Kızlar selam.. Çok uzatmadan hemen bişey danışıcam Bugun eşimin teyzesine oturmaya gittim muhabbet sohbet ederken oğlumu kucagına alıp babana benze onun gibi yakışıklı ol gerçi bak annen babanın karizmasına evlendi fizana götürdü uzaklaştırdı herkesten dedi ne alaka dedim ben adamı eve mı bağlıyorum iple dedim şaka yapıyorum fln dedi neyse sonra da kalktı işte kocan kız kardeşini de çok severdi ama artık eskisi gibi değil fln diye ağzında geveledi yani bu arada söylemiştim kv ile altı üstlüyüz ama o gelmez ben de haftada bir giderim onlar onu da gelmez anlaşılan kv ile görümcem benim arkamdan dert yanıyolarlar bacılarına sanki oğullarını ben gitme diye fitliyorum yahu neden böyle bu kv düzeni herkesin ki mi böyle
Salla sıkma canını . Evet herkes çünkü senin orda doğuştan olup. Bütün aile düzenine ayak uydurmani , onlar gibi olmanı, hatta o olmanı bekliyorlar. Biride demezki buda insan . Oda bir yerde doğdu büyüdü . Onu neden kendimize bicioz. Bicilmeyince de yerioz. Yav boşver evlilik en büyük bela. En iyisi bekar kalmak.Kızlar selam.. Çok uzatmadan hemen bişey danışıcam Bugun eşimin teyzesine oturmaya gittim muhabbet sohbet ederken oğlumu kucagına alıp babana benze onun gibi yakışıklı ol gerçi bak annen babanın karizmasına evlendi fizana götürdü uzaklaştırdı herkesten dedi ne alaka dedim ben adamı eve mı bağlıyorum iple dedim şaka yapıyorum fln dedi neyse sonra da kalktı işte kocan kız kardeşini de çok severdi ama artık eskisi gibi değil fln diye ağzında geveledi yani bu arada söylemiştim kv ile altı üstlüyüz ama o gelmez ben de haftada bir giderim onlar onu da gelmez anlaşılan kv ile görümcem benim arkamdan dert yanıyolarlar bacılarına sanki oğullarını ben gitme diye fitliyorum yahu neden böyle bu kv düzeni herkesin ki mi böyle
Ahhh keşke elimde olsa da hiç duymasam hiç görmesem :)
Sorma sanki adamı aldım diğer karsa götürdüm :)Fizan’a götürdü derken mesafe olarak çok uzağa gittiniz sandım meğer alt katmış
En mantıklısı bende uğraşmıyım diyorum ama her gün mini şoklar yaşıyorum böyle :)Bizde altlı üstlüyüz , bende bir türlü karar veremem iyi mi kötümü kv diye :) günü gününü tutmaz . Bende çareyi uğramamakta buldum nadiren gidiyorum kısa kalıyorum.
En mantıklısı bende uğraşmıyım diyorum ama her gün mini şoklar yaşıyorum böyle :)
Bende sezeryan dan sonra 10 gün sadece gece geldi yattı gitti gündüzleri hep tektim sonra işe başladı bi. Kere demedi nabıyosun bu çocukla diye ama sorsan hep elim üstünde hep yardıma geldim ben imajı çizer herkese halbuki yemek yapmadı kadın doğumdan geldiğim gün sen benim yemekleri mi yemezsin diye yapmadım dedi :) hala gülerim aklıma geldikçe
Yapsaydın da yiyip yemeyeceğimize biz karar verseydik deseydin ya :)
Her sakanin altinda bi gerceklik payi vardir bidaha ole bi laf sokarsa sizde soyleyin senin oglun sizden uzaklasmissa bunu bana degil oglunuza sorucaksiniz de bisey dersede saka yaptm dersin kimseyede yaranmak zorunda degilsinKızlar selam.. Çok uzatmadan hemen bişey danışıcam Bugun eşimin teyzesine oturmaya gittim muhabbet sohbet ederken oğlumu kucagına alıp babana benze onun gibi yakışıklı ol gerçi bak annen babanın karizmasına evlendi fizana götürdü uzaklaştırdı herkesten dedi ne alaka dedim ben adamı eve mı bağlıyorum iple dedim şaka yapıyorum fln dedi neyse sonra da kalktı işte kocan kız kardeşini de çok severdi ama artık eskisi gibi değil fln diye ağzında geveledi yani bu arada söylemiştim kv ile altı üstlüyüz ama o gelmez ben de haftada bir giderim onlar onu da gelmez anlaşılan kv ile görümcem benim arkamdan dert yanıyolarlar bacılarına sanki oğullarını ben gitme diye fitliyorum yahu neden böyle bu kv düzeni herkesin ki mi böyle
Kızlar selam.. Çok uzatmadan hemen bişey danışıcam Bugun eşimin teyzesine oturmaya gittim muhabbet sohbet ederken oğlumu kucagına alıp babana benze onun gibi yakışıklı ol gerçi bak annen babanın karizmasına evlendi fizana götürdü uzaklaştırdı herkesten dedi ne alaka dedim ben adamı eve mı bağlıyorum iple dedim şaka yapıyorum fln dedi neyse sonra da kalktı işte kocan kız kardeşini de çok severdi ama artık eskisi gibi değil fln diye ağzında geveledi yani bu arada söylemiştim kv ile altı üstlüyüz ama o gelmez ben de haftada bir giderim onlar onu da gelmez anlaşılan kv ile görümcem benim arkamdan dert yanıyolarlar bacılarına sanki oğullarını ben gitme diye fitliyorum yahu neden böyle bu kv düzeni herkesin ki mi böyle
Valla canım eşim e de o konularda güvenmediğim için hiç ona paslıyamıyorum cünkü arada denge kuramıyor ailesine karşı savunma mekanizması yok beniHer sakanin altinda bi gerceklik payi vardir bidaha ole bi laf sokarsa sizde soyleyin senin oglun sizden uzaklasmissa bunu bana degil oglunuza sorucaksiniz de bisey dersede saka yaptm dersin kimseyede yaranmak zorunda degilsin
Ağzına sağlık canımBana da KV söyledi benim oğlum böyle değildi diye dedim sen oğlunu tanımadı isen bu benim sorunum değil kendi derdine yan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?