ben ne yapıcam şimdii

evet benim aile bağım okadar kuvvetliki her biri için canımı verebilirim ama ablamla aramız soğuk çünkü ben kardeşime böbreğimi verdiğim zaman para için verdi diye dedikodu çıkarttı ki zaten öyle birşey yoktu halen çalışıyorum eve destek oluyorum kendi emeğimle aidığım bileziklerimle kardeşime araba aldım daha ne yapabilirim

stres yapma bence.hem bak annen ve baban tepkisiz kalmış sen öyle deyince .kardeşine gelince oda ergen işte o aşılır,sen ve sevdiğin adam kararlı olun ayaklarınızı yere sağlam basın gerisi su gibi akar ardına takılır.

canım teşekkür ederim ALLAH sesini duysun inşallah

canım teşekkür ederim ALLAH sesini duysun inşallah
Amin canım hakkında nasibin ne ise hayırlısı ne ise o olsun .bunun için dua et,engeller içinde büyütme gözünde büyütürsen olay büyür .adı olay olur.akışına bırak bir rahatla.kardeşin ilede bu konularda muhatap olma .onuda kırma birde iyi yönünden bak belkide seni paylaşamıyordur.

amin canım inşallah belkide dediğin gibi paylaşamıyordur beni çünkü onunla aramızdaki bağ çok kuvvetli

Bunlarla ilgili konunuz varmi yokmu bilmiyorum acikcasi hic bakmadim profilinize.tabi bu olaylar karsisinda haklisiniz dusuncelerinizde. Biraz erken bir yorum olmus benimki.ama ilk etapta okuyunca konunuzu sasirmistim ablaniz hakkindaki konusmaniza.kusura bkmyn

önemli değil canım sadece muhalefet olması canımı sıkıyor mesela onunla ilgili konularda ben asla yorum yapmam
kırmam ama bazen beni deli ediyor yeğenimin konuşmaları biraz toplu olduğum için yediğim lokmalara bakıp kahkaha atması falan dahasıda var yani

KIZLAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR. 29 Aralık 2014

HİÇ ANLAMIYORUM!! 31 Aralık 2014

bir sonuca varamıyorum 7 Ocak 2015

unutursun için yana yanaaaa 9 Ocak 2015

kalbimin üstüne biri oturmuş gibi nasıl geçecek bu acı bitsin artık bitsinnnnn

Merhaba luine ;

Erkek arkadaşınla ilgili önceki konularını seni daha iyi anlayabilmek için alt alta topladım. Amacım seni eski konularınla kırmak değil öncelikle.. Mevcut konun bu haliyle çok havada kalıyor ve erkek kardeşin şımarıklık yapan bir ergen gibi duruyor.

Gel gelelim eski konularınla bir bütün olarak değerlendirirsek erkek arkadaşınla aynı hassasiyette değilsiniz gibi duruyor. Anladığım kadarı ile biten evliliğin sonrası yeniden kalbini çarptıran bu adamı değerlendirirken mantığını devre dışı bırakıyorsun.

Erkek kardeşin ; erkek arkadaşınla ilgili ne kadar bilgi sahibi bilemiyorum ancak görüşlerini düzgünce ifade edemese de seni korumaya çalışıyor kendince.

Hayatında aşk olmasını dilerim , seninle aynı hassasiyetlere sahip , bir ömür mutlu olacağın kişiyle. O aşk , bu adam mı ?

Haklisin bazi cocuklar boylarina bakmadan koca adam gibi davraniyor hareketleri ve konusmalariyla.buda onlari iyice itici bir hale getiriyor.aynisindan kuzenim oglu var benimde.cocuk 9 yasinda ama tipi davranisi konusmasi 30 yasinda gibi ve ukela.ailede allah icin seven bir kisi yok.o derece itici.bilemiyorum yetistirme tarzindanmi anne baba davranisindanmi ama gercekten nefret bir durum haklisin.skma canini ins esiyle barisirda doner ewine

inşallah canım

babanıza "hayatımda biri var, o gorucuyu istemiyorum" diyorsunuz,
kardesiniz sevgiliniz icin kavga cıkarıyor, "katil mi edecen" diyor,
anneniz seyirci,
babanız da "ben karısmam" diyip gidiyor...

babanızın ya size kızması beklenir ya da arabesk kardesinize...
degişik.

:)) kardeşim 19 yaşında ben 28 sevgilim 30 yaşında
evet :) sonradan okudum düzelttim ama sen daha hızlı çıktın :))..ozaman iş değişir kardeşine bakma sen hem seni kıskanıyordur hemde delikanlı işte..sevginizden eminseniz evlenin..ailedeki herkesle teker teker konuş ortalık biraz sakinleşince..

haklısın canım biz yaptığımız 2 saatlik konuşmanın ve sevgilimin özür dilemesinin ardından tekrar devam kararı aldık kendisi bana rezil olmaktan korktuğunu ve biraz çekindiğini söyledi ve artık bayaaa iyi hislerini açık açık belli edebiliyor evlilik konusunda ise zaten hemen bi evlilik söz konusu değil sadece başka talibim olduğu için ailem ısrar etmesin diye söylemek zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…