iyi geceler hanımlar, bugün resmen böyle bana insanlığımı sorgulatacak türden birşey oldu, bana göre tuhaftı.
bugün bir tanıdığımdan, çok sevdiğim ve saydığım, kendisine bir dönem yardımım, faydam dokunmuş ve bende yeri anlamlı olan bir hanımın 2 hafta kadar önce son derece ciddi cerrahi operasyon geçirdiğini öğrendim. açıkçası öylesine söylenmiş birşey değildi bilmem gerekiyordu, o nedenle bana söylendi ve kimseye duyurma dedi, tamam dedim. ne kadar ketum olduğumu da bilirler. içim durmadı, hem sonra yüz yüze bakacağız ayıp olmasın diye hem de içimden geldiği için sosyal medyadan (telefonu vs. bende yok çünkü) geçmiş olsun mesajı yolladım. işte x'ten öğrendim, nasılsınız, yapabileceğim bişey var mı, lütfen kendinize iyi bakın, sağlığınıza kavuşup aramıza en kısa zamanda döneceğinize inanıyorum falan yazdım hepsi bu. beni dumura uğratan şey bu hanımın mesajıma "x neden söyledi ki, sadece en yakınlarım bilecekti" falan yazmış. merak etmeyin ben sizi üzecek birşey yapmam, kendinize dikkat edin yazdım. gördü ama cevap vermedi. bu hanım ablayla konuşmalarım her zaman mesafeli ama içtendir, asla saygısızlık yapmadım. yaşça benden bayağı büyük ve samimi olsak kesin ablam yerine koyardım, o derece.
benim bildiğim geçmiş olsun mesajına teşekkür edilir. ben ne dedim ki? rahatsızlık psikolojisine veriyorum ama kendimi sorguluyorum bir yandan.
kötü birşey mi demişim? atmasa mıydım mesaj? o zaman da ayıp olacaktı.