ben ne bahtsız kızım

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
28 yaşındayım hatırlayan vardır. Bi tanıdığımız aracı oldu biri ile görüşüordum çocuk uzman Çavuş ama telde görüşüyrduk yanıma gelecekti şubatta aramızda yaş farkı var diye beni istemedi üç yaş var diye belli yaşa gelince ne zormuş evlenmek ya kendinden küçük çıkıyor yada büyük çocukla sevgili gibi idik ama bir anda kestirip atması çok zoruma gtti bıktım artık hep olumsuz sonuçlanmasından sorun bende mi ya zaten 600 tl maaşla bi tel bile alamadım kendime ailemle aram kötü bide bu şanssızlıklar iiyice psikolojimi bozdu sözünün eri adam çıkmıyor kimi yaş farkı derkimi saç rengin der derde derr... bıktımmmm

yaşınız kaçtı acaba. 3 yaş ucurum bir yaşmıymış yaşı bahane etmiş.

şu mağazadaki ne oldu? mesaj atmıştın falan ben en son onu hatırlıyorum çokta olmadı aslında

yaşım 28 benim istemedi

olmadı canım o çocuk azarladı beni hep şanssızım işte moralim kötü
nasıl azarladı ya kaçırmışım ben gelişmeleri. demek ki doğru kişi daha piyasada değil canım üzme kendini. sevgilisi olmayan bir pişman olan bin pişman. inan sorunlar sevgili, eş bulunca bitmiyor

nasıl azarladı ya kaçırmışım ben gelişmeleri. demek ki doğru kişi daha piyasada değil canım üzme kendini. sevgilisi olmayan bir pişman olan bin pişman. inan sorunlar sevgili, eş bulunca bitmiyor
nasıl üzülmeyeyim karşıma çıkan her insanda bu sefer diyorum umut ediyorum yok yere bitiyor saçma sebeplerden birde zoruma giden de bu zaten çevremde hala bekarsın yaşlandın baskısı birde böyle olunca tümden moralim bozuluyor

Aman gitsin yoluna yaşı yaşına uygun huysuz birini bulsun da görsün... İnsanları memnun etmek ne zor Hee...

Sıkma canını ya, 28 yaş nedir ki...o onun öküzlüğü.
Bir de her tanıştığınıza çok hevesli yaklaşmayın; o açsa bile evlilik muhabbetlerini siz konuşturmayın. Kızlarımız çok hevesli görününce bizim oğlanlar da hemen "benim bir giderim var demekki, bir süre daha piyasa araştırayım" moduna giriyorlar.

Offf ewlenipte ne yapcan yaa su ewliligi cok matah bisey saniyorlar ya sasirip kaliyorum.27 yasimdayim uni biter bitmez ( hatta son final sinavima girdikten 1 hafta sonra ) dugunum oldu.23 yasimda ewlendim valla keske benim esimde beni tersleseymiste bende ewlenmeseydim. Zamani geri alabilsem annemin dizi dibinde hem calisir hem ailemle olurdum ohh miss

Aman gitsin yoluna yaşı yaşına uygun huysuz birini bulsun da görsün... İnsanları memnun etmek ne zor Hee...
aynen birde böyle istiyorum deyip sonra yaşımı sorun etmesi zoruma gitti gerçekten beni anlayan bilir ancak kim olsa üzülür ben dürüst oldum onca yol tepip gelecek yanıma anlattım dürüstçe ama istenmedim

aynen birde böyle istiyorum deyip sonra yaşımı sorun etmesi zoruma gitti gerçekten beni anlayan bilir ancak kim olsa üzülür ben dürüst oldum onca yol tepip gelecek yanıma anlattım dürüstçe ama istenmedim
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler ya o hesap olmuş senin...

keşke sizin düşündüğünüz gibi olsa hayat ama öyle değil işte aile sevgisi başka yar sevgisi kadınsın sonuçta mutlu edilmek isteniyorsun büyük sebeplerden bitse anlarım ama işte belli yaşa gelincede çok zor oluyor canım ya evlenmiş ayrılmış çıkıyor yada böyle kçk büyük işte

Kim size 600 lira veriyor ya? Cok az bir para bu. Ne işi yapıyorsunuz?
işbaşı eğitim canım hastanede çalışıom komik rakam ama öyle asgari ücretle çalışanlar yatın şükredin altıyüz lira ile ay çıkarıyrm

Ama bazen ewdeki hesap carsiya uymuyor.kadinsin sonucta mutlu edilmek istiyorsun demissin ama ewlenecegin insanin seni mutlu edeceginden kadinlik gururunu oksayabileceginden emin olamazsin.mesela ben kadinligimi unuttum daha bu yasta.esim is kolik ve benimle alakasi yok hicbir konuda.giyimim kusamim yemem icmem cok iyi ewim esyalarim cok iyi ama esimle konusamiyorum dertlesemiyorum kaliteli vakit geciremiyorum beni kadinmisim gibi degilde anne ve ewi derleyip duzenleyen biri gibi goruyor.ve ben mutsuzum ewliyken bekar ve yanliz gibiyim bu senin oldugun durumdan daha zor.ama ins allah gonlune gore birini cikarir karsina

işbaşı eğitim canım hastanede çalışıom komik rakam ama öyle asgari ücretle çalışanlar yatın şükredin altıyüz lira ile ay çıkarıyrm

Allah yardimcin olsun. Cok cok az para. Yani en az asgari ücret veriliyor diye biliyorum. Neden bu kadar az veriyorlar? Sikayet edemiyor musunuz?

milleti susturamazsın okul ne zaman iş ne zaman evlilik ne zaman çocuk ne zaman ... sürerrr gider
kendin içinden geldiği gibi yaşa
sırf biriyle olmak için görüşme. kalbinin atacağı biri muhakkak olacaktır

Allah yardimcin olsun. Cok cok az para. Yani en az asgari ücret veriliyor diye biliyorum. Neden bu kadar az veriyorlar? Sikayet edemiyor musunuz?
işkurun verdiği kurs heralde iş başında eğitim veriyorlar günlük 20 lira. yani kurs ama yinede ücret ödüyor devlet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…