Ben nasıl yaranıcam kv?

sız ona nıye yaranıyorsunuz kı
asıl o sıze yaransın ıyı davransın gonlunuzu hoş etsın kı oglunun donlarını makınaya atan ogluna yemek hazırlayan sızsınız huzurunuz olsun oglu mutlu olsun dıye kayınvalıde sıze ıyı davranmak zorunda

bosverın kaynanatör dedıkodu döndürüyor bellı hıc umursamayın once ugrasır sonra pes eder vazgecer bakarkı tepkı veren yok boyle hareketlerden vazgecer

Valla canım eşim e de o konularda güvenmediğim için hiç ona paslıyamıyorum cünkü arada denge kuramıyor ailesine karşı savunma mekanizması yok beni
Senin kendi aklin agzin var esinin savunmasini bekleme sen sustukca o laf sokmalar bitmez oyuzden dedim

Ağzına sağlık canım bi gün bende diycem inşallah bakalım ne zaman denk gelirsek artık

Bazen çok düşünüp cevap vermek bizi yoruyor gerek yok neyse soyle sanki onlardan uzaklaştıran biziz adamlar bizim dibimizde bitiyor ise bu benim sorunum değil ki ama

Neymiş onun oğlu eskiden devamlı ararmış da edermiş de oğlun o zaman bekardi ve işleri bu kdr yoğun değildi eskisini bekleme dedim tabi bozuldu

Neymiş kardeşinin öğretmenler gününü kutlamamis nasıl abiymis ara oğluna soyle ben kimsenin gununu kutlamıyorum kutlamak isterse oğlun kutlar bana boşuna konuşuyorsun dedim konuş konusabildigin kdr konusmayıncabir halt olduklarını zannediyorlar sanırım

Senin kendi aklin agzin var esinin savunmasini bekleme sen sustukca o laf sokmalar bitmez oyuzden dedim
Anladım ben seni de diyorum ya eşimin savunma mekanizması yok ama surat yapma mekanizması var ben savununca bana bi surat yapıyo sanki karısı değil asker arkadası ile kavga etmiş gibi öyle deme annem üzülür babam üzülür bacım üzülür onlar o niyetle demezler sen çok şey yapma der habire

O zaman Allah sana kolaylık versin bacım ben söylediğimde haklı isen eşim de ayrı konuşur ne gereksiz kızın üzerine gidiyorsunuz diye

Yada direk rahat bırakın derdiniz varsa bana söyleyin moduna girer

Aynı hepsi demekki bizim de öyle direk ithafen bana demedi de işte kulagıma geliyor keşke yüzüme de dese de bende konussam bu şekilde söylesem eş kişisi küser orta da kulaktan dolma bilgi ile annemi kırdın diye

Sende at ortaya lafı mis gibi alınır üzerine

Bide basimda o var desenize oda zor

Sen kafana ben KV nasıl yaranıcam diye kotlarsan bütün yaptıklarına onlar konuşur sen üzülürsün
Aksine sen uzaklas onlar koşsun pesinds

Yaranmayın zaten isteseniz de yaranamazsınız. Ben haftanın 3 ila 5 günü kaynanamları yemeğe alır dururdum hemen hergün de görüşürdük. 3.senenin sonunda bana laf soktu. Bi hikaye okumuş facede, oğlu annesini senede 1 defa görüyomuş. Gelini, annenle başbaşa çıkın diye kocasını kaynanasına yollamış. Başbaşa eğlenmişler ana oğul. Aaahhh ahh nerde öyle gelin bayıldım demez mi???

Yaaa öyle demek, bundan sonra yılda bir defa oğlunla görüş madem sadece hergün görüşmek yaramadı sana demiştim. Eşim de seslenmedi hiç. Yani yaranılmıyo, yaranılsa ben yaranırdım

Bide yaranmak içinmi ugrasacaksin eşim bana biraz düşkündür git diyorum ama gitmiyor deseydin

Başka şehirlerde yaşıyorsunuz sanmıştım Gitmek istese oğlu zaten uğrar bunu niye size bağlamış acaba boşverin değmez

Bunların hepsi aynı boşver .Ben doğma büyüme bursaliyim eşim polis onun işi dolayısıyla İstanbul ,Batman geziyorum evlendigimden beri daha nerelere gitcez belli değil .Ama sorsan sanki benim isimden dolayı gurbetteyiz gibi annesi her tel da acindirirdi işte sen bizi terk ettin ölsem cenazeme yetisemezsin yok eskiden arardin artık 10 gün aramasam aklına gelmiyor annem öldü mü filan diye esimde en son dedi ki valla aklima gelmiyor demek ki rahatım iyi azicikta mutlu ol benim için diye sonra sustu

Niye yaranmaya çalışıyorsunuz ki luzumsuz konuşmuşlar . Ayrıca size gelmemelerini niye onemsiyorsunuz habire girip çıksa daha çok sorun olur .eğer sık sık sizin eşinizi ailesinden uzaklastirmanizdan dem vurmaya devam ederseler bir gün esinizde oradayken konu açılırsa konuyu sakince ben böyle birşey yapmıyorum ve sizin sürekli beni bu konuda suclamanizdan rahatsızım dersiniz . Sanırım oğullarının evli çocuklu bir eş bir baba olduğunu unutuyorlar ama cirkef insanlarsa asla muhattap bile olmayın çünkü söylediğiniz hiç bir söz fayda etmez .

Ayyyyy ayni bizzzzz benim esimde gitmez pek kv gil benim uzaklastrdgimi dusunuyolar farkimdayim ben. Yan dairelerindeyim. Bur gun gitmesek afralar of offff

Gerçekten kaynanasıyla aynı sokakta olana bile helal olsun tanıdığım biri var altta görümce üstte kaynana oturuyor bakıp bakıp şükrediyorum...

Yaranamazsın hayatım hiç boşuna kendini yorma aynı nankörlerden bende de var yıllardır yaranamadım.

Nankör ayol cidden nankörler hamile iken bende her gün yemek yapar bütün sülalesini çağırırdım ki kayınvalidemler de her zaman onur konuğu gibi gelir baş köşeye otururdu doğurdum da baktı davetler bitti ya bi kere kahvaltıya çağırmadı eşim pazarlarınyok mesela sende bizimle gel bi çay iç dese kafi yok umrunda olmaz ama işte dedikoduya gelince de kötü gelin matmazlla

Pislikler her şeyi gelinden bilirler benimkiler de öyle sanki kendi oğullarının aklı Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…