Ben nasıl yaranıcam kv?

Bu kitabi daha once okumus biri olarak sunu soyluyorum kayinvalidenler dedikodunu yapmislar bariz.yaranamazsiniz hic ugrasmayin mesafe koyun

Bu kitabi daha once okumus biri olarak sunu soyluyorum kayinvalidenler dedikodunu yapmislar bariz.yaranamazsiniz hic ugrasmayin mesafe koyun

Bu kitabi daha once okumus biri olarak sunu soyluyorum sizin dedikodunuzu yapmis kayinvalidegil.ugrasmayin mesafe koyun gitsin yaranamazsnz cunku

Kayinvalidemin diger geliniyle dedikodumu yaparken yakaladim eltim demek istemiyorum da kuafor koselerinde surekli beni cekistiriyomus butun konusmalari bana iletildi ve bende uzun suredir bunu icimde tutuyorum cok kotu seyler yazmis hakkimda aileme kadar dil uzatmis valla benim yapimda cok fazla kavgaci bir tip olmadgmdan suana kadar hic ses etmedim..Aslindada onemsemiyorum cunku arkadasn dedigi gbi cok iyidim gidip geliyodum yaranamadim hepten artik bagimi koparttim valla hic yuzlerini gormek istemiyorm yapmacik tavirlarini gormek istemiyorum tavsiyem gormezden gelin ben oyle yapiyorum cunku hakatten basa cikamazsinizzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…