Ben nasıl oluştum

Zorkarar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
152
111
18
38
Bayanlar herkese merhaba benim beş buçuk yaşında bir oğlum var bu akşam sorgulamaya başladı ben nasıl oluştum diye çoçuğa saçma sapan şeyler anlatmak istemiyorum leylek getirdi felan diye:KK70:ki yemek zaten bu konuda bilgisi olanlara danışmak istedim herkese teşekkür ederim Hoppa

Dini icerikten sayilmasin:))
Annem bize Allah sizi yaratti diye anlatirdi :) allah sizi yaratmis karnima koymus sonra hastaneye gittik kucagima verdiler derdi :) ablamla birlikte kucuklugumuzde kafamizi yoran bir seydi :KK70:
allah karnina koyana kadar nerdeydik deyince de cennette oyun bahcelerindeydiniz derdi nasil mutlu olurduk :KK70:

Dini icerikten sayilmasin:))
Annem bize Allah sizi yaratti diye anlatirdi :) allah sizi yaratmis karnima koymus sonra hastaneye gittik kucagima verdiler derdi :) ablamla birlikte kucuklugumuzde kafamizi yoran bir seydi :KK70:
allah karnina koyana kadar nerdeydik deyince de cennette oyun bahcelerindeydiniz derdi nasil mutlu olurduk :KK70:
Az önce babasıyla aynısını söyledik ya tamamda allah beni oraya nasıl koydu diyor gelde çık işin içinden:KK70:

Az önce babasıyla aynısını söyledik ya tamamda allah beni oraya nasıl koydu diyor gelde çık işin içinden:KK70:

Annem bize masal anlatirken bazen oaygamber kissalarini da anlatirdi. Hz. Adem'in kissasini anlatabilirsiniz. Guvenilir bir çocuk kaynagindan. yaratilisi anlamasi hemen mumkun degil ama biraz daha somutlasabilir.

"Babanla ben birbirimizi çok sevdik, çok mutlu olduk.
Allaha dua ettik, bebek istedik daha mutlu olmak için, o da seni benim karnıma koydu, büyüttü, sonra hastanede karnımdan çıktın, evimize geldin :anneadayı: "

Allah nasıl koydu oraya dersee.. Allah büyük,O çok güçlü deyin

Olur mu ki bu şekilde? :oops:

Allaha dua ettik, bebek istedik daha mutlu olmak için, o da seni benim karnıma koydu, büyüttü, sonra hastanede karnımdan çıktın, evimize geldin :anneadayı: "

Benim sıpa biraz inatçı diyoruz allah koydu diye ama ayrıntılı anlat diyor aynı şeyleri söyledik sizinle bakalım bu işin sonu nereye çıkıcak:KK60:

bencede bu sekilde aciklayin.
detay vermeyin cunku bu sadece kafasini karistirir.

Bir yolunu bulmaya çalışıcam eline ödev verdim konudan uzaklaştırmak için olmazsa öğretmenine de danışmayı düşünüyorum ilginiz için teşekkür ederim

Benim sıpa biraz inatçı diyoruz allah koydu diye ama ayrıntılı anlat diyor aynı şeyleri söyledik sizinle bakalım bu işin sonu nereye çıkıcak:KK60:

aslinda cinsel kimligini kesfettigi bi yas..5 yas.
oyuzden de kadin erkek iliskilerine meraki artti belkide.
bi cizgifilm var aslinda ama dogumun nasil oldugunu da gosteriyor,dilerseniz ozelden link atayim bi bakin.

aslinda cinsel kimligini kesfettigi bi yas..5 yas.
oyuzden de kadin erkek iliskilerine meraki artti belkide.
bi cizgifilm var aslinda ama dogumun nasil oldugunu da gosteriyor,dilerseniz ozelden link atayim bi bakin.
Daha önce belgesellerden gördü doğumun nasıl olduğunu o konu hakkında bilgisi var ama işte mevzu nasıl oldum

Bence anne babanın birbirini sevip öptüğü, sarıldığı zamanlarda eğer çok isterlerse annenin karnına bi bebek geldiğini ve orada büyüdüğünü sonra hastaneye gidip onu dünyaya getirdiklerini anlatabilirsiniz. Çocuğa mantıklı gelmedi demek ki sadece sevmek, tensel temas beklemiş. :confused:

Daha önce belgesellerden gördü doğumun nasıl olduğunu o konu hakkında bilgisi var ama işte mevzu nasıl oldum

bu cizgifilmde usulunce nasil oldugunu gosteriyor ama yukleyemiyorum bi turlu.
cizgifilm yabanci,youtube yuklemeyi kabul etmiyor,yoksa gonderirdim.
burda cocuklara bununla acikliyorlar nasil oldum surecini.

@AyazBeyaz bacim gel hele bi akil ver bu konuya uzman gorusu lazim galiba

konu shaibesi bende karnima Allah koydu diyorum nasil diye sormadi benim çocuklar ayrintilarda kaybolmak istemiyolar herhalde :)

Back
X