- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
- 133
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdıklarınız icinkardeşim daha önce de eşinizin böyle davranışları var mıydı ? var ise ;
ya bu adam böyle bir insan.
(ki etrafimda böyle insanlar var, bu tarz erkekler gerçekten var yani. adamların karakteri bu. bi çoğu ağzından ne çıktığını bilmeden bilinçsiz söylüyor..)
ya da ağır bir depresyonda eşiniz. cinsel problemleri de var ise; ciddi ciddi bu tehdit ettigi her konuyu düşünüyor olabilir.
ya da sizi kendinden soğutmaya çalışıyor, (biraz annenlere bırakıyim filan demesi) güvendiği bir yer olması lazım bunun içinde. yani bi kadın. her konuyu düşünün aklınızın bir kenarına yazın.
ama suan hic birsey yapmayın. bi dönem o yokmuş gibi davranın. gelip sarılıp öptügünde karşılık verin ama cokta istekli davranmayin. cocuğunuzla bi dünya kurmaya çalışın bi dönem.
bu dönem boyunca; eşinizi de surekli, konuşalım çözelim gibi şeylerle gitmeyin. maalesef cok fazla vıdı vıdı pozisyonundasınız şuan. umrunuzda olmamış gibi gözükün. ama muhabbet sohbet şaka gırgır olsun evinizde onunla ilişkinizde. bu dönem ne icin mi ? bunları yaparken herseyini gozlemleyeceksiniz. baska bi kadın varsa bu konuya egilin.
depresif davranışlarına odaklanın. mesela hangi konu üzerine saçmalıyo.
cinsel problemi de hazır doktora gitmeyi kabul etmisken gidin bi an evvel çözüme kavuşturun. çözüme kavuşana kadar bi donem dediklerini duymayın. bu şuan sizin imtihaninizda olabilir unutmayın.
uzun oldu allah yardımcınız olsun. bugün dua edicem sizin için.
Gerçekten çözemedim ben esimi
Bu konuları açmasam hic dokunmasam cok rahat edecek Mutlu Mesut yasayacak benimle ne Zaman ki bu konuları acıyorum deliriyor
Başka bir kadın olacağını sanmıyorum herşeyi kontrolüm altında gizli yapabilecegi birsey yok bor tek bundan eminim
Aynj evdeyiz Suan ama ben Nasıl onunla bişey yokmuş gibi devam edebilirim ki hayatıma
Onun değilse bile benim psikolojim ağır baskı altında
Ćok sağolun...