- 25 Eylül 2018
- 1.049
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi pembebattaniyeli
-
Çocuğunuz 4 yaşında mı?
Eğer bakabilirim diyorsanız neden olmasın
anne olmadığım için mi anlamıyorum acaba bu merakı. zaten kreş yaşında bir çocuğunuz var. hazır da değilsiniz. ee?
bence bu konuda duygular değil mantık konuşmalı.Bebekleri özledim. Bebek sevmeyi sadece gücüm yeter mi emin olamadım. İki çocuk sahibi annelerin fikirlerini ve tecrübelerini merak ettim
Mantık konuşursa herkes tek çocukla kalır :) annelik içgüdüsel gelişir genelde, mantık işi değilbence bu konuda duygular değil mantık konuşmalı.
herkes öyle yapıyor diye doğrusu o demek değil ki. tabi ki kimse duygularını tamamen gözardı edemez ama birinci sırada mantık gelmeli. hazır değilken sırf bebek sevmeyi özledi diye doğurması yanlış. bunu kastediyorum.Mantık konuşursa herkes tek çocukla kalır :) annelik içgüdüsel gelişir genelde, mantık işi değil
herkes öyle yapıyor diye doğrusu o demek değil ki. tabi ki kimse duygularını tamamen gözardı edemez ama birinci sırada mantık gelmeli. hazır değilken sırf bebek sevmeyi özledi diye doğurması yanlış. bunu kastediyorum.
İlk çocuğu eşim bana bırakmıştı sen ne zaman istersen o zaman olsun dedi çünkü sen karnında tasicaksin o duyguyu hormonları emzirme vs senin sorumlulukların daha ağır o yüzden sen ne zaman hazır hissedersen o zaman olsun demişti. Bana bu çok mantıklı geliyo eşiniz istiyo siz de istiyorsunuz anladığım kadarıyla yazıdan onu anladım ama şuan aklınıza zorlukları da gelmeye başladı ve tedirgin oluyosunuz. Ben bi sorun yaşanmadığı sürece olağan olan ikinci hamileliğin daha rahat geçtiği doğumun daha kolay yasandigidir. Kritiğini siz yapmalısınız hazirsaniz ertelemeniz için sağlık sorununuz yok ekonomi iyi o zaman hazır olması gereken tek şey sizsiniz .Merhaba
Eşim ve kreş yaşındaki çocuğumla bir şehirde yalnız yaşıyoruz.
Hamilelik günlerimi çok özledim, bebek görmeyi, sevmeyi , kucağıma almayı, emzirmeyi çok özledim. Ama bakımı çok korkutuyor. Maddi manevi yetememek, bebekle ilgilenirken büyükle ilgilenememek, herkesin aynı anda grip olması, kilo alıp tekrar verememek istediğim gibi gezememek beni korkutuyor.
Maddi durumumuz iyi, eşim çok istiyor
Siz nasıl karar verdiniz ikinci çocuğa?
Bende asla ikinciyi yapmam diyodumMerhaba
Eşim ve kreş yaşındaki çocuğumla bir şehirde yalnız yaşıyoruz.
Hamilelik günlerimi çok özledim, bebek görmeyi, sevmeyi , kucağıma almayı, emzirmeyi çok özledim. Ama bakımı çok korkutuyor. Maddi manevi yetememek, bebekle ilgilenirken büyükle ilgilenememek, herkesin aynı anda grip olması, kilo alıp tekrar verememek istediğim gibi gezememek beni korkutuyor.
Maddi durumumuz iyi, eşim çok istiyor
Siz nasıl karar verdiniz ikinci çocuğa?
Konu başlıgı neydiki deyip yukarılara cıkan tek ben miyim acaba:)Konu başlığına cevabım dayak
ha deyince olacakmı bakalım
benim olmadı
önce istemedim
kızım 5 yaşındayken istedik
hemde deliler gibi bebek kokusu özlemiştim
ama olmadı 2 sene uğraştık
şimdi minnak bi kzım daha oldu
ama sevgi kelebeği gibi çok istedik çok sevdik çünkü
2 çocuklu ve çalışan bir anne olarak sölüyorum biri zorsa diğeri kolay oluyor
rabbim öle bir ayarlıyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?