- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 33
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Merhabalar. Suan deprem bolgesinden cadirimin onunden yaziyorum. Kimsenin psikolojisini de bozmak istemiyorum ama ben artik dayanamiyorum. Belki gercekten halen sallaniyor ya da her an ben sallaniyorum. Hatta suan oturdugum koltuk bile sallaniyor. Gercekten kendimi biraktim ama korkumu bi koseye birakip atamiyorum. Zaman zaman ise kendimi sorgulayorum biz nasil sag kalabildik diye? Apartmanda olan evim artik kullanilamaz halde, ilceye yakin yerde ciftlik evimiz var hasarsiz dedikleri halde evde kalmayi birakin giremiyorum bile. Bahceye cadir kurduk icinde yasiyoruz. Camasirlar birikti eve cikip makineye atmaya dahi korkuyorum. Ufak tefek ihtiyaclari almaya eve girince nefesim kesiliyor, nasil kosa kosa geri kaciyorum anlatamam size. 2 cicugum var sanki donup kalmisim gibi onlarada psikolojik anlamda bi yardimim yok, cunku kendime gelemiyorum. Sanki heran birsey olacak gibi, evde degilim ama yer yarilacak icine dusecekmisiz gibi. Ne uyuyorum ne de kimseyi uyutuyorum. Ben ne yapabilirim? Ne olur dua edin cok ihtiyacimiz var.