Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

Neden kız kız deyip duruyorsunuz yeğeninize. Merak ediyorum gerçekten hiç mi sevmiyorsunuz 6 yaşında bi çocuk ne kadar kötü olabilir ki. Elinizi vicdanınıza koyun elalemin çocuklarını bile seviyorum ben siz öz yeğeninize karşı nasıl bu kadar katı tutumdasınız anlam veremedim gerçekten
Valla bir amacım yok kız Türkçem bu şekilde olabilir , yurtdışında yaşıyorum yıllardır , mesleğimde orada yapıyorum, ve orada yeğen denmez she denir bir imam yok bunu yaparken

Valla bir amacım yok kız Türkçem bu şekilde olabilir , yurtdışında yaşıyorum yıllardır , mesleğimde orada yapıyorum, ve orada yeğen denmez she denir bir imam yok bunu yaparken
Tamam öyleyse ben yanlış yorumlamış olabilirim o zaman türkçedeki anlamıyla düşündüğüm için, peki yeğeninizi seviyor musunuz gerçekten?

Tamam öyleyse ben yanlış yorumlamış olabilirim o zaman türkçedeki anlamıyla düşündüğüm için, peki yeğeninizi seviyor musunuz gerçekten?
Seviyorum gerçekten , annesinin annemin ölmesini istediğini söylediğini biliyorum ve annem resmen ölüyor çocuğun peşinde annesinin bunu kullandığını yani annemin çocuğa sevgisini kullandığını düşünüyorum

Seviyorum gerçekten , annesinin annemin ölmesini istediğini söylediğini biliyorum ve annem resmen ölüyor çocuğun peşinde annesinin bunu kullandığını yani annemin çocuğa sevgisini kullandığını düşünüyorum
Annesi kötü biri olabilir ama bu yeğeninizin suçu değil ki, annenizin torununa düşkün olması da çok normal bence. Kendi kanı kendi canı sonuçta tıpkı sizin gibi

Benimde bir sürü sorunum var çocuğun babasının alışkanlıkları ilgisizliği, benim o 6 yaşında kızla uğraşacak ne enerjim var ne de zamanım
Şu durumda annenizin de bir sürü sorunu var..acaba annenizin bütün bu sorunlarla uğraşacak enerjisi var mi? Mantiginiz bu ise sizinle ve kizinizla da ugrasmasin anneniz

Benim yazdıklarımı neden okumuyorsunuz anlamıyorum , ben esrar içtiğini bilmiyordum diyorum!!neden anlamak istemiyorsunuz
Peki o cocukcagız neyle karsılasacagını biliyormuydu?
Siz etli kanlı canlı ınsanı tanıyamamıssınız ki olabilir, o yavru ana babasının 10 dakikalık eglencesının sonucunda dogarken bunları bilebilirmiydi,bilseydi de neye gücü yeterdi?
Esinizden yana vs haklı olabilirsiniz de,annesine benzeyecek tabii,onun cocugu.Ne yapsın anneniz,almiyorlarmis işte.
Nafaka birsey yapabiliyorsanız yapın,ya da once kendınız ıyılesmeye bakın,cocukla ugrasmayın..

Kafası çalışan bir insan çıkmış ve yorum yapmış beni de anlamış , ben hayatım boyunca abim yüzünden çektim ve yalnız kaldım, şimdi yine keyfine bakıyor ve benim anneme ihtiyacım olan geçici bir dönem çocuğum ve yaşadığım travmatik boşanma evlilik yüzünden , hayatta kalabilmek için , benim derdim o küçük kız değil tabiki , abim ve annesi , ve ortam
yav he heee.

Haklılığınız var , ama çocuk kızıma bağırıyor hırpalıyor, eziyor ve bende anne olarak tepki veriyorum , bağırıp çağırma değil , sadece anne olarak tepki kızım zarar görmesin , çocuk çok acımasız , annem de bütün ilgisini o çocuğa veriyor , kızım ve ben yalnız kalıyoruz , bu adaletsiz ilk değil mi, Çocuğun yaptığı hareketler beni soğutuyor ondan , bilinçli değil belki ama elimde değil , belkide çocuk sağlıklı değil , fakat kimse çocuğu alıp pedagoğa götürmüyor … bende yapamıyorum
o evde hasta olmayan 6 yaşındaki çocuk ve anneniz sadece

Maddi durumunun iyi olması sağlıklı olduğunu göstermez. Ki önceki konunuzda bipolar olduğu için çocuğa bakamaz, mahkeme umarım annesine vermez, yazan da sizsiniz. Şimdi değişen nedir?
Annesine verilmesini nerede yazdım anlamadım, gerçekten anlamıyorsunuz ben başka başka şeyler yazıyorum , ben annemin ezilmesine ve sağlığını kaybetmesine üzülüyorum , ve çaresiz kalıyorum yapılabilecek hiçbir şey olmadığı için dert zaten ,ananın ve babanın yapabilecekleri ufak şeyler var onları da yapmıyorlar

Son düzenleme:
Annesine verilmesini nerede yazdım anlamadım, gerçekten anlamıyorsunuz ben başka başka şeyler yazıyorum , ben annemin ezilmesine ve sağlığını kaybetmesine üzülüyorum , ve çaresiz kalıyorum yapılabilecek hiçbir şey olmadığı için dert zaten ,ananın ve babanın yapabilecekleri ufak şeyler var onları da yapmıyorlar
annenizi düşündüğünüze hiç inanmadım.çocuğun tek tutunacak dalını da kırmak istiyorsunuz siz.imkanın varsa gel apartmanıma aynı durumdaki çocuğa nasıl sahip çıkıyoruz babannesinden komşulara öğretmeninden kantinci teyzeye kadar gel de gör.1 çocuk ağır gelmiş sana.ne kadar üzücü

Şu durumda annenizin de bir sürü sorunu var..acaba annenizin bütün bu sorunlarla uğraşacak enerjisi var mi? Mantiginiz bu ise sizinle ve kizinizla da ugrasmasin anneniz
Gerçekten anlayamıyorum anlatırmısınız?
Sizce ben boşanmayı istedim mi? Evlenirken hiçbir hayal kurmadım ?
Çocuk doğururken mutlu bir aile olmayı istemedimmi?
Boşanmak ve hamile iken eşten şiddet görmek ağır şeyler … bir kadının en son isteği şeyler ben bunları bu durumda istemiş olabilir Miyim ki bunu yazıyorsunuz? Ben annemin bana ve kızıma üzülmesini niye isteyeyeyim? Sağlıklı düşünüp sağlıklı davranma çalışıyorum , yazma nedenim de buraya bu …

Gerçekten anlayamıyorum anlatırmısınız?
Sizce ben boşanmayı istedim mi? Evlenirken hiçbir hayal kurmadım ?
Çocuk doğururken mutlu bir aile olmayı istemedimmi?
Boşanmak ve hamile iken eşten şiddet görmek ağır şeyler … bir kadının en son isteği şeyler ben bunları bu durumda istemiş olabilir Miyim ki bunu yazıyorsunuz? Ben annemin bana ve kızıma üzülmesini niye isteyeyeyim? Sağlıklı düşünüp sağlıklı davranma çalışıyorum , yazma nedenim de buraya bu …
siz yetişkinsiniz ve ekonomik özgürlüğünüz var ayrıca nafaka da alırsınız babadan.ilk boşanan siz değilsiniz bu dünyada .çoğu boşanan kadın zor zamanlardan geçti ama bu kadar dramatize etmiyorlar ayaktalar evlatlarının dağ gibi arkasındalar.6 yaşındaki çocuğun yokluğu çözmez sorunlarınızı

Haklılığınız var , ama çocuk kızıma bağırıyor hırpalıyor, eziyor ve bende anne olarak tepki veriyorum , bağırıp çağırma değil , sadece anne olarak tepki kızım zarar görmesin , çocuk çok acımasız , annem de bütün ilgisini o çocuğa veriyor , kızım ve ben yalnız kalıyoruz , bu adaletsiz ilk değil mi, Çocuğun yaptığı hareketler beni soğutuyor ondan , bilinçli değil belki ama elimde değil , belkide çocuk sağlıklı değil , fakat kimse çocuğu alıp pedagoğa götürmüyor … bende yapamıyorum

Sizin kendi eviniz yok mu, çıkın gidin madem. Ziyaret yapmışsınız bitmiş bu kadarı yeterli. Annenin evine çöreklenmeye geldin konu sahibesi ama tutmamış işte inat etme dön evine

Hiç -549’u görmemiştim bu sitede… valla rekora koşuyorsunuz konu sahibi :olamaz:

Eklentiler

• 94C87FA1-30D6-417B-A47E-4632D861273F.webp
    94C87FA1-30D6-417B-A47E-4632D861273F.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 49
Sizle aynı durumdayız. 8 yaşında yeğenim var, annemle babam bakıyor,
Bizler yetişkiniz, bakıma muhtaç değiliz öyle değil mi arkadaşım? Evet her yaşta annemizin ilgisine sevgisine ihtiyaç duyarız bu çok insani ama küçük bir çocuğu öteleyip de bizi daha çok önemse demelerini de bekleyemeyiz.
Bakın annenize kıyamamanızı öyle iyi anlıyorum ki, gerçi bilemiyorum yeğeniniz nasıl bir çocuk, sadece biraz huysuzluk ediyorsa kesinlikle tolere edilebilir ve telafi de edilebilir, sevgiyle ilgiyle düzelir çocuk. Biraz olsun dokunabiliyorsanız bu bile kar.

Ben de memlekete gidince tüm ilgi -olması gerektiği gibi- yeğenimde oluyor- Baba yok, anne desen aklı bir karış havada, ergen gibi yaşıyor hayatı.. Haliyle annem etrafında dönüyor, hayatının merkezi o olmuş. Ama benim yeğenim çok travmatize olmuş bir çocuk. Öfke sorunu var. Astım hastası annemin yüzüne parfüm sıkıyor, babamın kollarını tırmalamış sokakta, evde kırılmadık eşya bırakmıyor. Tablet almış annesi, 2 günde sinirden paramparça etmiş. Yalan yok, çocuğum yok ama çocuğum olsa baş başa bırakamam korkarım. Bize geldi, kedimi bile odaya kapattım. Gitmem, olur biter. Orası onun evi. Anneniz kocaman insan. Kendisi böyle istiyorsa saygı duymaktan başka yapacak bi şey yok.

Sizin kendi eviniz yok mu, çıkın gidin madem. Ziyaret yapmışsınız bitmiş bu kadarı yeterli. Annenin evine çöreklenmeye geldin konu sahibesi ama tutmamış işte inat etme dön evine
kendi evim var, annem çağırdı ayrıca beni ben gelmek bile istememiştim yılbaşında,
Hukuki nedenler nedeniyle uzun kalmak zorunda kaldım,
Mecbur kaldım yani bu rezilliği yaşamaya ve bunaldım,
Yoksa seçme şansım olsa bu abiyi de babayı da sokağa atarım çocuğu değil , yada yüzlerime bakmam

Back
X