• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapıcam şimdii

storm_angell

popüler üye :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.397
665
113
38
hemen konuya başlamak istiyorum kızlar
bi kaç gün bayaaa aşk acısı çekmiştim barıştık herşey çok güzel ilerlemeye başladı
evlilik planlarımızadan kaldığımız yerden devam ettik
bizim mahallede bi adam var beni gerçekten seviyor ama ben hiçç hoşlanmıyorum geçen yaz bize haber göndermişlerdi beni istemeye geleceklerdi ben istemediğim için olmadı .dün akşam annemle babam başka bi komşuya hayırlı olsuna gittiler bu kadın bize haber getiren kadın dı annemle babama bu adamı şöyle iyi böyle iyi diye anlatmışlar neyse akşam eve geldiler babam bi düşün diyince bende hayır benim hayatımda biri var durum bu şekilde ben o adamdan nefret ediyorum dedim kimdir nereli falan derken kardeşim evin ortasına atladı kendisi 19 yaşında tek erkek ve şımarık bir yapısı var kendisi organ nakli oldu donörü bendim her neyse beni katilmi edeceksiniz diye bağırmaya başladı olmaz falan diye büyük ablamda bi kaç gündür kocasıyla küs bizde kalıyor ama kocasıyla ayrılması hiççç umrunda değil bana bi afralar tafralar falan neyse
annemlede arası çok çok iyi ablamında çocuğu var oda bizde evde küçük kıpırdamak mümkün değil artık yani ona kimse birsey sormadığı halde ayyy ben bilmemmmm diye sbağırmaya başladı sanki biri bişey sordu
kardeşim öyle bağırınca babam ben karışmıyorum dedi bende zaten bana kimse bana karışmıyor dedim kimse beni önemsemiyor dedim odama gittim.

şimdi ben ne yapmalıyım ne olur bana bir akıl verin.

Ben anlamadim ozur dilerim. Erkek kardesin o adamla ablam olmaz diye mi bagirdi? Sizin tarafinizda mi yani?

İstemediğiniz biriyle evlendiremezler. Bence sakin kalın ve ailenizle sakince konuşup benim ayrılmam için mi evlenmemi istiyorsunuz Sevdiğim güvendiğim insanla evlenmek istiyorum diyin.

Kaçıncı yüzyıldayız ya oldu olacak aileniz başlık parasıda istesin:/

İstemediğiniz biriyle evlendiremezler. Bence sakin kalın ve ailenizle sakince konuşup benim ayrılmam için mi evlenmemi istiyorsunuz Sevdiğim güvendiğim insanla evlenmek istiyorum diyin.

Kaçıncı yüzyıldayız ya oldu olacak aileniz başlık parasıda istesin:/
doğal olarak şimdi kardeşim benimle küstü okadar çok bunaldım ki

biraz karışık yazmışsınız ama anladığım kadarıyla kardeşiniz erkek arkadaşınıza karışıyor.bu fırsatı ona vermeyin kendi bildiğiniz yolda ilerleyin.onun seçeceği eşe yarın siz karışamayacağınız gibi oda sizin seçiminize karışamaz.hakkınızdan hayırlısı olsun

sevgilinizi istememe sebepleri neymiş ? sordunuz mu ?

ablanıza belki "sen de bir şeyler söyle" gibisinden kaş göz yapmışlardır o da o şekilde tepki vermiştir.. boşverin ablanızı , kardeşinizi bu konuda anne ve babanızın tavrı önemli

aile de herkes sizin karşınızda.
eğer sevdiğiniz insandan eminseniz dik durun.
tabiki istediğiniz kişiyle evleniceksiniz.
ayrıca kardeşinize noluyor baba varken.
çok şımartılmış sanırım.
olmazsa annenizle başbaşa güzelce konuşup ikna edin.

sevgilinizi istememe sebepleri neymiş ? sordunuz mu ?

ablanıza belki "sen de bir şeyler söyle" gibisinden kaş göz yapmışlardır o da o şekilde tepki vermiştir.. boşverin ablanızı , kardeşinizi bu konuda anne ve babanızın tavrı önemli
trabzonlu arkadaşları varmışta iyi değillermiş ondan böyle konuşuyor

Ben en cok ablanin ewinizde olmasindan rahatsizmissin gibi konusmana takildim.cocuguda var ew kucuk demissiniz o cocuk dediginiz sizin yegeniniz.ayric yarin bigun ewlenip esinle tartisinca siginacagin ew ayni ablanin yaptigi gibi annenin ewi olacak ozaman o ew buyumeyecek iste.bende arada esimle tartisip anneme giderim acaba kardesim hakkimda sizin gibi dusunuyormudur ama hic sanmiyorum aile baglari kuvvetli bir aileyiz biz.senin bu tarzin yanlis canm

aile de herkes sizin karşınızda.
eğer sevdiğiniz insandan eminseniz dik durun.
tabiki istediğiniz kişiyle evleniceksiniz.
ayrıca kardeşinize noluyor baba varken.
çok şımartılmış sanırım.
olmazsa annenizle başbaşa güzelce konuşup ikna edin.
babam sen karışma der gibi oldu sen bunların başını boş bıraktın ondan böyle oldu dedi

Ben en cok ablanin ewinizde olmasindan rahatsizmissin gibi konusmana takildim.cocuguda var ew kucuk demissiniz o cocuk dediginiz sizin yegeniniz.ayric yarin bigun ewlenip esinle tartisinca siginacagin ew ayni ablanin yaptigi gibi annenin ewi olacak ozaman o ew buyumeyecek iste.bende arada esimle tartisip anneme giderim acaba kardesim hakkimda sizin gibi dusunuyormudur ama hic sanmiyorum aile baglari kuvvetli bir aileyiz biz.senin bu tarzin yanlis canm
nekadar benim babamın evi ise onunda babasının evi ama her olaya muhalefet olması yeğenimin sanki 30 yaşında bir adammış gibi ukalaca konuşması ablamın sessiz kalması canımı sıkıyor tabi örnek vereyim geçenlerde kardeşim ben nereden sana benzedim diye espiri yaparken yeğeni birden böbreğini aldın geziyorsun ama demesi çok mu normal biz bu konuları kapatmışken

Back
X