ben ne oldugunu anlayamadim. anlayan var mi. lutfen yardim:(

adam manyağın teki,yok cinler yok hocalar yok büyülerle kafayı yemiş. ayrıca eve çağırmış,niyet belli. ama kuzeninn mesajı amacını bozmuş,sizde bunu söyleyince sizlinde o amaçla gelmediğinizi anlamış ve gülegüle demiş. tek amaç buymuş zaten.
nuri alçonun muskalı ve cinci versiyonu.
bence verilmiş sadakanız varmış.

Son düzenleme:

benim orada demek istediğim arkadaşını dinle ve çık git evden. adam onunla vakit geçirmeden gitsin diye. yoksa onun için iyi olmuş ama o msjı bile dikkate almamış!!

sayın HAYDAR DÜMEN bey
yaklaşık 2 hafta önce tanıştığım ve hoşlandığım erkek arkadaşım geçtiğimiz hafta sonu beni evine davet etti.ANNE si ile tanışmamı çok istiyordu.ancak eve geldiğimizde annesinin alışverişe çıktığını ve birazdan geleceğini söyledi benim gereginliğim geçsin diyede mutfakta hazırladığı limonatalardan getirdi beraber içelim diye. biraz sohbetin ardından limonatalarımızı içtik. ancak yarımsaat sonra erkek arkadaşım uykuya daldı tüm çabalarıma rağmende uyandıramadım. bir süre başında bekledim baktım annesininde işi uzadı eve geçkalmamk için çıkmak zorunda kaldım size sorum şu:BEN BU ADAMDAN GERÇEKTEN ÇOK HOŞLANDIM SİZCE HASTALIĞI NEDİR.? VE BULAŞICIMIDIR.

CEVAP: Sevgili kızım erkek arkadaşının hastalığının ne olduğunu bilemiycem ama ANAN SENİ KADİRGECESİ DOĞURMUŞ

bu nasıl bir zihniyettir ki ofisine iş almak için okutturuyor kendini? evliliğinin bitmesi yine büyüler muskalar..
o zaman iki muska yaptırsın da bizim ülkenin durumu iyiye gitsin... amerika hocalara mı gidiyormuş da dünyayı yönetiyormuş? hey Allah'm ya bu mantıkta insanların ne zaman nesli tükenecek??? o bunlara inana dursun sen de kendi hatalarınla bilmeden kendini kurtardığına sevin.
birincisi referansı ne olursa olsun onun evinde kalman hata..20 li yaşların sonunda dahi olsan ailen bir şey demedi mi bu işe?
ikinci olarak başkasından sanmasın diye mesajı göstermen daha büyük hata. en nihayetinde arkadaşın olabilir, annen vs.. mümkün değil mi? daha aranızda bir şey yokken kendini bu kadar ortaya koyman büyük yanlış olmuş. çizgi falan çizmemişsin.

Ben sanırım yanlış anladım dimi? 2 günlük adamın evine gidiyosunuz?

O ayni sekilde davrandigi icin ben de gelen mesajin kimden ve ne oldugunu paylastim. Adam bana tanistigimizin ikinci gunu facebook sifresini verdi..

demek çocuk limonataları karıştırmış
ama gerek yokmuş zaten kız dünden razı

O ayni sekilde davrandigi icin ben de gelen mesajin kimden ve ne oldugunu paylastim. Adam bana tanistigimizin ikinci gunu facebook sifresini verdi..

bak arkadaş herkes kendi kartını kendi oynar sonunda kazanan kendine kazanır. herkesin bir tarzı vardır. sen tarzın olmayan şeyi ona göre ayar çekmeye devam edersen daha çok üzülürsün..

Ben de yaptım böyle güvenmek gibi hatalar.
Sonradan anlıyorum ne kadar saçma olduğunu .

Tehlikeleri sayayım, genç kızlarımız okuyorsa nasiplensin;

1. Organ mafyası olabilir.
2. Tecavüz edebilir.
3. Hatta arkadaşlarını da çağırıp onlarla da bir şey yapmanızı isteyebilir.
4. Eve kamera sistemi kurmuş olabilir.
5. Cani olabilir, sizi öldürebilir.
6. Uyuşturucu bağımlısı yapabilir bir şekilde.

Yani bunlar belki daha da uzar gider. Öyle yeni tanıştığı birinin evine gitmesin kimse.

Son düzenleme:

Ben de bunu anlamiyorum esimin face sifresini bilmem bilmek de istemem vermek isteseydi hele ki tanistigimizin ikinci gunu hic samimi de gelmezdi hoslanmazdim.

Sizin bundan baska dikkat edeceginiz daha onemli seyler var tabii cindi periydi bu tarz islerle ilgilenen bir insanin yanindan kosarak uzaklasmaniz gerekirdi evine gitmek cok buyuk cesaret.

Bence dua edin verilmis sadakaniz varmis.

Büyü, cin vs. tarzı işlerle uğraşıyo olması bile başlamamak için yeterli sebep
Testi mesti bilemicem

su kilo cizelgesini nasıl yaptınız bana yazabilir misiniz

böyle ruh hastalarini nerden buluyorsunuz anlamiyorum
birde beni mi denedi diye düsünüyorsunuz
yapmayin Allah askina
disarda saglikli insanlar var saglikli iliskiler kurun
ben bekarken cok rastladim bu tiplere ilk anda kendilerini ele veriyorlar
aninda topuk tabiki
hangi cesaret o evde kaldiniz pes diyorum

Seni denese ne olur denemese ne olur
Cinciden sevgili mi olur

Yazmayacağım diyorum ama tutamıyorum ama kendimi ya ; facebook şifresi nedir güzel kardeşim, facebook nedir, bilgisayarı kapattın bitti gitti, buna dayanarak adama nasıl güvendin, ya her şeyi bırak gazete demi okumadın hayatında hiç, yapma böyle şeyler Allah aşkına, sağ salim evine döndüğün için şükür namazı falan kıl

Sanirim kilit nokta burda. Ben facrbook sifresini verdi dite samimiyetinden suphe etmezdim. Sanirim ki etmek gerekiyor. Daha supheci yaklasmak gerekiyor. Bunu yapamiyorum iste. Yapmayi ogrenmeden de olmayacak belli ki bu isler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…