Ben ne yapayım artık

kardeşim daha önce de eşinizin böyle davranışları var mıydı ? var ise ;
ya bu adam böyle bir insan.
(ki etrafimda böyle insanlar var, bu tarz erkekler gerçekten var yani. adamların karakteri bu. bi çoğu ağzından ne çıktığını bilmeden bilinçsiz söylüyor..)

ya da ağır bir depresyonda eşiniz. cinsel problemleri de var ise; ciddi ciddi bu tehdit ettigi her konuyu düşünüyor olabilir.

ya da sizi kendinden soğutmaya çalışıyor, (biraz annenlere bırakıyim filan demesi) güvendiği bir yer olması lazım bunun içinde. yani bi kadın. her konuyu düşünün aklınızın bir kenarına yazın.

ama suan hic birsey yapmayın. bi dönem o yokmuş gibi davranın. gelip sarılıp öptügünde karşılık verin ama cokta istekli davranmayin. cocuğunuzla bi dünya kurmaya çalışın bi dönem.
bu dönem boyunca; eşinizi de surekli, konuşalım çözelim gibi şeylerle gitmeyin. maalesef cok fazla vıdı vıdı pozisyonundasınız şuan. umrunuzda olmamış gibi gözükün. ama muhabbet sohbet şaka gırgır olsun evinizde onunla ilişkinizde. bu dönem ne icin mi ? bunları yaparken herseyini gozlemleyeceksiniz. baska bi kadın varsa bu konuya egilin.
depresif davranışlarına odaklanın. mesela hangi konu üzerine saçmalıyo.

cinsel problemi de hazır doktora gitmeyi kabul etmisken gidin bi an evvel çözüme kavuşturun. çözüme kavuşana kadar bi donem dediklerini duymayın. bu şuan sizin imtihaninizda olabilir unutmayın.
uzun oldu allah yardımcınız olsun. bugün dua edicem sizin için.
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdıklarınız icin
Gerçekten çözemedim ben esimi
Bu konuları açmasam hic dokunmasam cok rahat edecek Mutlu Mesut yasayacak benimle ne Zaman ki bu konuları acıyorum deliriyor
Başka bir kadın olacağını sanmıyorum herşeyi kontrolüm altında gizli yapabilecegi birsey yok bor tek bundan eminim
Aynj evdeyiz Suan ama ben Nasıl onunla bişey yokmuş gibi devam edebilirim ki hayatıma
Onun değilse bile benim psikolojim ağır baskı altında

Ćok sağolun...

Uzulmesene ya senin ölmeni dileyecek biri için. Tek bir göz yaşı dökme. Sığır gibi yaşasın bırak o. Ailen nerde evden bir süre git gidebiliyorsan. O geldiginde de sen konuşmak istemiyorum bir ay sonra konuşuruz dersin.
Ah Keske yapabilsem bir yapabilsem bunu
Ama sicim gibi boşalıyor gözlerimden iki gündür davul gibi oldu
Aileme anlatamıyorum onlarda zor durumda zaten
Evimde kafa dinmemek istiyorum
Simdi insanlar didikleyecek ne oldu diye
O gitsin evden istiyorum
Bakalim yarın gidecek mi

Ah Keske yapabilsem bir yapabilsem bunu
Ama sicim gibi boşalıyor gözlerimden iki gündür davul gibi oldu
Aileme anlatamıyorum onlarda zor durumda zaten
Evimde kafa dinmemek istiyorum
Simdi insanlar didikleyecek ne oldu diye
O gitsin evden istiyorum
Bakalim yarın gidecek mi

Düşünmemeye çalış lohusasin zaten. Gitse bu sefer nereye gitti napti diye stres olursun. Muhatap olma en iyisi. Yok say onu. Hic olmazsa onu yap onu yapabilirsen en cok ona uyuz olur bence. Boyle adamlar bi guzel hak ediyor boynuzu aslında. Çözümün parcasi olmaktansa sorunun ta kendisi oluyor çünkü.

baska kadin ihtimali olmadgina cok sevindim.sakın sen evden gidiyim deme sakın lütfen. bir evi olduğunu eger gercekten ara vermek istiyosa kendisinin gidebileceğini söyle.ne kadar zaman istiyosa o kadar.nafaka vs. karşılamak suretiyle bu dönemde tabi. ama cinsellik olayını çözüp ordan başlamanız gerekir diye düşünüyorum ısrarla.

Düşünmemeye çalış lohusasin zaten. Gitse bu sefer nereye gitti napti diye stres olursun. Muhatap olma en iyisi. Yok say onu. Hic olmazsa onu yap onu yapabilirsen en cok ona uyuz olur bence. Boyle adamlar bi guzel hak ediyor boynuzu aslında. Çözümün parcasi olmaktansa sorunun ta kendisi oluyor çünkü.
O beni yok sayıyor umrunda değilim ki adamin
Onu umursamadigimda dert edecek bir kişilik olsaydi zaten bu hale gelinmezdi

Ah onun canını acıtabilecek bir yol olsa

Sanırım belli sebeplerin var ki boşanamıyorsun arkadaşım.
Hiç kimse böyle bir davranışa katlanamaz çünkü.
Bence artık yapman gereken, ondan hiç bir şey beklememek.
Beben varmış, Allah'ım bağışlasın inşallah.
Onu besle, büyüt, havalar ısınınca al parka götür, hava al, evine dön.
Rutin ama sakin bir hayatın olur en azından bence.

baska kadin ihtimali olmadgina cok sevindim.sakın sen evden gidiyim deme sakın lütfen. bir evi olduğunu eger gercekten ara vermek istiyosa kendisinin gidebileceğini söyle.ne kadar zaman istiyosa o kadar.nafaka vs. karşılamak suretiyle bu dönemde tabi. ama cinsellik olayını çözüp ordan başlamanız gerekir diye düşünüyorum ısrarla.
Asla gitmeyi düşünmüyorum zaten
O giderse cok iyi olacak
Artık dönüm noktasındayız zaten ya her sey olması gerektiği gibi olacak
Beni sevdiğine değer verdiğine ve pişman olduğuna inandıracak
Ya da inceldiği yerden kopacak

Sanırım belli sebeplerin var ki boşanamıyorsun arkadaşım.
Hiç kimse böyle bir davranışa katlanamaz çünkü.
Bence artık yapman gereken, ondan hiç bir şey beklememek.
Beben varmış, Allah'ım bağışlasın inşallah.
Onu besle, büyüt, havalar ısınınca al parka götür, hava al, evine dön.
Rutin ama sakin bir hayatın olur en azından bence.
Evet belli bir süre boşanamam
Ama böyle bir hayata da mahkum etmeyeceğim ne kendimi ne de kuzumu
Bende öyle düşünmeye başladım
Hem biraz para biriktiririm kendimi toparlarım
Guzel bir Hayat kurarım kızıma ve kendime

Benim kv ile öyle kavga li tartışmalı hic durumum olmadı
Kendimce saygılıyım
Ama evime gelip öyle aylarca kalmasını istemiyorum
Eşim gelip bizimle yasamasını istiyor
Olay su lohusayken bebegim susmadı bu da gelip on günlük bebeği battaniyeye koyup tepe takla etmeye çalıştı
Böyle Gazi çıkarmış
Bende kaptım elinden tabi
Birde kulaginda iltihap vardı doktor bebeğe yaklaşma dediği halde eliyle dokunmaya başladı bende yanına pek götürmedim odada yanımda yatırdım hep
Kadında benim bu tavrıma dayanamayıp evine gitti
Eşim olacak herif simdi bunu dert ediyormuş içten içe
Bir annemi evime sığdırmadın diyor

Al koynuna yat de. Benimle sevisecegin zaman hazır aklına da geliyormuş mani oluyormuş bu sana madem de. Aman ne kiymetli şu bitli anaları. Bekarken annelerinin agzina ederler evlenince baş tacı etmeye cabalarlar. Günah çıkarma bunlarınki.

Al koynuna yat de. Benimle sevisecegin zaman hazır aklına da geliyormuş mani oluyormuş bu sana madem de. Aman ne kiymetli şu bitli anaları. Bekarken annelerinin agzina ederler evlenince baş tacı etmeye cabalarlar. Günah çıkarma bunlarınki.
Arkadasım sen ne hoş bir insansın su Halimle güldürdün
Ne guzel söyledin ağzın bal yesin

Evet belli bir süre boşanamam
Ama böyle bir hayata da mahkum etmeyeceğim ne kendimi ne de kuzumu
Bende öyle düşünmeye başladım
Hem biraz para biriktiririm kendimi toparlarım
Guzel bir Hayat kurarım kızıma ve kendime
Eğer maddi olarak seni zorda bırakmıyorsa söylediklerin mantıklı geliyor.
Malum kimi adamlar maddi manevi evde huzur bırakmıyor.

Eğer maddi olarak seni zorda bırakmıyorsa söylediklerin mantıklı geliyor.
Malum kimi adamlar maddi manevi evde huzur bırakmıyor.
Benim mesleğim var çalışıyorum simdi izindeyim Bebek'ten dolayı
Ama acilen bir bakıcı bulup isime geri dönmeliyim

Ben yanlismi okudum? Ne dedi ne dedi?
Keske intiharmi etsen?
Allahim bi insan bunu agzina nasil alir ya.
Cabuk kalk babanin evine git cabuk.

Ayy su an cildircak gibi oldummm. Ne demek intihar etsen de kurtulsam yaa. Ne saygi ne sevgi hic bir sey kalmamis. Allah yardimciniz olsun. Baska bir sey diyemiyorum.
Mesleginizin olmasi cok iyi. Kendi ayaklarinizin uzerinde durabilirsiniz. Böyle bir adamla ömür geçmez:KK20:

Allahım şu son 3 cümle, harikasınız alkışlıyorum!!! Benim eşim de bir süre saçmaladı annesi ile ilgili konularda. Evlenmeden önce sıfır sevgi, evlendikten sonra hem anne hem çocuk için bir kıymete binme bir sahtekar tavırlar sanırsınız karşılıklı birbirlerine çok düşkünler. Oysa ki eşim olup biteni kendi de görüyor, hepimiz anne-babalarımızın iyi ve kötü yanlarını görüyoruz ama yansıtmıyoruz tabii. Ama ben tutup da övmeye de kalkmam yani komik duruma düşürmüş oluyor kendisini. Ay ben kv konusuna hiç girmesem çok iyi olur yoksa çıkamam. Özetliyorum, çok tatlısınız çok güzel ve güldüren bir yorum oldu :)

Sevgiler..

İyi geceler hanımlar
Öyle dertliyim öyle eve sığamıyorum kı bugün
Eşim dediğim Adam yüzünden hepsi
Üç yıllık evliyiz bir bebegim var ve pişmanım onunla evlendiğime
Kari koca gibi değil de ayni evi paylasan ev arkadaşları gibiyiz
Ne zamandır içimde biriktirdiklerimi döktüm bugün önüne ve daha fazlasıyla döndüm
Cinselligimiz sıkıntılıydı hep
Hamileliğimin son aylarıyla birlikte 5 aydir neredeyse hic olmadı bunu sordum neyim eksik neyimi beğenmiyorsun dedim
Lohusaligim döneminde annesini kırmışım içinden çıkmıyormuş
Benim istediğimin farkındaymış
Ben ya olmadık Zaman'da istiyormuşum ya da böyle seyler geliyormuş aklına
Al o anneni de defol git hayatımdan diyesim geldi diyemedim
Mahvoldu hayatım
Bunaliyorum alalım çocuğumuzu çıkalım diyorum olmazmış havalar kötüymüş mayıstan önce çocuk çıkmazmış dışarı
Kendim arkadaşlarımla çıksam bin rica minnet Onuda burnumdan getiriyor
Ya ben öyle bunaldım kı
Herşeyin farkında ama umruna bile almıyor
Ne yapacagım ben böyle

Boşanmak istiyorum bebegim çok küçük ona kıyamıyorum

Son durum: konuşmaya çalıştım isten geldi yorgundur uyusun dedim sekize kadar uyudu uyandıktan sonra cay demledi sohbet eder gibi konuşalım sıkıntılarımızı asmaya çalışalım dedim ama o yok saymak istedi her zaman kı gibi ben konuşmak istedikçe o kapatmaya çalıştı
En son kavga etmeye başladık
Bana haftaya cumartesi konuşalım diyor
Ya benim psikolojim bozuldu dayanamıyorum konuşup halledelim dedim
Keşke intihar etsen de kurtulsam dedi inanabiliyor musunuz
Daha bir suru sey
Ne yapacagım ben simdi artık ona kocam diyebilecek miyim

Durumunuza çok üzüldüm ama ne denir onu da bilemedim. Cinsellikle ilgili problem bende de var ama sizin eşiniz söyleyecek söz bırakmadı bana :( annesini kafanıza takmayın, belli ki siz geçimli bir insansınız elbette bebeğinizi koruyacak elbette kv ile aynı evde kalmak istemeyeceksiniz bunların ikisi de gayet normal davranışlar. Ablam da bebeği doğduktan sonra 1 ay kv si geldi kaldı, garibim kız saçını başını yolacaktı artık. Zaten birlikte yaşayanlar nasıl yaşıyorlar ben bilmiyorum. Eşiniz sanki bir şeyleri bahane ediyor gibi geldi bana. Annesi dolduruyor olabilir mi? Çocuğa karşı durumu nasıl, bebeğini sever mi, düşkün müdür? Ben size söylediği sözlere hakikaten diyecek şey bulamıyorum. Lütfen kendinizi üzmemeye çalışın, bir süre evden gitmesini rica edin. Annesiyle zaten 3.günde kavga eder merak etmeyin gitsin annesinde kalsın bir süre, siz keyfinizi bozmayın. Erkek alıştığı rahat bozulunca evine geri dönmek istiyor diye düşünüyorum. Siz sürekli kendinize şunu hatırlatın lütfen siz çok değerli bir insansınız, çok da güzel bir kadın ve annesiniz. İnşallah kalıcı bir sorun değildir ve eşiniz kıymetinizi anlar, hakkınızda hayırlısı olsun.

Sevgiler..

Back
X