Merhabalar ilk önce . Yazmak istedim çünki artık kendi kendime konuşmaktan kendi derdimi dinlemekten sıkıldım 19 yaşındayım şu ana kadar hiç anlaştıgım erkek arkadasım olmadı. Staj yaptığım yerde biri var hala ama... Yaşı benden çok büyük duyduguma göre 29 lu yaşlarda ilk başlarda anlamadım onu sevdigimi her zaman karşıma çıkar benimle konuşmaya çalışırdı her gördügünde gülümser selam verir halimi hatrımı sorardı bense bu yaptıklarının tersini yapardım günaydın cümlesine karşın hiç cevap vermezdim selamını almazdım çok soğuk biriyim . Sonra , sonra onu her göremiyişimde çok üzülür oldum gözüm hep onu arar oldu bu seferde o gördügünde sadece gülümser geçer oldu daha sonra benim birimim değiştigi için o kurumdan ayrılmak zorunda kaldım ama en yakın arkadaşım orada oldugu için gidip geliyodum benii her gördügünde hoşgeldin derdi ben gidene kadar arkamdan bakardı öylece ama yanıma gelip oturamazdı , daha sonra beim en yakın arkadaşım onun en yakın arkadaşıyla çıkmaya başladı benim arkadaşımda benim onu sevdigimi sevgilisine söylemiş oda çok şaşırmış o nasıl aşık olabilir demiş selamlarını bile almıyodu. Daha sonra arkadaşımın sevgilisi sevdigime söylemiş onu sevdigimi ... Bu kadar işte o günden sonra bittii nasıl oldu ne oldu bilemeden ben unutamadım ki onu çok seviyorum onu en azında evet seni seviyorum veya hayır seni sevmiyorum şundan şundan ötürü diyebilirdi offf off
tatlım bence sen sevmemişsin onu, sadece senle ilgilenmesi hoşuna gitmiş.. eksikliğini hissedince de aşık sanmışsın kendini. aşk bu değil.
kendini şartlama aşığım unutamıyorum diye.. birisi ilgi gösterdiğinde veya sen başka birinden hoşlanınca ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın bu yaşadığının...
üzme kendini, zaten olacağı olsaydı çoktan olurdu. arkadaşla açılma devri değil artık, senin arkadaşın da densizlik etmiş bence
tatlım bence sen sevmemişsin onu, sadece senle ilgilenmesi hoşuna gitmiş.. eksikliğini hissedince de aşık sanmışsın kendini. aşk bu değil.
kendini şartlama aşığım unutamıyorum diye.. birisi ilgi gösterdiğinde veya sen başka birinden hoşlanınca ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın bu yaşadığının...
üzme kendini, zaten olacağı olsaydı çoktan olurdu. arkadaşla açılma devri değil artık, senin arkadaşın da densizlik etmiş bence
oy oy kelin ilacı olsa keşke artık paltonik takılmak istemiyorum arkadas...
güzelim sende yol yakından bosver.
duyupta napcan? birinin karşına geçip sevmiyorum seni demesi çok mu iyi bişey. emin ol bunu duymandan baska canını yakan bişiy yapamaz. ben söyledim hemde hocama seviyorum die. cevabı olmaz ben sevemem oldu. dünya yıkılsaydıda altında kalsaydım dedim. gönlün boş kafan rahat olacak tek çare bu. bence boşuna çırpınma he çok duymak istiosan gityüzüne de söylesin. ondan sora gene gel canım çok yandı de. sanmaki nefret ederim soğurum. asla soğumaz asla...
Sevmek değil bu...
İnsan sadece rastlaştığı ve en fazla selamlaşmaktan öteye gitmediği birini sevmez.
Sevmek kelimesinin anlamını bu kadar sıradanlaştırmamak lazım.
Buna şimdi karşı çıkabilirsin ama günün birinde inşallah gerçek sevgiyi yaşadığında hak vereceksin.
Seninki olsa olsa ilgilenmek,beğenmek,hadi aşık olmak diyelim.
Arkadaşın,onunla ilgilendiğini iletmiş.O da sana o gözle baksaydı,mutlaka karşılık verirdi.
Demek ki O senin gibi düşünmüyormuş.Onun açısından,başlayan birşey olmadığı için bitirmesi gereken birşey de yok.Sana açıklama yapması gerekmiyor.
Senin yaslarinda bu tarz duygulari hissetmen cok normal canim..
Bu duygu kesinlikle ask diil, sadece hoslanma..
Hic kafana takma bence, ilerde gercek aski tadinca bu gunlerine tebessum ile bakacaksin
Yasin cok genc, kendine guzel bi gelecek hazirla..
Boyle ask mesk islerine cok kafa yorma, inan vakti gelince beyaz atli prensin seni buluyor
senin o insana hissettiğin aşk sevgi falan değil sadece hoşlantı ama o kişi sana bu gözle bile bakmamış sanırım
zaten aranızda bir ilişki olmamış ki gelip sana açıklama yapıp bitirsin
bence boşuna kendini üzüyorsun.boşver gitsin daha iyileri çıkacaktır karşına emin ol
oy oy kelin ilacı olsa keşke artık paltonik takılmak istemiyorum arkadas...
güzelim sende yol yakından bosver.
duyupta napcan? birinin karşına geçip sevmiyorum seni demesi çok mu iyi bişey. emin ol bunu duymandan baska canını yakan bişiy yapamaz. ben söyledim hemde hocama seviyorum die. cevabı olmaz ben sevemem oldu. dünya yıkılsaydıda altında kalsaydım dedim. gönlün boş kafan rahat olacak tek çare bu. bence boşuna çırpınma he çok duymak istiosan gityüzüne de söylesin. ondan sora gene gel canım çok yandı de. sanmaki nefret ederim soğurum. asla soğumaz asla...
Senin yaslarinda bu tarz duygulari hissetmen cok normal canim..
Bu duygu kesinlikle ask diil, sadece hoslanma..
Hic kafana takma bence, ilerde gercek aski tadinca bu gunlerine tebessum ile bakacaksin
Yasin cok genc, kendine guzel bi gelecek hazirla..
Boyle ask mesk islerine cok kafa yorma, inan vakti gelince beyaz atli prensin seni buluyor
senin o insana hissettiğin aşk sevgi falan değil sadece hoşlantı ama o kişi sana bu gözle bile bakmamış sanırım
zaten aranızda bir ilişki olmamış ki gelip sana açıklama yapıp bitirsin
bence boşuna kendini üzüyorsun.boşver gitsin daha iyileri çıkacaktır karşına emin ol