- 26 Mayıs 2015
- 423
- 296
- 103
kv.ve kp başka bi şehirde oturuyorlar ve umre için ptesi yola çıkacaklar.bizde eltimlerle beraber uğurlamak için yarın yola çıkacaktık.bunu bikaç gün önce eşimle konuşurken cuma gecesi çıkalım mı dedi bende daha önce bi gece yolculuğumuzda kaza tehlikesi atlattığımız için gece çıkmayalım sabah erkenden çıkarız dedim o gün hiç bişey demedi ama dün akşam işten gelince patlamaya hazır bomba gibiydi.saçma sebeplerden başlayıp benim emrimle ctesi yola çıkmamıza kadar patladı.her defasında çocukların yanında bana bağırma dememe rağmen susmadı devam etti.akşam hiç konuşmadık sabahta işe giderken akşam yola çıkıcaz hazır ol dedi gitti.biraz önce mola saatinde huzursuzluk olması diye iyi niyetimle arayıp cumasını kutladım ve konuşamamız aynen şöyle..
b-cumanı kutlayayım dedim
o-sen dün akşam kutladın ya bnm cumamı
b-ben kutlayamadım sen hep bağırdığın sen kutlamış oldun ama neyse gel böyle huzursuzlukla gitmeyelim hoş sohbet gidip dönelim
o-yok böyle gidicez akşamda arayınca aşağıya inin
b-o zmn biraz erken çık işten karanlığa kalmayalım
o-hayır karanlığa kalıcaz ister gel ister gelme
b-ben bu lafların üzerine tövbe gelmem ama sen çocuklara dua et dedim ve kapattık.
şimdi normalde ben kavgalarımızda asla ön adım atmam hep o barışır ama şimdi çocuklarım 8 ve 3 yaşında 1 haftadır çok hevesililer gün sayıyorlar resmen bu kavga üzerine ben gitmezdim ama çocukların hevesini kırmak istemiyorum gitmesem onlar üzülecek gitsem gurursuz gb.olucam.sadece çocukları göndersem aklım kalır çünkü bakamaz bilmiyorum fikir verin lütfen..
b-cumanı kutlayayım dedim
o-sen dün akşam kutladın ya bnm cumamı
b-ben kutlayamadım sen hep bağırdığın sen kutlamış oldun ama neyse gel böyle huzursuzlukla gitmeyelim hoş sohbet gidip dönelim
o-yok böyle gidicez akşamda arayınca aşağıya inin
b-o zmn biraz erken çık işten karanlığa kalmayalım
o-hayır karanlığa kalıcaz ister gel ister gelme
b-ben bu lafların üzerine tövbe gelmem ama sen çocuklara dua et dedim ve kapattık.
şimdi normalde ben kavgalarımızda asla ön adım atmam hep o barışır ama şimdi çocuklarım 8 ve 3 yaşında 1 haftadır çok hevesililer gün sayıyorlar resmen bu kavga üzerine ben gitmezdim ama çocukların hevesini kırmak istemiyorum gitmesem onlar üzülecek gitsem gurursuz gb.olucam.sadece çocukları göndersem aklım kalır çünkü bakamaz bilmiyorum fikir verin lütfen..