Evet seni hatırladım canım, evdekilerle aran açık olduğu için bir an önce gitmek istediğini tahmin edebiliyorum. Fakat 3 yaşı sorun eden bir adamdan ne beklenir? "aramızdaki yaş farkından dolayı..." deyince gerçekten aklıma 10 15 yaş geldi. 3 nedir yahu? Maaşın az olabilir ama sonuçta işsiz değilsin en azından evde kalsan daha da gerilir ailenle aran. Bunu bahstsızlık değil de senin dünyadaki sınavın olarak değerlendir, en azından daha mutlu olursun28 yaşındayım hatırlayan vardır. Bi tanıdığımız aracı oldu biri ile görüşüordum çocuk uzman Çavuş ama telde görüşüyrduk yanıma gelecekti şubatta aramızda yaş farkı var diye beni istemedi üç yaş var diye belli yaşa gelince ne zormuş evlenmek ya kendinden küçük çıkıyor yada büyük çocukla sevgili gibi idik ama bir anda kestirip atması çok zoruma gtti bıktım artık hep olumsuz sonuçlanmasından sorun bende mi ya zaten 600 tl maaşla bi tel bile alamadım kendime ailemle aram kötü bide bu şanssızlıklar iiyice psikolojimi bozdu sözünün eri adam çıkmıyor kimi yaş farkı derkimi saç rengin der derde derr... bıktımmmm
aynen canım bu de benim imtihanım hayatımda biri olsa şefkatli bi adam çok mu şey istiyorum onca derdim arasında tutuncağım bi dal olsa idi derdimi dinlese. yaş konusu için bitirmesine çok üzüldüm hemde direk kestirip attı. kötü bi huyum olsa o yüzden istemese biz uyuşamayız dese hak verirdim ama bu konu için olunca içim çok acıdıEvet seni hatırladım canım, evdekilerle aran açık olduğu için bir an önce gitmek istediğini tahmin edebiliyorum. Fakat 3 yaşı sorun eden bir adamdan ne beklenir? "aramızdaki yaş farkından dolayı..." deyince gerçekten aklıma 10 15 yaş geldi. 3 nedir yahu? Maaşın az olabilir ama sonuçta işsiz değilsin en azından evde kalsan daha da gerilir ailenle aran. Bunu bahstsızlık değil de senin dünyadaki sınavın olarak değerlendir, en azından daha mutlu olursun
canım çocuk senden 3 yaş küçük mü?28 yaşındayım hatırlayan vardır. Bi tanıdığımız aracı oldu biri ile görüşüordum çocuk uzman Çavuş ama telde görüşüyrduk yanıma gelecekti şubatta aramızda yaş farkı var diye beni istemedi üç yaş var diye belli yaşa gelince ne zormuş evlenmek ya kendinden küçük çıkıyor yada büyük çocukla sevgili gibi idik ama bir anda kestirip atması çok zoruma gtti bıktım artık hep olumsuz sonuçlanmasından sorun bende mi ya zaten 600 tl maaşla bi tel bile alamadım kendime ailemle aram kötü bide bu şanssızlıklar iiyice psikolojimi bozdu sözünün eri adam çıkmıyor kimi yaş farkı derkimi saç rengin der derde derr... bıktımmmm
Için neden acıyor, ondan küçük olman senin suçunmu? 30 yaşındaymış kendisi kusura bakmasın da 18lik kız mı bekliyor? Bak sana kuzenimden örnek veriyim, erkek 28 yaşında elinde mesleği var aylık 2500 gibi bi maaş alıyo ama o maaş 1günde yeniyor, içki kumar vs... aynı yaştasınız ama sen sorumluluğunun farkındasın, birşeyleri düzeltmek istiyorsun. Ne alaka diyceksin ama bir de bu açıdan bak. Annem de 30 yaşında evlenmiş 31 yaşında beni kucağına almış. Ve annem hep "iyiki geç evlenmişim değdi" deraynen canım bu de benim imtihanım hayatımda biri olsa şefkatli bi adam çok mu şey istiyorum onca derdim arasında tutuncağım bi dal olsa idi derdimi dinlese. yaş konusu için bitirmesine çok üzüldüm hemde direk kestirip attı. kötü bi huyum olsa o yüzden istemese biz uyuşamayız dese hak verirdim ama bu konu için olunca içim çok acıdı
evet küçükcanım çocuk senden 3 yaş küçük mü?
Haa o mu senden 3 yaş küçük. Ee fazla değilmişki annem de babamdan 4 yaş büyük. Dini açıdan da caiz. Yaşını yeni öğrenmiyor ya o zaman hic gorusmeyip umut versemeymis. Erkeklerden nefret ediyorumaynen canım bu de benim imtihanım hayatımda biri olsa şefkatli bi adam çok mu şey istiyorum onca derdim arasında tutuncağım bi dal olsa idi derdimi dinlese. yaş konusu için bitirmesine çok üzüldüm hemde direk kestirip attı. kötü bi huyum olsa o yüzden istemese biz uyuşamayız dese hak verirdim ama bu konu için olunca içim çok acıdı
Sizinle görüşürken 3 yaş büyük olduğunuzu bilmiyormuydu,aracılık eden kişi söylemiştir mutlaka,yaşı bahane etmiş bence.evet küçük
canım bu ıs kursunun parası ,, ıs ogrenıyorsun ve sana para verıyolar ısı ogrendıgın ıcın .. bayan zaten aılesıyle yasıyor ne masrafı olacak kı ... 600 tl ay gecındırmek gecıcı bır durum bır ay gıbı kısa surelı ...Allah yardimcin olsun. Cok cok az para. Yani en az asgari ücret veriliyor diye biliyorum. Neden bu kadar az veriyorlar? Sikayet edemiyor musunuz?
canım bu ıs kursunun parası ,, ıs ogrenıyorsun ve sana para verıyolar ısı ogrendıgın ıcın .. bayan zaten aılesıyle yasıyor ne masrafı olacak kı ... 600 tl ay gecındırmek gecıcı bır durum bır ay gıbı kısa surelı ...kımı kac cocugu ıle asgarı ucretle gecınıyor canım sukret yanı ama herseyın mutsuzluk @Bilgece sana nıye alıntıladım anlamadım kı
Ama bazen ewdeki hesap carsiya uymuyor.kadinsin sonucta mutlu edilmek istiyorsun demissin ama ewlenecegin insanin seni mutlu edeceginden kadinlik gururunu oksayabileceginden emin olamazsin.mesela ben kadinligimi unuttum daha bu yasta.esim is kolik ve benimle alakasi yok hicbir konuda.giyimim kusamim yemem icmem cok iyi ewim esyalarim cok iyi ama esimle konusamiyorum dertlesemiyorum kaliteli vakit geciremiyorum beni kadinmisim gibi degilde anne ve ewi derleyip duzenleyen biri gibi goruyor.ve ben mutsuzum ewliyken bekar ve yanliz gibiyim bu senin oldugun durumdan daha zor.ama ins allah gonlune gore birini cikarir karsina
klasik gelebilir ama, her seyin hayirlisini iste.. Allah nasip ederse zaten evleneceksin.. o vakte kadar da bekarligini neden zehir ediyorsun? her donemin kendince farkli guzellikleri var.. an'ı yasa.. karamsarligi birak..
ben 23umde evlendim, 24umde bosandim, simdi 25inde, bir bosanmis bayanim : ) herkesin kendine gore yani skntisi.. evlendigimde gipta eden cok olmustu ama isler oyle degildi hic..
evlilik her zaman muthis olmuyor, o yuzden cokca dua et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?