Senin kendi aklin agzin var esinin savunmasini bekleme sen sustukca o laf sokmalar bitmez oyuzden dedimValla canım eşim e de o konularda güvenmediğim için hiç ona paslıyamıyorum cünkü arada denge kuramıyor ailesine karşı savunma mekanizması yok beni
Ağzına sağlık canımbi gün bende diycem inşallah bakalım ne zaman denk gelirsek artık
Anladım ben seni de diyorum ya eşimin savunma mekanizması yok ama surat yapma mekanizması var ben savununca bana bi surat yapıyo sanki karısı değil asker arkadası ile kavga etmiş gibi öyle deme annem üzülür babam üzülür bacım üzülür onlar o niyetle demezler sen çok şey yapma der habireSenin kendi aklin agzin var esinin savunmasini bekleme sen sustukca o laf sokmalar bitmez oyuzden dedim
Anladım ben seni de diyorum ya eşimin savunma mekanizması yok ama surat yapma mekanizması var ben savununca bana bi surat yapıyo sanki karısı değil asker arkadası ile kavga etmiş gibi öyle deme annem üzülür babam üzülür bacım üzülür onlar o niyetle demezler sen çok şey yapma der habire
Aynı hepsi demekki bizim de öyle direk ithafen bana demedi de işte kulagıma geliyor keşke yüzüme de dese de bende konussam bu şekilde söylesem eş kişisi küser orta da kulaktan dolma bilgi ile annemi kırdın diyeBazen çok düşünüp cevap vermek bizi yoruyor gerek yok neyse soyle sanki onlardan uzaklaştıran biziz adamlar bizim dibimizde bitiyor ise bu benim sorunum değil ki ama
Neymiş onun oğlu eskiden devamlı ararmış da edermiş de oğlun o zaman bekardi ve işleri bu kdr yoğun değildi eskisini bekleme dedim tabi bozuldu
Neymiş kardeşinin öğretmenler gününü kutlamamis nasıl abiymis ara oğluna soyle ben kimsenin gununu kutlamıyorum kutlamak isterse oğlun kutlar bana boşuna konuşuyorsun dedim konuş konusabildigin kdr konusmayıncabir halt olduklarını zannediyorlar sanırım
Aynı hepsi demekki bizim de öyle direk ithafen bana demedi de işte kulagıma geliyor keşke yüzüme de dese de bende konussam bu şekilde söylesem eş kişisi küser orta da kulaktan dolma bilgi ile annemi kırdın diye
Bide basimda o var desenize oda zorAnladım ben seni de diyorum ya eşimin savunma mekanizması yok ama surat yapma mekanizması var ben savununca bana bi surat yapıyo sanki karısı değil asker arkadası ile kavga etmiş gibi öyle deme annem üzülür babam üzülür bacım üzülür onlar o niyetle demezler sen çok şey yapma der habire
Bide yaranmak içinmi ugrasacaksin eşim bana biraz düşkündür git diyorum ama gitmiyor deseydinKızlar selam.. Çok uzatmadan hemen bişey danışıcam Bugun eşimin teyzesine oturmaya gittim muhabbet sohbet ederken oğlumu kucagına alıp babana benze onun gibi yakışıklı ol gerçi bak annen babanın karizmasına evlendi fizana götürdü uzaklaştırdı herkesten dedi ne alaka dedim ben adamı eve mı bağlıyorum iple dedim şaka yapıyorum fln dedi neyse sonra da kalktı işte kocan kız kardeşini de çok severdi ama artık eskisi gibi değil fln diye ağzında geveledi yani bu arada söylemiştim kv ile altı üstlüyüz ama o gelmez ben de haftada bir giderim onlar onu da gelmez anlaşılan kv ile görümcem benim arkamdan dert yanıyolarlar bacılarına sanki oğullarını ben gitme diye fitliyorum yahu neden böyle bu kv düzeni herkesin ki mi böyle
Niye yaranmaya çalışıyorsunuz ki luzumsuz konuşmuşlar . Ayrıca size gelmemelerini niye onemsiyorsunuz habire girip çıksa daha çok sorun olur .eğer sık sık sizin eşinizi ailesinden uzaklastirmanizdan dem vurmaya devam ederseler bir gün esinizde oradayken konu açılırsa konuyu sakince ben böyle birşey yapmıyorum ve sizin sürekli beni bu konuda suclamanizdan rahatsızım dersiniz . Sanırım oğullarının evli çocuklu bir eş bir baba olduğunu unutuyorlar ama cirkef insanlarsa asla muhattap bile olmayın çünkü söylediğiniz hiç bir söz fayda etmez .Kızlar selam.. Çok uzatmadan hemen bişey danışıcam Bugun eşimin teyzesine oturmaya gittim muhabbet sohbet ederken oğlumu kucagına alıp babana benze onun gibi yakışıklı ol gerçi bak annen babanın karizmasına evlendi fizana götürdü uzaklaştırdı herkesten dedi ne alaka dedim ben adamı eve mı bağlıyorum iple dedim şaka yapıyorum fln dedi neyse sonra da kalktı işte kocan kız kardeşini de çok severdi ama artık eskisi gibi değil fln diye ağzında geveledi yani bu arada söylemiştim kv ile altı üstlüyüz ama o gelmez ben de haftada bir giderim onlar onu da gelmez anlaşılan kv ile görümcem benim arkamdan dert yanıyolarlar bacılarına sanki oğullarını ben gitme diye fitliyorum yahu neden böyle bu kv düzeni herkesin ki mi böyle
Ayyyyy ayni bizzzzz benim esimde gitmez pek kv gil benim uzaklastrdgimi dusunuyolar farkimdayim ben. Yan dairelerindeyim. Bur gun gitmesek afralar of offffKızlar selam.. Çok uzatmadan hemen bişey danışıcam Bugun eşimin teyzesine oturmaya gittim muhabbet sohbet ederken oğlumu kucagına alıp babana benze onun gibi yakışıklı ol gerçi bak annen babanın karizmasına evlendi fizana götürdü uzaklaştırdı herkesten dedi ne alaka dedim ben adamı eve mı bağlıyorum iple dedim şaka yapıyorum fln dedi neyse sonra da kalktı işte kocan kız kardeşini de çok severdi ama artık eskisi gibi değil fln diye ağzında geveledi yani bu arada söylemiştim kv ile altı üstlüyüz ama o gelmez ben de haftada bir giderim onlar onu da gelmez anlaşılan kv ile görümcem benim arkamdan dert yanıyolarlar bacılarına sanki oğullarını ben gitme diye fitliyorum yahu neden böyle bu kv düzeni herkesin ki mi böyle
Pislikler her şeyi gelinden bilirler benimkiler de öyle sanki kendi oğullarının aklı YokKızlar selam.. Çok uzatmadan hemen bişey danışıcam Bugun eşimin teyzesine oturmaya gittim muhabbet sohbet ederken oğlumu kucagına alıp babana benze onun gibi yakışıklı ol gerçi bak annen babanın karizmasına evlendi fizana götürdü uzaklaştırdı herkesten dedi ne alaka dedim ben adamı eve mı bağlıyorum iple dedim şaka yapıyorum fln dedi neyse sonra da kalktı işte kocan kız kardeşini de çok severdi ama artık eskisi gibi değil fln diye ağzında geveledi yani bu arada söylemiştim kv ile altı üstlüyüz ama o gelmez ben de haftada bir giderim onlar onu da gelmez anlaşılan kv ile görümcem benim arkamdan dert yanıyolarlar bacılarına sanki oğullarını ben gitme diye fitliyorum yahu neden böyle bu kv düzeni herkesin ki mi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?