRahat bırak çocugu iblis
Sürekli gözlerin ve ilginin üzerinde olmasını isteyen birinin bencilliği.. Siz hiç bir yerde sosyalleşemezsiniz. Ben niye böyleyim diye mi sorsanız önce hatta uzman desteği falanÇünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
Allah anasının babasının cezasını versin dicem de demiyim banlanırımBenki çocuk sevmem ama yapabileceği hiç birseyi olmayan bir bebek daha o, o kadar üzücü ki kendi ailesi tarafindan dıslanmak halası tarafindan hor gorülmek çok merhametliymiş çok bide yazmıyor mu utanmadan yazdikça sinirleniyorum bide gelmiş şunu savunuyorlar koca kadın karşısinda ki de 6 yaşinda cocuk neyse bunun için banlanmaya değmez bilmesek nasıl biri olduğunu yerdik belki
Annenizin evine donmeyip kendinize duzen kurabilirsiniz o halde.İşte bunu bilemiyorum , yurtdışında çok sıkıldığım ve yalnız olduğum için memlekete dönüş istiyorum burada gel git yaşıyorum,
çocuğumuz yoksa ya da kötü anne babamız olmadıysa boşanmamışsak da yazmayacakmışız onu anlamazmışız pesssHayır bir de egosunu tatmin etmek isteyen yazmasın demiş.. Çocuğa hırs yapıp kendi egosunu tatmin etmek isteyen kendisi değilmiş gibi![]()