- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 38
- Konu Sahibi storm_angell
-
bana sanki bir senmişsin gibi geldi ki zaten öyle dikkat edersenkonuyu nasil anlattiginla alakali bencekardesinin senin tarafinda mi karsinda mi cozemedim, bi ben degilim ayrica cozemeyen
bana sanki bir senmişsin gibi geldi ki zaten öyle dikkat edersen
yani benim anlayamadığım nokta kardeşim adamın adını bile bilmiyor olayları bilmiyor neyi nasıl ne şekilde görebilir
ilk sayfadaki bi kac yorumu oku istersenbana sanki bir senmişsin gibi geldi ki zaten öyle dikkat edersen
sana cevap vermeyeceğime emin olabilirsin canım .emin misinokuman da yazman gibi sanirim
canini yirimsana cevap vermeyeceğime emin olabilirsin canım .
ifadelerini gorunce ben de ayni hissiyata kapilmistim, ayna tutayim istedimkusasım geldi böğğğğ
aynaya değilde senin yorumlarına bakınca bu his uyanıyor beybisiifadelerini gorunce ben de ayni hissiyata kapilmistim, ayna tutayim istedimanladin bak beni
kolay gelsin..
aynaya değilde senin yorumlarına bakınca bu his uyanıyor beybisi
güle güle canım yine beklerimben kacar..
cok beklersingüle güle canım yine beklerim
Mutlaka bildiği birşeyler var ki bu derece karsi cikiyor. Ve bildikleri ona yetiyor. Ayrıca bu donör meselesi nedir anlayamadim orayi ?
evet benim aile bağım okadar kuvvetliki her biri için canımı verebilirim ama ablamla aramız soğuk çünkü ben kardeşime böbreğimi verdiğim zaman para için verdi diye dedikodu çıkarttı ki zaten öyle birşey yoktu halen çalışıyorum eve destek oluyorum kendi emeğimle aidığım bileziklerimle kardeşime araba aldım daha ne yapabilirim
Konu sahibesi , erkek kardeşine böbreğini vermiş canım.
işte tam anlamı ile söylemek istediğim bu istemiyorsa babam söylesin kardeşime düşer mi buZorla evlendirecek halleri yok seni, saygını bozmadan annenle ve babanla hallet durumu, kardeşine de ağzının payını ver, herkes duracağı yeri bilmeli
hayatım şöyle bir durum var tamam kardeşiz illaki kardeşler birbirine düşkündür genelde trasplantasyondan sonra bağ dahada kuvvetleniyor o bakımdan söyledim yoksa aramızda bu konu asla ve asla konuşulmuyorGüzel birsey yapmis tebrik ederim. Ama konuda vurgulanmasinin önemini anlayamadım. Neyse önemli değil mesele de bu değil zaten. Umarim konu sahibi ilişkisinin yanlis olduğunu anlar, önemli olan bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?