hayati organların birinden diyeyim yani öyle kadın hastalıklarından falan da değil, herkeste olan bir organ.Bayağı gizli bir ameliyat olmuş herhalde(!) Siz insaniyetten yazmışsınız, teşekkür etmemesi onun ayıbı boşverin.
hayati organların birinden diyeyim yani öyle kadın hastalıklarından falan da değil, herkeste olan bir organ.
x'e sordum, bi geçmiş olsun mesajı atsam mı sorun olur mu dedim, yolla istersen sorun olmaz dedi.iyide söyleyen kişi tembihlemiş zaten kadının kimsenin bilmesini istemediğini bildiği için..
bence kadını değilde x i düşünün zor durumda kalacağı açık.
ben onu da hata olarak görmüyorum aslında. çünkü uzun bir süre aktif olamayacak bu hanım abla ve bizim bi organizasyonumuz olacaktı, ona katılamayacağını çünkü ameliyat olduğunu söyledi. yani bi nevi söylemesi gerekmişti sonuçta beraber bişey yapıyoruz...Tamamen x in hatası, sır saklamasını bilmeyen insanlara sinir oluyorum
narkozdan çıkalı çok oldu :) yani tamamen iyi niyetle yaklaşıyoruz ama karşıdakinin anladığı kadarız tabi.Kadın sizinde duymanızı istese sizede bahsederdi,
Tabi bu attıgı mesajın soguklugunu degiştirmez,
Yinede insan bi sagol nerden duydun falan derde,
Narkozun etkisi diyelim
x'e sordum, bi geçmiş olsun mesajı atsam mı sorun olur mu dedim, yolla istersen sorun olmaz dedi.
ya şöyle bir durum oldu tam da anlatamıyorum, detay veremiyorum o yüzden kusuruma bakmayın ama, söylemesini gerektiren bir durumdu yani. bir organizasyon gibi bişey vardı bu hanım abla katılacaktı, onun iptal olduğunu söyledi x ve iptal gerekçesi de bu operasyonmuş. ben sormadım bile kendisi söyledi. hiç söylemese de olurdu sonuçta "nesi var?" desem bile "iyi önemli bişey yok" deyip geçebilirdi.
o zaman x'e kızması daha mantıklı olmaz mı? valla geçmiş olsun demek kabahat dememek kabahat anlamadım
ben onu da hata olarak görmüyorum aslında. çünkü uzun bir süre aktif olamayacak bu hanım abla ve bizim bi organizasyonumuz olacaktı, ona katılamayacağını çünkü ameliyat olduğunu söyledi. yani bi nevi söylemesi gerekmişti sonuçta beraber bişey yapıyoruz...
pek detay veremediğim için özür dilerim...
yok üzülmedim de kendimi sorguladım...Bence gayet saygılı düşünceli bir mesaj atmışsınız. Ki x de birşey olmaz demiş zaten. Hanımefendinin kötü günler geçirdiğini düşünerek ve kim bilir aklında hangi düşüncelerle bu durumu saklıyor ruh hali de iyi olmayabilir. Verdigi tepkiye pek üzülmemeniz taraftarıyım. Siz olması gerekeni yapmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?