ben ne bahtsız kızım

Kötüyü bulup evde kaldım korkusuyla biriyle evlenecek hic evlenme evlilik ozaman cehennem olur ahh bekarlk dersin biyerde nasipin bekliyordur allah ne yazmışsın o olur yaşanır ötesi yok birdeAradikca bulamassin aramaki o seni bulsun

Böke yaparsan acele ise şeytan karışır hep yanlış kisilere doğru gibi bakarsın

Açıklama için teşekkrlr. Ha hem kursa gidiyor hem de para mı kazanılıyor? Vay ne çok iyiymiş o zaman :)
konu sahıbı daha onceden bı ısım olsun demıstı . sımdı ısı var ustun e para alıyo meslek ogrendıgı ıcın ama dırdır yanı hayatımızda bıraz tevekkul etmelıyız ... hayat guzel nefes alıyorum elım ayagım tutuyo bunların farkında olarak yasamalıyız . 600 lıra ıle gecım zormus kımse nolur benım kursumda yer al demıyo degıl mı .. telefon olayına gelecek olursakta baban senı bu yasa gecırmıs artık 30 yasına gelmıs bır bayan .. babasının emeklı maası ıle neden telefon alsın babanızın tek evladı sız mısınız hayır .. bu adamcagızın baska bır ıhtıyacı yok mu ... ablanızın mutlu bır evlılıgı yokmus sızde bu kadar evlenmek ıstıyosunuz onunuzde guzel bır ornek var ...alın ablanızı aıle sahıp cıkmıyo dıye soylenmıssınız aslanlar gıbı bakın yıgenlerınıze ablanıza beraber calısıp beraber kazanın ... evlenmekse her gordugunuze evlılık heveslısı gorunmeyın .. sız bır bayansınız agırdan satın kendınızı @Bilgece baslamısken yıne alıntıladım yıne kusra bakma :) evet guzel meslek ogren kurs parası yatırmak yerıne ustune bırde para verılsın .. bır ısım olsun dıyen hanım sımdı 600 la gecınmek zor dıyor .. merak etmeyın asgarı ucret alacaksınız mın.ısınıze gelmıyorsa baska ıs bakın .. telefon olayınıda babanıza yuk olmadan alın.ama su var bu kadar ısyankar bu kadar depresıf olmayın .. koca esıttır hersey demek degıldır.

konu sahıbı daha onceden bı ısım olsun demıstı . sımdı ısı var ustun e para alıyo meslek ogrendıgı ıcın ama dırdır yanı hayatımızda bıraz tevekkul etmelıyız ... hayat guzel nefes alıyorum elım ayagım tutuyo bunların farkında olarak yasamalıyız . 600 lıra ıle gecım zormus kımse nolur benım kursumda yer al demıyo degıl mı .. telefon olayına gelecek olursakta baban senı bu yasa gecırmıs artık 30 yasına gelmıs bır bayan .. babasının emeklı maası ıle neden telefon alsın babanızın tek evladı sız mısınız hayır .. bu adamcagızın baska bır ıhtıyacı yok mu ... ablanızın mutlu bır evlılıgı yokmus sızde bu kadar evlenmek ıstıyosunuz onunuzde guzel bır ornek var ...alın ablanızı aıle sahıp cıkmıyo dıye soylenmıssınız aslanlar gıbı bakın yıgenlerınıze ablanıza beraber calısıp beraber kazanın ... evlenmekse her gordugunuze evlılık heveslısı gorunmeyın .. sız bır bayansınız agırdan satın kendınızı @@Bilgece baslamısken yıne alıntıladım yıne kusra bakma :) evet guzel meslek ogren kurs parası yatırmak yerıne ustune bırde para verılsın .. bır ısım olsun dıyen hanım sımdı 600 la gecınmek zor dıyor .. merak etmeyın asgarı ucret alacaksınız mın.ısınıze gelmıyorsa baska ıs bakın .. telefon olayınıda babanıza yuk olmadan alın.ama su var bu kadar ısyankar bu kadar depresıf olmayın .. koca esıttır hersey demek degıldır.

Madem evlilik kötü bosanin ben zaten evlenipte iyiki evlenmisim diyeni duymadım. Madem oyle herkes bosansin. Evlilik dışı çocuk yapsınlar falan filan. Evlilik dünyanın en güzel şeyi doğru insanla olursa tabi . Konu Sahibi allah bahtini açık etsin . Durumun üzücü .sana tavsiyem kendini ne kadar ağırdan alırsan o kadar evliliğe yakın olursn. Zamana bırak kafanı takma.

Görende 45 yaşında koca bulamıyor seni sanar.
Hayret bişey ya. Bu ne merak. Biraz yavaş git ağırdan sat kendini.
Hemen herşeyi herkese anlatma.

Fiziksel gorunumunde v tavirlarinda dogru degisimler yaparak kismetini 50 ye bile katlarsin
Ama once su "bir koca bulmam lazim" kafasini birak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…