ben ne oldugunu anlayamadim. anlayan var mi. lutfen yardim:(

electra00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
55
6
86
Ankara
Arkadasim kuzeniyle tanistirdi bir sure once.Evlenip ayrilmis. bana soyledigi kadinin bunu buyu yolu ile evlilige ikna ettigi.. evde muskalar bulmus vs.. ama adam anladigim kadariyla anasiyya hala hocaya gidiyor. ofisine is almak icin hocaya okutuyorum diyor ( bu ne demek buyu mu yaptiriyor anlamadim) ve zamaninda huddamlara (cinler sanirim bunlarda...) sahip olmak icin bildigin ugrasmis sonra korkup birakmis...

Neyse olan su : adam yasadigim sehre geldi .cok fazla etkilendi benden. Iki gun full gecirdik sohbet muhabbet. . Anormal olan birden hediyeler vs aldi.. kabul etmedim surati dustu o yuzden kabul etmek zorunda kaldim... tum ailesine sulalesine haber etti benden. Dunyasi aydinlanmis gibi davrandi...

Sonra beni yasadigi sehre cagirdi ailemle arkadaslarimla tanistiricam dedi. Yakin arkadasimin kuzeni oldugu icin tamam dedim. Sen benim evimde uyu ben anamim evinde uyuycam dedi. Kabul etmedim once...israr kiyamet... tamam dedim. Oraya gittigimde adamla yanyana otururken kiz arkadasim mesaj atti "bak dikkat et yeni tanisiyorsun sonucta iyi de bir insan olsa yanlis anlasilir rahat sanirlar isi agirdan alirlar kalma adamin evinde" dedi. Adama mesajtan bahsettim baskasindan mesaj geldi sanmasin diye. Ve bunun uzerine 180 derece dondu!! Resmen bitti gitti ilgisi. Evine gittim kaldim o anasinin evine gecti. ertesi gun gec geldi evine. Bekledim oglene kadar ki beni alip disari cikaracak. Resmen pislik gibi hissettirdi.

Ben yasadigim sehre donunce de gorusmeye devam etmedik. Oradayken defalarca sordum ne oldu diye bisi yok dedi ama arkadasinin akliylami hareket ediyosun sen dedi. Ne alakasi var arkadas bu yorum yapmaz mi? Kaldi ki brn onun mesajiyla fikir mi degistirdim. Israr ettin evinde kalayim diye geldik iste. Ki ben salak bir insanmiyim sanki isinde gucunde biriyim. yasim kucuk degil yirmiler bitiyor nerdeyse... birilerinin akliyla hareket etcek profil cizmem mumkun degil.

Olay boyle bitti gitti. Inanamiyorum hala... anlayan varsa yorum yapsin allah rizasi icin.Bu adam beni test mi etti simdi gelip evimde kalirsa o yolludur diye. Olmadigimi biliyo gayet net. Boyle test mi olur.

Not: adam ayni sekilde gelen mesajlarin kimden ve ne oldugunu paylasti.. arti facebook sifresini verdi ben istemeden. Ben sifremi paylasmadim abarti geldiginden bu kadari..

Son düzenleme:
Amaan elalemin ne idüğü belirsiz adamıyla ne diye görüşüp iki günde evinde, o olmasa bile yanınızda, kalıyorsunuz Allah aşkına?

Hiç mi haberlere göz atmıyorsunuz?

Değil yakın arkadaşımın kuzeni, iki gözümün biri olsa bu kadar kısa zamanda birine güvenmem.

Oturup düşünmeyin ve başınıza bir şey gelmediğine şükredin.

Canım ne işin var böyle adamlarla. Otur kurtulduğuna şükret. Aslında kusura bakma ama birazda suç sende. Daha yeni tanışmışsın ne işin var gidip kalmalar tamam demeler falan...

vallahi adam az ısrar edip nikah yapmak istese sen ısrar dayanıp yaparmışsın gibi geldi.Arkadaşına çok dua et en azından aklına giremese de çocuğu soğutmayı başarmış.Birincisi ben olsam öyle biriyle muhabbet etmeye bile korkarım cinler büyüler.İkincisi bence adam az bi ısrarla sana her şeyi yaptıracağını düşünmüş arkadaşın rahatını kaçırmış adamın.Uzak dursun en iyisi boşver...

Anladığımı yazayım.
Hocalarla,muskalarla,cinlerle uğraşan adamlardan uzak durun,bu tür adamlardan bir halt olmaz.
Bir de tüm uyarılara rağmen adamın evin de kalmışsınız.
Adam evde olsun yada olmasın,hangi cesaretle böyle bir adamın de kalabildiniz?
Arkadaşınız ne güzel uyarmış sizi,dinlememişsiniz.
Böyle insanlardan her türlü şey beklenir Allah korusun.
Neyse ki tez vakitte bitmiş.

Son düzenleme:
Bence sen başkasının aklıyla hareket etsen daha az üzülürsün canım.Yok büyüydü hocaydı şuydu buydu.Karısı büyüyle aşık ettiyse,herkes bu dünyada büyüyle herşeyi yaptırabilir o vakit.Karısı büyüyle boşanmasaymış ya da bu adam büyüyle her istediği kızı elde etseymiş.Ben sana birşey söyliyim mi,ağzında büyü kelimesi dolaşan insanın kendisinin büyücülüğünden şüphelenirim ben.Doğru dürüst mantıklı insanın aklına büyü müyü gelmez.

Bir de sen elin adamı sırf ısrar etti diye ne diye kalkıp peşinden gidiyorsun evinde kalıyorsun.Ya sana saldırsaydı,içeceğine birşey koysaydı.Gerçekten çocukmuşsun.Çocuk olmasan,arkaşadının sana yazdığı mesajı okutmazsın.Ne güzel, ne akıllı arkadaşların varmış kıymetini bil.Kız seni akıllı bir biçimde,seni düşündüğü için uyarmış.Sen kalk kızı deşifre et adama okut mesajı
Şimdi hala adamın tavrına takılıyorsun.Aklını başına al canım.Bir daha böyle şeylere itibar etme.

ilk paragrafları okuyunca saçma sapan bir adamla karşılaşmış, tehlikeli sularda yüzen bir adam izlenimi aldım..

son paragraflarda ise herhalde adam gazozuna ilaç katacak gibi bi izlenim...

neden daha tam tanımadığın bir adamın evine kalmak için gittin... (evden gidecek bile olsa) kuzen olması sapık olmadığı anlamına gelmez ki... ne kuzenler kendi kuzenine bile yan gözle bakıyorken...

adamın yaptığı normal değil, çünkü adam normal değil.... ki başından geçenleri anlatmış...

arkadaşından gelen mesajı öyle açık ve net söylemen kalbini kırmış adamın ben öyle anlıyorum..

Ben sanırım yanlış anladım dimi? 2 günlük adamın evine gidiyosunuz?

tek anladığım başlamadan bitmesinin daha hayırlı oldugu,
geçmiş olsun valla kurtulmuşsun

Bildigin dengesiz erkek. Bir kadinla evlenmesini bile buyulere baglayan, asik oldum ben ama diyemeyen, sorumluluk almayi sevmeyen tiplerden.... Duygulari cok cabuk degisiyor. Hic uzulme en iyisi olmus. Uzak dur ve bulasma. Ve henuz tanimadigin bir erkegin evinde kalma. Bu guvensiz oldugunu degil, budala olmadigini gosterir.

Dipsiz Not: Olurda hala devam edersen ve ileride ayrilirsan arkandan beni kendine buyuyle bagladi demesi muhtemeldir.

Son düzenleme:
Ucuz kurtulmuşsunuz, hiç neden aramıyor, neden bitti filan diye üzülmeyin. Dengesiz adamın tekiymiş, hem öyle uğursuz şeylerle uğraşan insanlardan uzak durmak lazım. Yarın bir gün sizi de bulaştırırlar. Arada arkadaşınız olduğu için güvenmişsiniz belli ama bence adı konmadan, ailenizin haberi olmadan, sizin için hala yabancı olan birisinin evinde kalmak çok doğru bir hareket değil.

ÇARPILMADIĞINA DUAET KURTULDUĞUNA ŞÜKRET.CİN ÇARPMIŞA DÖNER NE OLDUĞUNUDA ANLAMAZDIN. çok saçma bir iş yapmışsın evine gitmekle AMA BEN OLAYI ANLADIM

adamın bozulma nedeni senin orda bulunduğunu bilen birilerinin olduğunu anlaması olmuş o msj bunu göstermiş. oda artık aklında ne vardıysa çekinmiş birilerinin haberi var bu kadının burda olduğundan diye düşünmüş.

Ben korkarım öyle büyüyle filan uğraşan insanlardan iyi cesaret etmişsiniz..hadi adamin evinde üç harflilerden olsaydi Allah esirgemis

Aaaa evet çok mantıklı bencede hiç aklima gelmemişti:)) kesin birilerinin biliyor olmasina bozulmuştur.ucuz atlatmış o zaman

kaç yaşındasınız siz? yani size mesaj gelince niye söylüyorsunuz ki. adam melek de olsa bu söylenmez! senin 3 yıllık svgilin mi ona açıklama gereği duyuyorsun üstelik mesajı okuyorsun ona?

ayrıca biz türkiye'de yaşıyoruz hangi akla hizmet yabancı adamın evinde kalabilriisn?

son olarak da ilk görüşmede cinle büyüyle bu kadar içli dışlı olan adamla nasıl görüşmeye devam edebilrsiniz? bu kadar büyüden korkuyorsa hoca yerine namaz kılmayı dua okumayı öğrensin!!

lütfen bu kişiyle daha görüşmeyin yarın birgün sizde muska falan bulursunuz!!! (üstelik ne malum o evde size bu tarz şeyler uygulamadığı??)

lütfen lütfen asla yabancı erkeklerin evinde kalmayın<!! kimseye hemen gğvenmeyin ve bence o arkadaşınızın sözünü iki kere aklınızdan geçirin bir şey yapmadan önce!

konu sahibi farkında değil ama o msjı adama söylemiş olması kendisini büyük bir beladan kurtarmış.o adamın evinde kaldığını bilen birilerinin olduğunu görünce EŞŞEK TEPMİŞ E DÖNMÜŞ sonradan çizdiği u dönüşüde bu yüzden ALLAH AKIL FİKİR VERSİN gençkızlarımıza BÜYÜYDÜ CİNDİ CADI DI DERKEN NEYİN ÇARPTIĞINI BİLE ANLAYAMAYACAKMIŞ DA bereket versin arkadaşının msjını okuyacak kadar saflık göstermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…