Ben ne diyeyim bu hadsiz insanlara

Hayır her seferinde ooo bu kadar para alıyorsunuz ye ye bitmez diyor. 3 gün sonra tekrar arıyorlar biraz bize yardım edin diyorlar. Her zam dönemi aynı muhabbet.çok sıkıldım Eşim çalışmıyor zaten dese bile e iki sene sonra çalışacak ama deniyor. Ayrıca birilerinin maaşları hakkında yorum yapmak çiğlik ve hadsizlik değil de nedir
bizede zar zor yetirmeye calisiyoruz malum 3 cocuk bir sürü masraflari ihtiyaclari vr derken hayat sartlari bide biz sizden aslinda yardim etmenizi isteyecektik her ay 3.5 nekadar artirabilirseniz torunlariniz ve bizim icin cekinerek söylüyoruz lakin durumumuzu sizede bildirmis olalim bizden para isteyeceginiz vakit bunlarida unutmayinlütfen diye söyleyin bakalim tavirlari ne olacak

Merhabalar eşim ve ben kamuda çalışanız ve bir haftadır zamlı maaşlar boy boy tvlerde yayınlanınca eşimin ana babası ayrı ayrı arayıp ooo karın bu kadar alıyor sen bu kadar maaş alıyorsun diyip duruyor😤 kendi ve diğer 3 oğlu ortak çalışıyor ve esasında gayet iyi kazanmalarına rağmen harcamaları çok olduğu için ve birbirlerinden para kaçırdıkları için kendi kazandıklarını az sanıyorlar. Ayrıca hiçbirinin eşi çalışmıyor ama benim maaşım hakkında söz söyleme hakkını kendilerinde buluyorlar nedense🤬 bu arada ben 3 çocuklu ve ücretsiz işindeyim maaş filan aldığım yok. Babası telefonda bunu söyleyip kapattı ve arkasından bebeğim yataktan anlamsız yere yere düştü karyola kırılmamış ama nasıl olduysa yere düşmüş tabanı çocuk yamulmuş bir şekilde ağlıyordu. İyice dellendim ben bu adamla kadının ağzını ne yapıp da sustursam görüntülü konuştukları için konuşmaya dalıp cevap vermek istemedim ama illa yüzümüze geleceğiz ve yine illa maalesef olmayan maaşım hakkında konuşma hadsizliğini gösterecekler..
Sizden destek veya maddi beklentileri var mı bence bu daha onemli soru?Bana var gibi geldi.
Eğer varsa eşiniz ne tepki veriyor bu duruma
Sizin asıl çekinceniz bu sanki.

Back