Ben ne yapayım artık

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
İyi geceler hanımlar
Öyle dertliyim öyle eve sığamıyorum kı bugün
Eşim dediğim Adam yüzünden hepsi
Üç yıllık evliyiz bir bebegim var ve pişmanım onunla evlendiğime
Kari koca gibi değil de ayni evi paylasan ev arkadaşları gibiyiz
Ne zamandır içimde biriktirdiklerimi döktüm bugün önüne ve daha fazlasıyla döndüm
Cinselligimiz sıkıntılıydı hep
Hamileliğimin son aylarıyla birlikte 5 aydir neredeyse hic olmadı bunu sordum neyim eksik neyimi beğenmiyorsun dedim
Lohusaligim döneminde annesini kırmışım içinden çıkmıyormuş
Benim istediğimin farkındaymış
Ben ya olmadık Zaman'da istiyormuşum ya da böyle seyler geliyormuş aklına
Al o anneni de defol git hayatımdan diyesim geldi diyemedim
Mahvoldu hayatım
Bunaliyorum alalım çocuğumuzu çıkalım diyorum olmazmış havalar kötüymüş mayıstan önce çocuk çıkmazmış dışarı
Kendim arkadaşlarımla çıksam bin rica minnet Onuda burnumdan getiriyor
Ya ben öyle bunaldım kı
Herşeyin farkında ama umruna bile almıyor
Ne yapacagım ben böyle

Boşanmak istiyorum bebegim çok küçük ona kıyamıyorum

Son durum: konuşmaya çalıştım isten geldi yorgundur uyusun dedim sekize kadar uyudu uyandıktan sonra cay demledi sohbet eder gibi konuşalım sıkıntılarımızı asmaya çalışalım dedim ama o yok saymak istedi her zaman kı gibi ben konuşmak istedikçe o kapatmaya çalıştı
En son kavga etmeye başladık
Bana haftaya cumartesi konuşalım diyor
Ya benim psikolojim bozuldu dayanamıyorum konuşup halledelim dedim
Keşke intihar etsen de kurtulsam dedi inanabiliyor musunuz
Daha bir suru sey
Ne yapacagım ben simdi artık ona kocam diyebilecek miyim

Son düzenleme:
Eşiniz çizgili pijamalı, atletli kocaya bağlamış, geçmiş olsun.
Bana derinlerde yatan başka sorunlar var gibi geldi.
Onları bulun önce, gerisi düzelebilir şeyler zaten.
Öyle ümitsizim ki ağlamaktan helak oldum
Sabah boşanmak istediğimi söyleyeceğim

Öyle ümitsizim ki ağlamaktan helak oldum
Sabah boşanmak istediğimi söyleyeceğim
Boşanmak her zaman için son çare olmalı.
Oturup ilişkinizde nelerin eksik olduğunu ve bu sorunları nasıl çözebileceğinizi konuşmalısınız.
Yok annesini kırdınız, içinden çıkmıyor da size yaklaşmıyor gibi bir bahane olamaz.
Sevgi, saygı eksikliği olabilir, iletişimsizlik hat sahfada o belli, rutine bağlamış olabilirsiniz, bebeğinizin olmasıyla adam değişik bir psikolojiye girmiş olabilir vs.
Önce içinizi masaya dökmenizde fayda var, uzlaşamıyor ve hayatınızdan beklentileriniz farklı yönlere kaymışsa artık o zaman boşanmayı dile getirmeniz mantıklı olur.

Boşanmak her zaman için son çare olmalı.
Oturup ilişkinizde nelerin eksik olduğunu ve bu sorunları nasıl çözebileceğinizi konuşmalısınız.
Yok annesini kırdınız, içinden çıkmıyor da size yaklaşmıyor gibi bir bahane olamaz.
Sevgi, saygı eksikliği olabilir, iletişimsizlik hat sahfada o belli, rutine bağlamış olabilirsiniz, bebeğinizin olmasıyla adam değişik bir psikolojiye girmiş olabilir vs.
Önce içinizi masaya dökmenizde fayda var, uzlaşamıyor ve hayatınızdan beklentileriniz farklı yönlere kaymışsa artık o zaman boşanmayı dile getirmeniz mantıklı olur.
Öyle oldu bugün zaten konuştuk konuştuk bir türlü orta yolu bulamadık

Mayıstan önce çocuk dışarı çıkmakmıymış??? Aman allahım yıl 2015 hala böyle zihniyetler var..

Bir çocuğun hem bedenen hem ruhen sağlıklı olması açısından günlük temiz hava alması için dışarı çıkması ve sosyalleşmesi gerekiyor.eve kapalı çocuk sadece psikopatlaşır asosyalleşir.toplumda da onlardan yeterince var..Ne diye eşinizden izin alıyosunuz koca kadın? Alın evladınızı çıkın parka

Mayıstan önce çocuk dışarı çıkmakmıymış??? Aman allahım yıl 2015 hala böyle zihniyetler var..

Bir çocuğun hem bedenen hem ruhen sağlıklı olması açısından günlük temiz hava alması için dışarı çıkması ve sosyalleşmesi gerekiyor.eve kapalı çocuk sadece psikopatlaşır asosyalleşir.toplumda da onlardan yeterince var..Ne diye eşinizden izin alıyosunuz koca kadın? Alın evladınızı çıkın parka
Bebek arabasi almadı sırf çıkmayayım diye
Bazen alıp çıkıyorum ama kucakta zor oluyor

Öyle oldu bugün zaten konuştuk konuştuk bir türlü orta yolu bulamadık
Evlilik danışmanından yardım almayı teklif edin.
Ortada sorun var, evet kabul ediyorum büyük bir sorun fakat hayatınızda değişiklikler mevcut.
Bu değişiklik sonucu ortaya çıkmış sarsıntılar da olabilir yaşadıklarınız.
O sebeple çabalamayı hakediyor bence.
Hamileliğinizden önce ilişkiniz nasıldı?

Bebek arabasi almadı sırf çıkmayayım diye
Bazen alıp çıkıyorum ama kucakta zor oluyor

Aman allahım kocaya bak ya..bebek arabası almamış..kimse kusuruma bakmasın ama böyle bencil bir adamdan boşanılmayacakta kimden boşanılacak..ya kendine gelsin ya da gerçekten boşanın..size de bebeğinize de günah değil mi

Evlilik danışmanından yardım almayı teklif edin.
Ortada sorun var, evet kabul ediyorum büyük bir sorun fakat hayatınızda değişiklikler mevcut.
Bu değişiklik sonucu ortaya çıkmış sarsıntılar da olabilir yaşadıklarınız.
O sebeple çabalamayı hakediyor bence.
Hamileliğinizden önce ilişkiniz nasıldı?
Ben cok yoruldum psikolojim cok kotu ne onunla ne onsuz durumundayım bu daha da çıkmaza sokuyor beni
Onu üzmek istiyorum benim kadar acı ceksin istiyorum ben burda ağlarken o rahat rahat uyuyamasin istiyorum
O Zaman'da ayni gibiydi

Aman allahım kocaya bak ya..bebek arabası almamış..kimse kusuruma bakmasın ama böyle bencil bir adamdan boşanılmayacakta kimden boşanılacak..ya kendine gelsin ya da gerçekten boşanın..size de bebeğinize de günah değil mi
Ben de öyle düşünüyorum ama ailem cok zor seyler yasadı simdi birde bunu kaldıramazlar
Bunuda düşünmek zorunda kalıyorum

Ben cok yoruldum psikolojim cok kotu ne onunla ne onsuz durumundayım bu daha da çıkmaza sokuyor beni
Onu üzmek istiyorum benim kadar acı ceksin istiyorum ben burda ağlarken o rahat rahat uyuyamasin istiyorum
O Zaman'da ayni gibiydi
Diğer iletinizi okuduğumda, sorunun ne boyutta olduğunu anladım.
Sırf çıkmayın diye araba almayan adam, psikolojik olarak sorunlu tabir edilebilir ancak.
Siz de lohusalık döneminde beklediğiniz ve ihtiyacınız olan ilgi, sevgiyi bulamadığınız için daha da kötü durumdasınızdır muhtemelen.
Zamanı daha da boşa harcamadan evliliği bitirmek mantıklı gözüküyor anlattığınızla.
Unutmayın, bir şeyler değişsin istiyorsanız ikinizin de çabalaması gerekir çünkü bir birliktelikte sorunlar varsa asla tek taraflı değildir.

Erkeler hep aynı arkadaş ya benımkınde eve gelınce uzanıp bilgısyarla uğraşmayı sever uzanmaya bayılır ilgi pek yok bızdde amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Diğer iletinizi okuduğumda, sorunun ne boyutta olduğunu anladım.
Sırf çıkmayın diye araba almayan adam, psikolojik olarak sorunlu tabir edilebilir ancak.
Siz de lohusalık döneminde beklediğiniz ve ihtiyacınız olan ilgi, sevgiyi bulamadığınız için daha da kötü durumdasınızdır muhtemelen.
Zamanı daha da boşa harcamadan evliliği bitirmek mantıklı gözüküyor anlattığınızla.
Unutmayın, bir şeyler değişsin istiyorsanız ikinizin de çabalaması gerekir çünkü bir birliktelikte sorunlar varsa asla tek taraflı değildir.
Benimde hatalarım oldu elbette ama ben hiçbir zaman umursamaz olmadım
Bence bir insana verilebilecek en buyuk ceza onu umursamamak
Benim beklentilerimin farkında ve hiçbir sey yapmıyor
Ben bilmediği icin böyle sanıyordum ama herşeyin farkındaymış
Ne istediğimi anlıyormuş ama anlamamazliktan geliyormuş bu o kadar Ağır geldi ki
Önceden bilmiyor diye avutuyordum kendimi ama simdi neyle avunacağım
Ondan sevgi ilgi sıcaklık beklediğimin farkında ama hiçbir sey yapmıyor

ya ben bebeğim 20 günlükken -20 dereceye çıkarttım hiç bir şey olmaz bahane sen de lohusasın ve alıngansn eşinle başbaşa otur konuş öyle bir karar bağla

ya ben bebeğim 20 günlükken -20 dereceye çıkarttım hiç bir şey olmaz bahane sen de lohusasın ve alıngansn eşinle başbaşa otur konuş öyle bir karar bağla
Konuştuk aksam ama daha beter oldu durum
Bırakıp gitmek istiyorum bebegim var onunla ne yapacagım bilmiyorum
Ailemin buyuk sıkıntıları var
Simdi bide beni düşünüp üzülecekler sırf onlar icin de dayanmak istiyorum
Sizce ayni evde iki yabancı gibi yaşanabilir mi
Dışarıya bişey yokmuş gibi göstererek
Bebeğimin aklı Erene kadar böyle devam etsem sonra ayrılsam cok mu yıpranırım

Back
X