Ben ne kadar şansızım ya of ...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kızlarr annem yarın işe gidecekti babamda 10 gündür başka bi evde çalışıyordu inşaat ile ilgili .. Ben de yarından sonra yurda gideceğim sevgilimle buluşamıycaz uzun süre gitmeden önce görüşelim dedik ama malesef ki ben evde kimse yokken çıkacaktım dışarı ama bu güne kadar çalışan babam işini bitirmiş yarın gitmeyecekmiş . Ben ne kadar şansız biriyim :43:Bu güne kadar evde oturdum gitmedim evde olmadıkları halde tam gideceğim bu seferde evde olacaklar . Bana acilen bi bahane lazım ( annem herşeye hayır asla olmaz diyo çıkmama izin vermiyo ) ben ne yapacağım ağlayacağım sinirimden şimdi

Kızlarr annem yarın işe gidecekti babamda 10 gündür başka bi evde çalışıyordu inşaat ile ilgili .. Ben de yarından sonra yurda gideceğim sevgilimle buluşamıycaz uzun süre gitmeden önce görüşelim dedik ama malesef ki ben evde kimse yokken çıkacaktım dışarı ama bu güne kadar çalışan babam işini bitirmiş yarın gitmeyecekmiş . Ben ne kadar şansız biriyim :43:Bu güne kadar evde oturdum gitmedim evde olmadıkları halde tam gideceğim bu seferde evde olacaklar . Bana acilen bi bahane lazım ( annem herşeye hayır asla olmaz diyo çıkmama izin vermiyo ) ben ne yapacağım ağlayacağım sinirimden şimdi

yurda gitmeden almam gereken şeyler var desen de çıksan olur mu?ya da buluştuğun arkadaşların falan yok mu,çıkmana izin vermezler mi onlarla görüşcem desen.erkek arkadaşın okuduğun yere gelemiyor mu orda hiç görüşemiyor musunuz?

yurda gitmeden almam gereken şeyler var desen de çıksan olur mu?ya da buluştuğun arkadaşların falan yok mu,çıkmana izin vermezler mi onlarla görüşcem desen.erkek arkadaşın okuduğun yere gelemiyor mu orda hiç görüşemiyor musunuz?
Gelecek okuduğum yere ama 1 bçk saat mesafede ve çok uzak . O yüzden gitmeden önce görüşmek istiyorum . annemle yurt için hrşeyi aldık :S o yüzden malesef . Arkadaşıma gideceğim diye arayıp izin alacağım bakalım verrmi acaba bilemiyorum

Gerçekten sözlüyüz aileler biliyo . Ama benim ailem hala onu istemiyolar . Ben de tanıştım onun ailesiyle o da tanıştı ailemle

madem sözlenmenize izin verdiler ne diye görüşmenizi istemiyorlar böyle olmaz ki?
açık açık söyle annene buluşacağını
....
hem neden istemiyorlar ki?

madem sözlenmenize izin verdiler ne diye görüşmenizi istemiyorlar böyle olmaz ki?
açık açık söyle annene buluşacağını
....
hem neden istemiyorlar ki?

Ya aslında şöyle sevgilim askerden gelirken yüzükleri almıştı biz de taktık ailesi biliyodu . Benim annem hiç bi zaman istemedi onu . Annemle görüştüler yüz yüze annem yüzüğümü benden almştı ona geri vermiş okul bitince takarsınız falan diye . O takıyo ben hala dışarı çıkarken takıyorum sadece annem kabul etmiyo evin içinde . Ailesinden dolayı annem istemiyo babasıyla annesi ayrı diye bi de mezhep farklı diye .

Gerçekten sen ne kadar şansızmışsın ya...Elalemdeki de dert mi...Sözlü olmak ailelerin karşılıklı bir araya gelerek kız isteme/verme olayını gerçekleştirmesidir canım.Madem ki ısrarla sözlü olduğunu söylüyorsun ailene de resti çekersin: Yurda gitmeden son defa sözlümle görüşeceğim...nokta ( Biraz sert gelebilir sana yorumum kalbin kırılmasın ama burdan bakınca yazacak başka bir şey bulunmuyor)

Gerçekten sen ne kadar şansızmışsın ya...Elalemdeki de dert mi...Sözlü olmak ailelerin karşılıklı bir araya gelerek kız isteme/verme olayını gerçekleştirmesidir canım.Madem ki ısrarla sözlü olduğunu söylüyorsun ailene de resti çekersin: Yurda gitmeden son defa sözlümle görüşeceğim...nokta ( Biraz sert gelebilir sana yorumum kalbin kırılmasın ama burdan bakınca yazacak başka bir şey bulunmuyor)

İsteme olayı da gerçekleşmedi sadece aileler biliyo . O zaman sözlü falan da sayılmıyorum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
:D bize hiç gelmez annem onu evimde istemiyorum diyor . O da bunu biliyor ve bu yüzden asla gelmez .

evine istemedigi adama annen kiz vermi$ , iki senedirde sozlumu tutuyor
sonradan mi boyle oldu
naptin intihar falan mi ettin ikna etmek için çok merak ettim :s

Ya aslında şöyle sevgilim askerden gelirken yüzükleri almıştı biz de taktık ailesi biliyodu . Benim annem hiç bi zaman istemedi onu . Annemle görüştüler yüz yüze annem yüzüğümü benden almştı ona geri vermiş okul bitince takarsınız falan diye . O takıyo ben hala dışarı çıkarken takıyorum sadece annem kabul etmiyo evin içinde . Ailesinden dolayı annem istemiyo babasıyla annesi ayrı diye bi de mezhep farklı diye .

işler baya karışıkmış canım yaa..
annenin rızası yoksa bu iş olmaz gibi
ailelerin onayı olmadan yapılan evliliklerden hiç hayır gelmiyor ne yazıkki!!
tabi kısmet meselesi...
ya açık açık söyle buluşacağını senin kararlı olduğunu bilsin
önyargıyla yaklaşmasın çocuğa, bi zaman versin, tanısın önce
anne babası ayrıysa bu onun suçu değil ki
ama mezhep kısmını bilemem, ilerde sıkıntı olabilir

evine istemedigi adama annen kiz vermi$ , iki senedirde sozlumu tutuyor
sonradan mi boyle oldu
naptin intihar falan mi ettin ikna etmek için çok merak ettim :s

Annem yüzük takmamıza izin vermedi sadece haberi vardı . Ama sonra yüzüğümü alıp onun eline verdi üniversite bitince takarsınız dedi . Galiba bu daha çok gerçekten sözlü olmak yerine kendi aranda olmaya benziyo . O yüzden de zaten fark ettiyseniz şu an herşeyi kaldırdım ..:43:

yani isteme olayi olmami$
sizinki aranizda olan bi soz gerçek sayilmaz ki
anne goru$tugunu biliyormu ?

i$in içine meshep girince i$in rengi degi$ir , anne ya hak verrim bak o zman

işler baya karışıkmış canım yaa..
annenin rızası yoksa bu iş olmaz gibi
ailelerin onayı olmadan yapılan evliliklerden hiç hayır gelmiyor ne yazıkki!!
tabi kısmet meselesi...
ya açık açık söyle buluşacağını senin kararlı olduğunu bilsin
önyargıyla yaklaşmasın çocuğa, bi zaman versin, tanısın önce
anne babası ayrıysa bu onun suçu değil ki
ama mezhep kısmını bilemem, ilerde sıkıntı olabilir

Biz kaç senedir ayırmaya çalışsalarda vazgeçmedik hep savaştık bu saatten sonra kabul etmekten başka çaresi yok çünkü kendiside biliyo ben kaç senedir aynı kişiyle birlikteyim .

Cnm bak bence ben şanssızım diye bi başlık açıp şansını küstürme :) Ne mutlu sana ki bir annen, baban, sana yurt alışverişi yapacak kadar paranız ve kendini sözlüm diyerek sevgisine bırakabileceğin bir erkek arkadaşın var.Bak bence madem ki arkadaşın ve ailen arasında bu bahsettiklerin var şansını çok zorlama, eğer bir fırsatını bulursan görüşürsün görüşemezseniz de canınız sağolsun, yakın diyorsun yine görüşürsünüz...Bak babacığın belki işini bilerek erken bitirdi seninle gitmeden vakit geçirebilmek için...? Şanslısın bence sen, şanslısın...Dilerim ileride arkadaşın ve ailen arasındaki sorunlar çözülür buzlar erir ve söz, nişan, düğün hepsini yaşarsın...

yani isteme olayi olmami$
sizinki aranizda olan bi soz gerçek sayilmaz ki
anne goru$tugunu biliyormu ?

i$in içine meshep girince i$in rengi degi$ir , anne ya hak verrim bak o zman

Bnece mezhebe göre insan ayırmak resmen ayrım yapmak . bence kişiler birbirine karışmıyosa birbirine inanç olarak baskı uygulamıyosa sorun yoktur ki . Ben sunniyim sevgilim alevi . Ama normal orucunuda tutuyo namazınıda kılıyo benimle aynı herşeyi yapıyo o da . İnanışlaırmızda aynı . Sadece ailesi daha çok alevi kendisi pek öyle değil .

Cnm bak bence ben şanssızım diye bi başlık açıp şansını küstürme :) Ne mutlu sana ki bir annen, baban, sana yurt alışverişi yapacak kadar paranız ve kendini sözlüm diyerek sevgisine bırakabileceğin bir erkek arkadaşın var.Bak bence madem ki arkadaşın ve ailen arasında bu bahsettiklerin var şansını çok zorlama, eğer bir fırsatını bulursan görüşürsün görüşemezseniz de canınız sağolsun, yakın diyorsun yine görüşürsünüz...Bak babacığın belki işini bilerek erken bitirdi seninle gitmeden vakit geçirebilmek için...? Şanslısın bence sen, şanslısın...Dilerim ileride arkadaşın ve ailen arasındaki sorunlar çözülür buzlar erir ve söz, nişan, düğün hepsini yaşarsın...

Babam pek umursamaz böyle şeyleri şansa erken bitmiş işi . İnşallah öyle olur .. Güzel dileklerin için teşekkür ederim . İnşallah gerçekten bütün sorunlar çözülür ve söz nişan düğün hepsini yaşarım çünkü gerçekten sevdiğim kişiyle bunların olmasını çok istiyorum üstelik bu kdr zorluk çekmişken çok içten istiyorum .

Back
X