Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

l.umarım konuyu güzelce anlatabilmişimdir hanımefendi.
sana kötü bir haberim var ceyceyim
anlattıkların karşındakinin anladığı kadar demişler :D mevlana demiş onun yalancısıyım

Siz de zamanında sevgisiz büyütüldünüz sanırım ondan bu ağzınıza geleni saymalarınız.Ben ailesi hayatta olan bir çocuktan bahsediyoruz diye biliyorum ama yanlış mıyım? Sevgiye muhtaç bırakan anası babası.E sevgi göstersinler ölmedi ki bu adamlar siz neyin tribindesiniz😂Kadın burada kendi çocuğunun başında işte yeğeninin de ailesi tarafından sahiplenilip sevilmesini bekliyor belli ki.Zırvalıklarınıza gelince onları kendinize saklayın bizim adımıza karar vermeyin.

Yahu tekrar size sorayım konu sahibi gitmiş madem. Yeğenin anne babasını değiştirecek güç yok. Kimse onları haklı bulmuyor hatta kırk kere yazılıyor. Maddi manevi bakamayacağınız çocuğu yapmayın diye. Ailesi tarafından sahiplenilip sevilmiyor işte. Durum bu. Babaanne sahiplenmiş vicdanlı kadınmış. Farzedin evlatlığı olmuş. Babaanne şikayet etse o eder zaten ama belli ki çocuğun üzerine titriyor, memnun. Düzen bu.

Sonradan gelen konu sahibi. Rahatsız olan, çekemiyorum diyen konu sahibi. Burada yapılacak ley nedir? Bir tek size mi açık gelmiyor çözüm? Hepimize geliyor da bir konu sahibi bir siz mi göremiyorsunuz? Bu deveyi güdemiyor ki gütmek zorunda da değil. E bu diyardan gidecek o zaman. Sanki abisi ve eski karısı konu sahibinin evine gelmiş kızı konu sahibine atıp kaçmış gibi davranıyorsunuz. Yahu o ev babaannenin ve belli ki artık yeğenin evi.

Lütfen yine ve tekrar anası babası sahiplensin demeyin delireceğim :p SAHİPLENMİYORLAR! Babaanne bakıyor! Şikayeti varsa o eder ve ev onun!

Yani konu sahibinin savunuculuğunu yapmayacağım tabi ki de, en başından beri de yorumlarım da asla hak vermedim kendisine ama konu ne olursa olsun, hiç tanımadığınız birine nasıl pat diye hakaret edebiliyorsunuz..Ben buna çok şaşırıyorum 🤷
Son zamanlarda kk da bende bunu yapiyorum çünkü artık insan dayanamıyor bence ağzımiza daha kötuleri geliyorda bununla idare ediyorum kücücük sabinin çektiği nedir zaten yapayanlız kalmıs düşündükçe daha kotulerini söylemek istiyorum

sana kötü bir haberim var ceyceyim
anlattıkların karşındakinin anladığı kadar demişler :KK70: mevlana demiş onun yalancısıyım
apartmanımda babannenin baktığı ortaokul 3 öğrencisi bir çocuk var .3 yıldır bakıyor kadın.anne vefat etti zaten boşanmıştı vefattan çok önce.baba ilgisiz 5 para vermez başka şehirde yaşar.çocuk sorunlu ama ne babanne ne de bizler asla kendi çocuklarımızla onu kıyaslamayız.çocuğu kendi şartlarında değerlendiririz.kendi çocuğum yapsa kızacağım şeyleri ya da ders başarısını o çocuktan beklemeyiz.elimizden geldiğince destek oluyoruz kusurlarını kapatıp.babanne zor yürüyor ama bakıyor o çocuğa yahu.evine gelen diğer çocukları torunları isterse rahatsız olsunlar.o ev o çocuğun evi artık.kan bağım olmayan çocukla bile empati yapabiliyorum konu sahibi nasıl yapamıyor 6 yaşında minicik çocuğa asla anlayamayacağım :KK12:

Benki çocuk sevmem ama yapabileceği hiç birseyi olmayan bir bebek daha o, o kadar üzücü ki kendi ailesi tarafindan dıslanmak halası tarafindan hor gorülmek çok merhametliymiş çok bide yazmıyor mu utanmadan yazdikça sinirleniyorum bide gelmiş şunu savunuyorlar koca kadın karşısinda ki de 6 yaşinda cocuk neyse bunun için banlanmaya değmez bilmesek nasıl biri olduğunu yerdik belki

Son zamanlarda kk da bende bunu yapiyorum çünkü artık insan dayanamıyor bence ağzımiza daha kötuleri geliyorda bununla idare ediyorum kücücük sabinin çektiği nedir zaten yapayanlız kalmıs düşündükçe daha kotulerini söylemek istiyorum
Ya annelik sana ne çok yakışırdı pipi. 1 kedi annesi ve bir bebek annesi 🤩

Benki çocuk sevmem ama yapabileceği hiç birseyi olmayan bir bebek daha o, o kadar üzücü ki kendi ailesi tarafindan dıslanmak halası tarafindan hor gorülmek çok merhametliymiş çok bide yazmıyor mu utanmadan yazdikça sinirleniyorum bide gelmiş şunu savunuyorlar koca kadın karşısinda ki de 6 yaşinda cocuk neyse bunun için banlanmaya değmez bilmesek nasıl biri olduğunu yerdik belki
iki tarafında haklı olduğu konular çok açıldı bdv de.ama bu konuda konu sahibinin tek bir haklı yönü olamaz.annesini eleştirse gene anlardım da 6 yaşındaki çocuğu düşman görmesini kıskanmasını varlığından bile rahatsız olmasını asla anlayamam.burda haklılık payı sıfır konu sahibinin

Annenizin elinden öper, sizin biran önce kadının başından gitmenizi dilerim. Yazık yavrum anne bırakmış baba ilgisiz ortada kalmışlık ile bu yaşta baş başa kalmış onun hakkı yok mu sevmeye sevilmeye. Çok üzüldüm. Ben yeğenlerimin dötünü bile öpüyorum hepsi o kadar değerli ki gittiğimde hepsine ayrı ayrı hediyeler alıyorum mutlu olsunlar diye. Evlenince daha da gözümde büyüdüler sanki öyle özlüyorum hepsini. Keşke anne olmayı sadece kendi çocuğunuza beslenen bi his olmadığını bilseydiniz.
Banlanmışsın ama uzaktan okuduğuna eminim umarım vicdan sahibi olursun bir gün 😊

Çünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
Sürekli gözlerin ve ilginin üzerinde olmasını isteyen birinin bencilliği.. Siz hiç bir yerde sosyalleşemezsiniz. Ben niye böyleyim diye mi sorsanız önce hatta uzman desteği falan 🤔

Allah anasının babasının cezasını versin dicem de demiyim banlanırım :dondurma:

İşte bunu bilemiyorum , yurtdışında çok sıkıldığım ve yalnız olduğum için memlekete dönüş istiyorum burada gel git yaşıyorum,
Annenizin evine donmeyip kendinize duzen kurabilirsiniz o halde.
Yok annemin evine gidecegim diyorsaniz da nasil sizin cocugunuzun anneannesinin eviyse o cocugunda babaannesinin evi.
Yaninda belki sizin gibi cok vicdanli merhametli bir cocuk annesi olursa uygunsuz davranislarida olmaz dogruyu yasayarak gorerek ögrenir.

Back
X