- Konu Sahibi sibersevda
-
"gel gelelim önceki gün yaptığımız telefon konuşmasında düğünü eylüle ertelemeyi düşünüyoruz dedi ben bişey demedim tatsızlık çıkmasın diye " birkere siz burda tepkinizi belli etmeliydiniz....oturup bu düşüncelerinizi konuşamıyorsanız ilişkiniz ne kadar sağlıklı..evlendiğinizde daha büyük problemler olacak..daha düğün olayında sizi umursamayan adam ilerde hiç umursamaz..siz çok yufka yürekli birine benziyorsunuz..fakat bu olay farklı..siz böyle taviz verdikçe değeriniz düşüyor onun gözünde..kendizin değerli olduğunu onu küçük seylerle oyalayacaksa ilersi için onun kendi hayatınızda umursamadığınzı belli edin...size az biraz sevgisi varsa kaybedeceğini düşünüp evlilik meselesine daha çok ilgilenir...ama sevgisi yoksa zaten başından savmak için fırsat bulmuş demektir...ben en azından hesap sorardım...senin ailen senin düğününü nasıl yapacak bu durumda hiç sorumluluk sahibi değiller diye...kesinlikte tepki vermeliydiniz..sizin ailenizde ne kadar kibarmış..kızlarının saadeti için böyle kötü bir aileyi içlerine sindirmişler..
inanın tatsızlık çıkmasın diye aileme anlatmıyorum.abim ve babam hiç bişeyi bilmiyor .düğünü erteleme sebebini bizim başka planlarımızdan sanıyorlar.anneme azıcık anlatıyorum o da çok üzülüyo
onuda üzmek istemiyorum.birde nişanlımı kötü tanımasınlar diye anlatmak istemiyorum.
allahım yüzüme baksa da herşey düzene girse.
canım bu arada herkesin çektiği seninde çekebileceğin bir sorun daha var oda düğünde takılan takılar.Bunlar borcumuz var diye almaya kalkabilirler ona göre tedbirini şimdiden al.
inanın tatsızlık çıkmasın diye aileme anlatmıyorum.abim ve babam hiç bişeyi bilmiyor .düğünü erteleme sebebini bizim başka planlarımızdan sanıyorlar.anneme azıcık anlatıyorum o da çok üzülüyo
onuda üzmek istemiyorum.birde nişanlımı kötü tanımasınlar diye anlatmak istemiyorum.
canım inşallah herşey güzel gönlünün dilediği gibi olur.inan seni çok iyi anlıyorum.insan içinde kopan fırtınaları kimseciklere anlatamıyor geri düzelirse toparlayamam diye. sevmesen vazgeçersin ama ortada sevgi ve yıllar varken olmuyor.inşallah nişanlın senin değerini biran evvel anlar.başına tac eder seni.
madem düğün tarihide belli sizde artık yavaş yavaş hazırlaıklara başlayın malum ev tutulacak eşyalar alınacak bunların hepsi paraya bakar...
nişanlınız ailesine para yollayacağına taksitlere versin parayı
onlara para yedire yedire bu işin sonu nereye varır
bian önce sizde yolunuzu çizin hesabınızı yapın
burda ikinci hata var...hadi maddiyatı geçtik...sizin ailenize olan sorumluluğunuzu neden umursamıyor.sizi ailenize neden mahçup düşürüyor..benimde başıma aynısı geldi .annemin bi beklentilerini görünce.erkek arkadaşım kendisi bizzat annemle konşup durumunu kendisi anlattı..sizi değerli görmeyen kişiye siz kendinizi layık bulmayın bence...
ahhh ahh bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılır...
ben hep dış güzelliği olan insanların kaderi de güzel olur sanırdım....
yada annem çekti ben çekmem sanırdım...
kimler kimler istedi beni....
ama ben bu aileyi seçtim...
kızın kaderi annesine çekermiş derlerdi meğer doğruymuş....
eski açtığım konuda 16 yazıyor ama şuan 20 aydır nişanlıyım...
hiç bir şeyi ağız tadıyla yaşayamadım...
ben nerde hata yaptım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?