- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 38
- Konu Sahibi storm_angell
-
yok hayatım kardeşim benim sevgilim için dedi o adamla olmaz beni katilmi ediceksiniz diyeBen anlamadim ozur dilerim. Erkek kardesin o adamla ablam olmaz diye mi bagirdi? Sizin tarafinizda mi yani?
Niye? Ne taniyorlar ki?yok hayatım kardeşim benim sevgilim için dedi o adamla olmaz beni katilmi ediceksiniz diye
tanımıyor tabiki işte hiçç bişey anlamadımNiye? Ne taniyorlar ki?
doğal olarak şimdi kardeşim benimle küstü okadar çok bunaldım kiİstemediğiniz biriyle evlendiremezler. Bence sakin kalın ve ailenizle sakince konuşup benim ayrılmam için mi evlenmemi istiyorsunuz Sevdiğim güvendiğim insanla evlenmek istiyorum diyin.
Kaçıncı yüzyıldayız ya oldu olacak aileniz başlık parasıda istesin:/
yani sonuçta kardeşim onu tanımıyor ve hangimizin hayatı dört dörtlükki tabiki tatsız olaylar geliyor başımıza ama insanın hatasını anlayıp özür dilemesi de bir erdemdir bencekardeşin doğru söylemiş eski konulara bakılırsa görülür o adamla olmaz
Küssün biraz sakinleş üzerine gitme.doğal olarak şimdi kardeşim benimle küstü okadar çok bunaldım ki
trabzonlu arkadaşları varmışta iyi değillermiş ondan böyle konuşuyorsevgilinizi istememe sebepleri neymiş ? sordunuz mu ?
ablanıza belki "sen de bir şeyler söyle" gibisinden kaş göz yapmışlardır o da o şekilde tepki vermiştir.. boşverin ablanızı , kardeşinizi bu konuda anne ve babanızın tavrı önemli
yani tek sebebp trabzonlu arkadaşları varmış iyi değillermiş ondan böyle davranıyormuşKüssün biraz sakinleş üzerine gitme.
babam sen karışma der gibi oldu sen bunların başını boş bıraktın ondan böyle oldu dediaile de herkes sizin karşınızda.
eğer sevdiğiniz insandan eminseniz dik durun.
tabiki istediğiniz kişiyle evleniceksiniz.
ayrıca kardeşinize noluyor baba varken.
çok şımartılmış sanırım.
olmazsa annenizle başbaşa güzelce konuşup ikna edin.
trabzonlu arkadaşları varmışta iyi değillermiş ondan böyle konuşuyor
Kardeşin çok cahilce düşünüyor bence dediğim gibi kendi haline bırak. Sen ailenle o adamın olmayacağını anlat.yani tek sebebp trabzonlu arkadaşları varmış iyi değillermiş ondan böyle davranıyormuş
nekadar benim babamın evi ise onunda babasının evi ama her olaya muhalefet olması yeğenimin sanki 30 yaşında bir adammış gibi ukalaca konuşması ablamın sessiz kalması canımı sıkıyor tabi örnek vereyim geçenlerde kardeşim ben nereden sana benzedim diye espiri yaparken yeğeni birden böbreğini aldın geziyorsun ama demesi çok mu normal biz bu konuları kapatmışkenBen en cok ablanin ewinizde olmasindan rahatsizmissin gibi konusmana takildim.cocuguda var ew kucuk demissiniz o cocuk dediginiz sizin yegeniniz.ayric yarin bigun ewlenip esinle tartisinca siginacagin ew ayni ablanin yaptigi gibi annenin ewi olacak ozaman o ew buyumeyecek iste.bende arada esimle tartisip anneme giderim acaba kardesim hakkimda sizin gibi dusunuyormudur ama hic sanmiyorum aile baglari kuvvetli bir aileyiz biz.senin bu tarzin yanlis canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?