,Yazmayacağım diyorum ama tutamıyorum ama kendimi ya ; facebook şifresi nedir güzel kardeşim, facebook nedir, bilgisayarı kapattın bitti gitti, buna dayanarak adama nasıl güvendin, ya her şeyi bırak gazete demi okumadın hayatında hiç, yapma böyle şeyler Allah aşkına, sağ salim evine döndüğün için şükür namazı falan kıl
electra yaşın kaç? fbook şifresi ne allahaşkına çocuk musunuz siz?
Adamin huku ofisi var cinci degil elbette. Huddamlarla ilgilenmis onu anlatmissti... ne oldugunu hala tam cozebilmis degilim ama sanirim hayirlli bir is degil. Huddam denilen sey de cinler oluyor saniyorum..,
Hayır cincilik mi ne diyo ofisi var diyo
Böyle bi meslek mi var
Konu sahibinin mi kafası güzel anlamadım
Bırakın face şifresini, adamın paçalarından dürüstlük aksa ne olur bu saatten sonra
Sanirim kilit nokta burda. Ben facrbook sifresini verdi dite samimiyetinden suphe etmezdim. Sanirim ki etmek gerekiyor. Daha supheci yaklasmak gerekiyor. Bunu yapamiyorum iste. Yapmayi ogrenmeden de olmayacak belli ki bu isler..
Adam istemeden kendisi pat diye soyledi facebook sifresini. Tanisikligin ikinci gununde. ben 29 yasindayim karsimdaki 35 yasinda..
Adamin huku ofisi var cinci degil elbette. Huddamlarla ilgilenmis onu anlatmissti... ne oldugunu hala tam cozebilmis degilim ama sanirim hayirlli bir is degil. Huddam denilen sey de cinler oluyor saniyorum..
35 yaşındaki adamın yaptıklarına bak yahu
Cinmiş, periymiş, büyüymüş.
Annesiyle gittiğine göre ailecek böyleler demekki.
Töbe estt.
Soruna gelince adam seni eve davet ettiğinde birşeyler yaşamak istemiş ama arkadaşının mesajı onun bu düşüncelerini suya düşürmüş.
Yaşınız küçük değil, evine gitmenizde bir sakınca görmüyorum ama lütfen biraz seçici olun :26:
bu annesiyle gittiğine göre, 5 yaşına kadar annesiyle hamama giden erkeklerden değilse ben neyim.
2 lafın biri facebook şifresi
Hayatta daha önemli şeyler var
Meslek demeye 1000 şahit gereken bi işi yapan adamdan bahsediyoruz
Verilmiş sadakan varmış ucuz kurtulmuşsun, bi daha da iletişime geçme bence
Bana kızmayın ama yazdıklarınızı okuduğumda karşımda 16-17 yaşında bir çocuk var sandım ama siz 29 yaşında genç bir bayansınız yaşınızı yazınca çok şaşırdım,neyse artık olan olmuş verilmiş sadakanız varmış,ayrıca forumda Cinli,büyülü vs konular açmak yasak.Adam istemeden kendisi pat diye soyledi facebook sifresini. Tanisikligin ikinci gununde. ben 29 yasindayim karsimdaki 35 yasinda..
Bir turlu anlatamadim adam buyucu degil buyu yapmiyor hukukla ilgileniyor avukat. Zamaninda univerdite ogrencisiyken huddam sahibi olmak icin okuma yapip vazgecmis. Uslubunuza dikkat edin ayrica.Aynı şeyi hukuk ofisi içinde yapınca makul mu oluyor yani ?
Ben 17 filan bekliyordum yaşınızı, neyse ki yetişkin insansınız karar sizin o vakit ne desek boş.
bu kadar insan doğruları söylerken konu sahibi hala face şifresinde mi takılı kalmış?
dünya nereye gidiyor Allah aşkına kafanı kaldır da bir bak..her konuda böyleysen eğer şu ana kadar tesadüfen zarar görmemişsin insanlardan, Allah karşına hep iyi insanları çıkarmış. ama bence bu sonuncusuymuş ders al diye. bundan sonrakinde bu kadar ucuz kurtulamayabilirsin.
Hüddam
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Hüddam, cinleri ve şeytanları kontrol etmeyi amaçlayan bir öğretidir.[1] Günümüzde bu ilimi öğreten resmi bir kurum yoktur.[2] Büyücüler bu ilimi gizli öğrenirler ve çok iyi bilirler.[3] Antik Mısır'a kadar dayanan bir öğretidir.[4] İslam dini geldikten sonra Mısır'da Hüddam, cin çağırma, cinlere tapma gibi tüm eylemler yasaklanır.[5] Dinlerin çoğu Hüddam konusuna değinir. Tüm dinlerin kutsal kitaplarında Süleyman'ın cinleri kontrol ettiği ve emrinde çalıştırdığı yazar.[6] Bu çok tehlikeli bir ilimdir. Cinleri tutsak etme, onlara hükmetme ve istediğini yaptırmayı amaçlar.[7] Cinler büyüler ve tılsımlarla insanların kontrolü altına alınır. İşte Hüddam bu tılsımları ve büyüleri bildirir.[8] Hüddam, İslam inancına göre Müslüman cinleri kontrol altına almayı isteyen bir ilimdir ve günahtır.[9] Yahudilik ve Hristiyanlıkta ise şeytanları kontrol altına almayı isteyen bir öğretidir ve günah değildir.[10] Hristiyan ve Yahudi öğretilerinde insanların Tanrı'dan aldıkları güçle cin ve şeytanları kontrol altına alacağına inanılır.[11]
Yeterince açık değil mi ? Şimdi bu adam face şifresini verse ne olur e-devlet şifresini verse ne olur ?
Birinci eşiyle de büyülü muskalı bi hikayeden bahsedilmişken bence arı kovanına hiç bulaşmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?